IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• К`во ста`а - чакаме ви с интерес в криптата след час.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Така-а-а - с кого ще се видим в криптата в понеделник?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        далече сте ми, иначе с удоволствие тая година съм решил - ако трябва отпуск ще взема ама на едно друго оса ще дойда
        Би било хубаво да правят сборищата през почивните дни. Сигур на Трейдингът ще пъкнеш? Ще доведа тогава и Нушенце на него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Сборището е на 15-ий, ама то е за облизвациите - редовното не зная кога. Дивидент по простите акции надали ще има, ако се пуснат облизвациите - ама то тия акции ги дръжат основно мажоритарите - недавайки дивидент по тях, те лишават от печалбица себе си.

Аз не съм взел решение дали да си купя наколко облизвации - пръво искам да науча на сборището за какво става на въпрос. Аре сички на сборище - които имат възможност де, хората са любезни и тия мероприятия са приятни.
          далече сте ми, иначе с удоволствие тая година съм решил - ако трябва отпуск ще взема ама на едно друго оса ще дойда

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Импе кога беше събранието и чува ли се за дивидент по обикновените- те нещо се изметнаха
            Сборището е на 15-ий, ама то е за облизвациите - редовното не зная кога. Дивидент по простите акции надали ще има, ако се пуснат облизвациите - ама то тия акции ги дръжат основно мажоритарите - недавайки дивидент по тях, те лишават от печалбица себе си.

Аз не съм взел решение дали да си купя наколко облизвации - пръво искам да науча на сборището за какво става на въпрос. Аре сички на сборище - които имат възможност де, хората са любезни и тия мероприятия са приятни.

Коментар

• А ТИ ЗА НАДУПВАНЕ

Коментар

ХА-ХА не се изказваи неподготвен Суско
                точно така, бъди подготвен за голямото наклатване
                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• ХА-ХА не се изказваи неподготвен Суско

Коментар

Импе кога беше събранието и чува ли се за дивидент по обикновените- те нещо се изметнаха
                    Че откога обикновените трябва да дават дивидент ???? Дивидентът е привилегия за привилегированите. Раздадения кеш по непривилегированите наричаме "източване" на незнаещите как да инвестират или впрегнат на работа наличния кеш

Коментар

• Импе кога беше събранието и чува ли се за дивидент по обикновените- те нещо се изметнаха

Коментар

А ако наистина закупят немалка конкурентна верига? Печалбата ще скочи... а дори сега е предостатъчна да се покриват лихвите по облизвациите и дивидентът на привилегированите - общо 800-900 бимберици.
                        Щом е малка, да си ползват наличния кеш. Преди година си дадаоха с него мастити дивиденти по обикновените, с над 30% по-големи спрямо привилегированите - а това доказва, че не знаят или не са дорасли да впрегнат в бизнеса наличния кеш. Не са могли преди година, сега изведнъж са се сетили. Я да си свият малко разходите, да спрат източването на кеша с дивидентите по обикновените и тогава да говорим пак за нов наготово взет на доверие кеш
                        Last edited by iezuita; 22.03.2013, 22:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                          Облизвациите са вън от чадъра при тези спадащи приходи и растящи разходи
                          А ако наистина закупят немалка конкурентна верига? Печалбата ще скочи... а дори сега е предостатъчна да се покриват лихвите по облизвациите и дивидентът на привилегированите - общо 800-900 бимберици.

Коментар

Не-е-е, на Атерата ще е по-голям - тая година, вероятно и следващата, ако там акцията не се задържи над 3 лв. Туканка ситуацията е бетон от доста време... ама се замислям за облизвациите.
                            Облизвациите са вън от чадъра при тези спадащи приходи и растящи разходи

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                              Не се скътавай, лисицо А представи си, че атера изравни дивидента с жабока ?? :
                              Не-е-е, на Атерата ще е по-голям - тая година, вероятно и следващата, ако там акцията не се задържи над 3 лв. Туканка ситуацията е бетон от доста време... ама се замислям за облизвациите.

Коментар

Ама не съм аз, ве... Някой ме пунтира.
                                Не се скътавай, лисицо А представи си, че атера изравни дивидента с жабока ?? :

Коментар

Working...
                                X