If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сборището е на 15-ий, ама то е за облизвациите - редовното не зная кога. Дивидент по простите акции надали ще има, ако се пуснат облизвациите - ама то тия акции ги дръжат основно мажоритарите - недавайки дивидент по тях, те лишават от печалбица себе си.
Аз не съм взел решение дали да си купя наколко облизвации - пръво искам да науча на сборището за какво става на въпрос. Аре сички на сборище - които имат възможност де, хората са любезни и тия мероприятия са приятни.
далече сте ми, иначе с удоволствие тая година съм решил - ако трябва отпуск ще взема ама на едно друго оса ще дойда
Импе кога беше събранието и чува ли се за дивидент по обикновените- те нещо се изметнаха
Сборището е на 15-ий, ама то е за облизвациите - редовното не зная кога. Дивидент по простите акции надали ще има, ако се пуснат облизвациите - ама то тия акции ги дръжат основно мажоритарите - недавайки дивидент по тях, те лишават от печалбица себе си.
Аз не съм взел решение дали да си купя наколко облизвации - пръво искам да науча на сборището за какво става на въпрос. Аре сички на сборище - които имат възможност де, хората са любезни и тия мероприятия са приятни.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Импе кога беше събранието и чува ли се за дивидент по обикновените- те нещо се изметнаха
Че откога обикновените трябва да дават дивидент ???? Дивидентът е привилегия за привилегированите. Раздадения кеш по непривилегированите наричаме "източване" на незнаещите как да инвестират или впрегнат на работа наличния кеш
А ако наистина закупят немалка конкурентна верига? Печалбата ще скочи... а дори сега е предостатъчна да се покриват лихвите по облизвациите и дивидентът на привилегированите - общо 800-900 бимберици.
Щом е малка, да си ползват наличния кеш. Преди година си дадаоха с него мастити дивиденти по обикновените, с над 30% по-големи спрямо привилегированите - а това доказва, че не знаят или не са дорасли да впрегнат в бизнеса наличния кеш. Не са могли преди година, сега изведнъж са се сетили. Я да си свият малко разходите, да спрат източването на кеша с дивидентите по обикновените и тогава да говорим пак за нов наготово взет на доверие кеш
Облизвациите са вън от чадъра при тези спадащи приходи и растящи разходи
А ако наистина закупят немалка конкурентна верига? Печалбата ще скочи... а дори сега е предостатъчна да се покриват лихвите по облизвациите и дивидентът на привилегированите - общо 800-900 бимберици.
Не-е-е, на Атерата ще е по-голям - тая година, вероятно и следващата, ако там акцията не се задържи над 3 лв. Туканка ситуацията е бетон от доста време... ама се замислям за облизвациите.
Облизвациите са вън от чадъра при тези спадащи приходи и растящи разходи
Не се скътавай, лисицо А представи си, че атера изравни дивидента с жабока ?? :
Не-е-е, на Атерата ще е по-голям - тая година, вероятно и следващата, ако там акцията не се задържи над 3 лв. Туканка ситуацията е бетон от доста време... ама се замислям за облизвациите.
Коментар