След малко ще има изсипване!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от TraderaЗа мостове ще има още най-много десетина години поръчки. Виж за земеделието ще има постоянно големи субсидии, торове ще се търсят все повече и Неохим е на линия. В мостовете вече има 90% мечти, а Неохим е поне толкова подценен.) Това между другото е странно за трейдър. Виж какво ще ти кажа: моя лична цел е до 10 г. да съм направил толкова пари, че да се пенсионирам, да живея на морето, да се возя на яхтата си и да ловя риба. Така че не ме интересува какво ще стане с Мостстрой след 10-тата година
)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от TraderaЗа мостове ще има още най-много десетина години поръчки. Виж за земеделието ще има постоянно големи субсидии, торове ще се търсят все повече и Неохим е на линия. В мостовете вече има 90% мечти, а Неохим е поне толкова подценен.
За торовете за земеделие - със сигурност ще има много работа, така мислят и от пловдивското "Агрия", но пък и дузина други европейски и азиатски производители
Коментар
� -
Първоначално изпратено от TraderaЗа мостове ще има още най-много десетина години поръчки. Виж за земеделието ще има постоянно големи субсидии, торове ще се търсят все повече и Неохим е на линия. В мостовете вече има 90% мечти, а Неохим е поне толкова подценен.
За торовете за земеделие - със сигурност ще има много работа, така мислят и от пловдивското "Агрия", но пък и дузина други европейски и азиатски производители
Коментар
� -
От в-к КЕШ :
"Мостстрой" АД е фирма, специализирана да извършва проучване, оценка, строителство, реконструкции и ремонт основно на мостови съоръжения. През дългата си 36-годишна история компанията е изпълнила повече от 100 значителни пътни и други обекта в страната - мостове, естакади, виадукти и други обекти. Дружеството е основен изпълнител на всички мостови съоръжения на автомагистралите "Хемус", "Тракия" и "Марица".
За осъществяване на дейността си "Мостстрой" въвежда нови технологии за строителство и оперира със съвременни машини и оборудване за изпълнение на всички видове строително-монтажни работи, свързани с изграждането и ремонта на пътните и мостовите съоръжения. Компанията разполага с уникални за страната машини за изпълнение на мостово строителство, които могат да осигурят реализацията на големи инфраструктурни проекти.
През 1992 г. "Мостстрой" започва съвместна работа с норвежката фирма НРС за въвеждане на технологични инсталации за новия метод за строителство на мостове чрез конзолно бетониране. За тази цел българската фирма обучава собствени специалисти, които се запознават с най-новите технологии и материали за строеж на мостови съоръжения. Въведената нова технология повишава качеството на произвежданите метални конструкции и - естествено, конкурентоспособността на фирмата.
Бившият държавен монополист "Мостстрой" запази позициите си и досега все още е ненадминат в бранша в България.
"Мостстрой" притежава съвременни производствени бази в Пловдив, София, В. Търново, Габрово и Бургас. Те са оборудвани с бетонови възли, арматурни дворове, сервизни работилници за ремонт на строителната механизация, стендове за производство на предварително напрегнати стоманобетонови елементи.
Компанията разполага с три акредитирани строителни лаборатории
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ДесиславаПървоначално изпратено от NikolaРазбира се че е бързо бе хора. Учете се от миналото от случая ХДПАТ. Тези които се набълбукаха на аукциона нали трябва да ги шитнат. В момента, в който се понатрупа дълбочина на поръчктие купува ще ги изсипят. МОСТС е много хубаво предприятие фундаментално седи много добре, с големи перспективи с оглед присъединяването ни към ЕС, но не мисля че Божков ще дели печалба с миноритарите. Друг е въпроса защо бившите собственици на МОСТС продадоха и полсения си дял на тези цени.... Всеки си има глава на раменете гледайте обемите и мислете..... аз съм out от тази позиция на 40 лв. Успех ви желая.Аз все пак няма да се съглася с това твърдение и ще подчертая, че въпросът вече е уреден в ТЗ и ЗППЦК, където много ясно са дефинирани правата на акционерите. Ако дружеството има печалба, то тя принадлежи на акционерите. Вероятно сега ще възразиш, че има източване и т.н., но тогава ще те попитам как точно се източват десетки милиони от проект, финансиран от европейски институции? Ако беше толкова лесно, защо изобщо някое дружество ще показва печалба? Да не би г-дата Недялков, Доганян, Домусчиев, Анчев и много други по-малко да желаят печалбата за себе си?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от GALBAЕй,Bo дано спечелиш, аз акции тук нямам и не искам за сега да имам,защото калкулаторът ми е пресметнал , че сте губеща позиция,освен ако не сте по-бързо мислещи от по-бавно мислещите!
Ако греша,ползата е ваша!
Коментар
�
Коментар