IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• След малко ще има изсипване!

Коментар

• След 10г, ще разрушим старите и амортизирани мостове и ще построим по-модерни, които ще бъдат в крак с времето. ;-) Абе, работа за МОСТ винаги ще има. :-)

Коментар

• Caessar
        Азиатските производители ще имат стопиращи мита в ЕС, а европейските имат в пъти по-скъпа работна ръка от Неохим и по-скъп газ . А за мостовете ще има огромна кокуренция от чужди фирми. Но ви желая успех с тях де, мажоритаря може да направи и 1000лв акцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera
          За мостове ще има още най-много десетина години поръчки. Виж за земеделието ще има постоянно големи субсидии, торове ще се търсят все повече и Неохим е на линия. В мостовете вече има 90% мечти, а Неохим е поне толкова подценен.
          Пич, явно твоят инвестиционен хоризонт е дооооооста дълъг ) Това между другото е странно за трейдър. Виж какво ще ти кажа: моя лична цел е до 10 г. да съм направил толкова пари, че да се пенсионирам, да живея на морето, да се возя на яхтата си и да ловя риба. Така че не ме интересува какво ще стане с Мостстрой след 10-тата година )

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
            Първоначално изпратено от Tradera
            За мостове ще има още най-много десетина години поръчки. Виж за земеделието ще има постоянно големи субсидии, торове ще се търсят все повече и Неохим е на линия. В мостовете вече има 90% мечти, а Неохим е поне толкова подценен.
            Мостове са се строяли преди и след Колю Фичето
            За торовете за земеделие - със сигурност ще има много работа, така мислят и от пловдивското "Агрия", но пък и дузина други европейски и азиатски производители
            А Химко,колега Трейдър,Химко?[img][/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera
              Мостове са се строяли преди и след Колю Фичето
              За торовете за земеделие - със сигурност ще има много работа, така мислят и от пловдивското "Агрия", но пък и дузина други европейски и азиатски производители

Коментар

• За мостове ще има още най-много десетина години поръчки. Виж за земеделието ще има постоянно големи субсидии, торове ще се търсят все повече и Неохим е на линия. В мостовете вече има 90% мечти, а Неохим е поне толкова подценен.

Коментар

• За мостове ще има още най-много десетина години поръчки. Виж за земеделието ще има постоянно големи субсидии, торове ще се търсят все повече и Неохим е на линия. В мостовете вече има 90% мечти, а Неохим е поне толкова подценен.

Коментар

• Пепи, възхищавам се на ентусиазма ти, но статията е преписана от рекламната брошура на дружеството

Не че е лошо дружество де

Коментар

• От в-к КЕШ :

"Мостстрой" АД е фирма, специализирана да извършва проучване, оценка, строителство, реконструкции и ремонт основно на мостови съоръжения. През дългата си 36-годишна история компанията е изпълнила повече от 100 значителни пътни и други обекта в страната - мостове, естакади, виадукти и други обекти. Дружеството е основен изпълнител на всички мостови съоръжения на автомагистралите "Хемус", "Тракия" и "Марица".
                      За осъществяване на дейността си "Мостстрой" въвежда нови технологии за строителство и оперира със съвременни машини и оборудване за изпълнение на всички видове строително-монтажни работи, свързани с изграждането и ремонта на пътните и мостовите съоръжения. Компанията разполага с уникални за страната машини за изпълнение на мостово строителство, които могат да осигурят реализацията на големи инфраструктурни проекти.
                      През 1992 г. "Мостстрой" започва съвместна работа с норвежката фирма НРС за въвеждане на технологични инсталации за новия метод за строителство на мостове чрез конзолно бетониране. За тази цел българската фирма обучава собствени специалисти, които се запознават с най-новите технологии и материали за строеж на мостови съоръжения. Въведената нова технология повишава качеството на произвежданите метални конструкции и - естествено, конкурентоспособността на фирмата.
                      Бившият държавен монополист "Мостстрой" запази позициите си и досега все още е ненадминат в бранша в България.
                      "Мостстрой" притежава съвременни производствени бази в Пловдив, София, В. Търново, Габрово и Бургас. Те са оборудвани с бетонови възли, арматурни дворове, сервизни работилници за ремонт на строителната механизация, стендове за производство на предварително напрегнати стоманобетонови елементи.
                      Компанията разполага с три акредитирани строителни лаборатории

Коментар

• Az imam ''MOSTS''...
                        ne iskam da sporq s nikoi,prosto
                        se hvalq

Коментар

• Нормално е, добрите дружества освен да бъдат харесвани, също така да бъдат отричани от такива дето не притежават акции в тях......затова всеки трябва да слуша само себе си.......

Коментар

• Director, Ники се надява да има заблудени, които ще продават, за да може да се включи, защото явно е изпуснал по -ниските нива. :-) Но притежателите на акции от МОСТС, трудно ще се разделят с тях, при такъв ФУНДАМЕНТ за растеж. ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Десислава
                              Първоначално изпратено от Nikola
                              Разбира се че е бързо бе хора. Учете се от миналото от случая ХДПАТ. Тези които се набълбукаха на аукциона нали трябва да ги шитнат. В момента, в който се понатрупа дълбочина на поръчктие купува ще ги изсипят. МОСТС е много хубаво предприятие фундаментално седи много добре, с големи перспективи с оглед присъединяването ни към ЕС, но не мисля че Божков ще дели печалба с миноритарите. Друг е въпроса защо бившите собственици на МОСТС продадоха и полсения си дял на тези цени.... Всеки си има глава на раменете гледайте обемите и мислете..... аз съм out от тази позиция на 40 лв. Успех ви желая.
                              Никола, би ли ми обяснил защо това твърдение за споделянето на печалбата с миноритарите се размахва само когато не харесваш дадено дружество? Когато обсъждаш някой от твоите фаворити, не съм срещал такова твърдение. Може би това е така поради факта, че всички твои любими дружества имат перфектни мажоритари, които с готовност "споделят печалбата си" с теб Аз все пак няма да се съглася с това твърдение и ще подчертая, че въпросът вече е уреден в ТЗ и ЗППЦК, където много ясно са дефинирани правата на акционерите. Ако дружеството има печалба, то тя принадлежи на акционерите. Вероятно сега ще възразиш, че има източване и т.н., но тогава ще те попитам как точно се източват десетки милиони от проект, финансиран от европейски институции? Ако беше толкова лесно, защо изобщо някое дружество ще показва печалба? Да не би г-дата Недялков, Доганян, Домусчиев, Анчев и много други по-малко да желаят печалбата за себе си?

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                                Ей,Bo дано спечелиш, аз акции тук нямам и не искам за сега да имам,защото калкулаторът ми е пресметнал , че сте губеща позиция,освен ако не сте по-бързо мислещи от по-бавно мислещите!
                                Ако греша,ползата е ваша!
                                Губеща ли? Какво смяташ - спада на Доверие в % ли?

Коментар

X