If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То това дружество да не би да съществува зарад тоз мост ??
Ми кат не се класира няма да спре да се върти земята ..
(макар че за момента мисля че информацията е малко да отписваме капитално конкурса..)
Нищо на никого не препоръчвам...
Имам акции на дружеството...
... и съм доволен от този факт
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Който плаща той поръчва музиката.
Нали се сещаш че София вече не е най-високото политическо ниво, буахахаха!
Първоначално изпратено от Director
Първоначално изпратено от Alan Greenspan
Тука още ли има наивници, които вярват че МОСТ ще участва в този проект!? Това да не ви е някаква обществена поръчка, която да я дадат просто така на Божков!?
Не разбрахте ли чиновниците никога няма да си сложат таралеж в гащите (за какъвто и да е рушвет) като класират най-скъпата оферта (каквито и тех. и адм. показатели да включва).
Какви чиновници бе? Тези неща се решават на най-високо политическо ниво.
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Тука още ли има наивници, които вярват че МОСТ ще участва в този проект!? Това да не ви е някаква обществена поръчка, която да я дадат просто така на Божков!?
Не разбрахте ли чиновниците никога няма да си сложат таралеж в гащите (за какъвто и да е рушвет) като класират най-скъпата оферта (каквито и тех. и адм. показатели да включва).
Какви чиновници бе? Тези неща се решават на най-високо политическо ниво.
А и когато някой казва "ЯКО ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪП" съзирам непреодолимото желание в него 9:30 да е вече настъпил и той да си е пуснал СЕЛЛ първи
Риск печели, но и риск губи.
Първоначално изпратено от Пепи
Така е съни(тя), разумът ще наделее, ще има някое и друго първосигнално паникьорче разбира се, но ТРЕНДА е ЯКО нагоре. ;-) Доказателство за това са и неверниците, които са изпуснали да си закупят акциии. :-) МОСТС продължава да строи метрото, мостовете от магистралите "Хемус", "Тракия" , "Марица" и предстои стартитане на Дунав мост-2, да не забравяме и южната дъга на околовръстното на София, където трябва да се построят 20-30 моста и виадукти. ;-) ФУНДАМЕНТА Е ЖЕЛЕЗЕН, а и техниката сега показва ЯКО ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪП ! ;-)
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
не знам пепке ама по добре играй на комар, и без това инвестициите ти са силно хазартни. веднъж печелиш добре, друг път се навираш в киреча. ама успех ти желая
Така е съни(тя), разумът ще наделее, ще има някое и друго първосигнално паникьорче разбира се, но ТРЕНДА е ЯКО нагоре. ;-) Доказателство за това са и неверниците, които са изпуснали да си закупят акциии. :-) МОСТС продължава да строи метрото, мостовете от магистралите "Хемус", "Тракия" , "Марица" и предстои стартитане на Дунав мост-2, да не забравяме и южната дъга на околовръстното на София, където трябва да се построят 20-30 моста и виадукти. ;-) ФУНДАМЕНТА Е ЖЕЛЕЗЕН, а и техниката сега показва ЯКО ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪП ! ;-)
заядливецът, както изчезна от темата за ХДПАТ, така очаквам и тук да се свиеш, като охлюв и да изчезнеш в небитието, защото не ги разбираш ТЕЯ работи. :-)
....трябва да ровят, да не ми се правят иначе на големи като хванат някой залухав доктор с 100лв под масата или нещо такова. Просто ме дразнят зверски, не трябва да съм толкова остър, но си е така.
И само Моста шампион!
Не е препоръка за покупко/продажба, а просто мнение! Поздрави на КаФеНе!
Коментар