Tук, сега само един СПЛИТ ни трябва, за по-добра ликвидност и МОСТС става номер едно. ;-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от CaessarДругарю Директор,не отлагай тези неща за след 10 години - дотогава не се знае дали ще сме живи...На въпроса - аз не съм толкова стар, така че 10 г. са ми добре. Идеята е ДО 10 г. Все пак зависи от първоначалния капитал и от множество фактори. Забогатяването не е лесна работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от DirectorПървоначално изпратено от TraderaЗа мостове ще има още най-много десетина години поръчки. Виж за земеделието ще има постоянно големи субсидии, торове ще се търсят все повече и Неохим е на линия. В мостовете вече има 90% мечти, а Неохим е поне толкова подценен.) Това между другото е странно за трейдър. Виж какво ще ти кажа: моя лична цел е до 10 г. да съм направил толкова пари, че да се пенсионирам, да живея на морето, да се возя на яхтата си и да ловя риба. Така че не ме интересува какво ще стане с Мостстрой след 10-тата година
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от TraderaCaessar
Азиатските производители ще имат стопиращи мита в ЕС, а европейските имат в пъти по-скъпа работна ръка от Неохим и по-скъп газ . А за мостовете ще има огромна кокуренция от чужди фирми. Но ви желая успех с тях де, мажоритаря може да направи и 1000лв акцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TraderaCaessar
Азиатските производители ще имат стопиращи мита в ЕС, а европейските имат в пъти по-скъпа работна ръка от Неохим и по-скъп газ . А за мостовете ще има огромна кокуренция от чужди фирми. Но ви желая успех с тях де, мажоритаря може да направи и 1000лв акцията.
Коментар
-
Десислава
иска ти се
Коментар
Коментар