IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mashina
    Първоначално изпратено от Пепи
    Айде от днес стартират ремонтите на столицата ! :-)

Много работа за ХДПАТ и МОСТС.:-))

Като гледам графиките Майстора тръгва и започва да катери, като ще се устеми към следващото по-високо ниво.:-))

П.П. Не е препоръка.;-))
    как я видя тази графика? обърната на обратно ли, че според теб катери? Според моята пада, но и без тва не струва повече от 100 лева този боклук. Кажи ми защо да се качва? източват дружеството, показват само загуби и т.н. Това да не е социален проект тези мостове. къде е печалбата? Така че, колкото повече проекти печели това куче, толкова по-зле. По-голяма загуба. Ако можеш да ми дадеш няколко аргумента за обратното? съмнявам се
    see ya on the Moon after 2 years!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
      Айде от днес стартират ремонтите на столицата ! :-)

Като гледам графиките Майстора тръгва и започва да катери, като ще се устеми към следващото по-високо ниво.:-))

П.П. Не е препоръка.;-))
      как я видя тази графика? обърната на обратно ли, че според теб катери? Според моята пада, но и без тва не струва повече от 100 лева този боклук. Кажи ми защо да се качва? източват дружеството, показват само загуби и т.н. Това да не е социален проект тези мостове. къде е печалбата? Така че, колкото повече проекти печели това куче, толкова по-зле. По-голяма загуба. Ако можеш да ми дадеш няколко аргумента за обратното? съмнявам се

Коментар

• Айде от днес стартират ремонтите на столицата ! :-)

П.П. Не е препоръка.;-))

Коментар

• а според мен, пътищата ни "пищят" за оправяне, а фирмите не са много, ако искаме в близките години да постигнем чувствителен напредък в инфраструктурата....трябва наистина многоооо да работят))

Коментар

• аз пък си мисля, че с коментарите си във форума всички се опитвате да повишите една надценена акция и после да се отървете от нея.
            Според мен центата на акцията на нормална борса не би надвишила 500лв.

Не е препоръка!!!
            Не е препоръка за покупка или продажба на акции.

Коментар

• Що си мисля, че другата седмица ще поемем нагореееее............;-))

П.П. не е препоръка. :-))

Коментар

• Kire, когато има ФУНДАМЕНТ и техниката го рисува, няма начин да не се случи. :-))

Абе ще се движи Майстора по четирилентова магистрала, който не вярва да гледа мача. :-)))

Майстора усилено работи по магистрала "Марица" и това ще се усети скоро. ";-)))

Коментар

• Удобно за влизане ми се струва днес тук, как мислите?

Коментар

• 6TOM PEPI SE E ZAHVANAL S MOSTA 6TE GO IZBUTA PONE DO 1000. TOI I ZA HDPAT TAKA PRIKAZVA6E I NIKOI NE MU VJARVA6E. PEPI E MEDIUM

Коментар

• Първоначално изпратено от Мавриций
                      Някой ще ходи ли на ОСА?
                      Според добре осведомени източници пред сградата където ще се провежда ОСА на МОСТС е забелязан млад мъж държащ плакати с надписи: 800 900 1000 1200 и Мостове, тунели, виадукти............., Майстора ги умее тези работи.

Коментар

• Някой ще ходи ли на ОСА?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                          Мостове, тунели, виадукти............., Майстора ги умее тези работи. :-))

Много дъжд, много наводнения и колко ли моста трябва да се изградят наново, а други да се ремонтират основно. :-)))

Ноооооооооооо, Майстор МОСТС е насреща , няма страшно! :-))
                          Само да няма съдебни дела за предишните дето ги е изградил с пясък вместо в цимент и са се срутили при последния дъжд!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                            Мостчетата нямат време дъх да си поемат при тая нашта разбита инфраструктура)))
                            Мостче след мостче...последното от 04.06 над река Огоста- някакви ремонтни работи за около 2млн ...межжду трасето за големите четирилентови)))Много работа ги чака още, това е))
                            на тия нива в момента как да не се включи човек ... грехота

а Божков да даде некой Уев да оправят уеб-сайта - може ли такава излагация ...

Коментар

• Abe to hubavo mnogo rabota, ama sto ne izkarat i malko pechalba? Bozkov tochi stabilno i si investira v art kolekciqta

Losha rabota

Коментар

• Мостове, тунели, виадукти............., Майстора ги умее тези работи. :-))

Много дъжд, много наводнения и колко ли моста трябва да се изградят наново, а други да се ремонтират основно. :-)))

Ноооооооооооо, Майстор МОСТС е насреща , няма страшно! :-))

Коментар

Working...
                                X