att за къде си се разбързал има си процедура и конкретно никой не може да ти каже точна дата, пък и не е прилично да припираш за подаръци.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евроинс (5IC / EURINS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от huibaiакцията ще расте, спор няма, само по-спокойно с хвалбите, че страшно дразнят
Пък и явно си имам агитка още от Еврохолд,тя явно си ме следва де,но в Еврохолд спрях да се занимавам с Ф.... ,и тук няма да се занимавам с него.Тоест,няма да замърсявам ефира,само чистота и положителни емоции.Защото тази позиция е много уважавана от мен,така да се каже,много почит имат в очите ми както към майката,така и към дъщерята
Успех и на теб.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от huibaiпичове, стига си галихте маломерните топчета бе. сега някой ще каже, че царя е гол и ще се барате на живо
Успех с топчето.
Коментар
� -
GenCho,радвам се,че сме били съакционери.Иначе както казваш не пречи да сме в няколко позиции,но опита ми досега показва,че твърде голямата диверсификация не води го добри печалби.Затова и бях се съсредоточил на няколко места,и мисля ,че си заслужаваше.Сега ,след като съм направил добра печалба от няколкото позиции в които съм бил акционер,малко по малко преструктурирам участията си,като залагам близо 50% от портфейла си в ЕВРОХОЛД,но проучвайки и анализирайки компанията майка,стигнах до извода,че трябва да се обърне подобаващо внимание и на дъщерята,а именно ЕВРОИНС .
Засега съм влезнал с далеч по-малко капитал от планирания,но мисля,че този месец,ще може да се понапазари изгодно,преди септемврийските борсови жеги.Иначе аз мисля,
че точно ипото на Лев инс,както и очакваното за другата година на Армеец,ще са много сериозни катализатори за анализ и преоценка на застрахователните дружества и техният потенциал.Видяхме на каква цена минава сделката за 10% от Лев инс,направо не ми се мисли колко пъти ще е презаписването ,и на каква цена.Все пак всички сме виждали какво е влиянието на ипо на компания от сектор който е представен на БФБ.видяхме какво стана след ипото на Монбат със сродните му компании,с банките и въобще примери колкото щеш. Мисля,че тази акция си е " стронг бай" поне според мен.
Иначе предстоящото ипона Лев инс ще е апетитно и ще участвам,но в никкъв случай няма да продам Евроинса,по скоро ще натрупам едно прилично количество, на което ще направя едно репо и всичко ще си ОК.
Както се казва,защо да печеля само от едното,като мога и от двете
Успех ти желая,каквото и да решиш.
Горното не е препоръка ...имам акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от korkПървоначално изпратено от GenCho...а бе kork...ти къде беше като струваше 4 лева преди увеличението, та сега правиш такива умозаключения...тя , че е хубава акцията е хубава ама едва ли ще поскъпне още 4-5 пъти ...пък и идват разни ИПО-та на компаний от сектора....
не е препоръка...имам акций
Ами бях в СТАРА ПЛАНИНА ХОЛДИНГ ,където , цената когато го купувах беше 1 лев!!!, а сега колко е ,всеки може да смята,май е над 80 лева,ама може и да бъркам,така че, няма нищо лошо,че не съм купувал евроинс на 4 лева ,но има лошо да го купувам на 40 лева да речем.
радвам се за теб,че си на такава добра печалба,но и аз не се оплаквам
не е препоръка...имам акции,и още повече ще имам от това перспективно дружество.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от korkвероятно ще допълвам периодично,че нещо не мога да си накупя толкова колкото искам,без да вдигна много цената,но ще го измисля.
Даааа,всичко си идва по местата.Вече си имам и Фен клуб.Където влезна и те след менФактс явно им е говорителя
Колега Фактс ,радвам се,че си тук .Твоето присъствие значи само едно-ЕВРОИНС си е ракета носител и скоро ще излита в небесата.Все пак всички знаят ,че мненията за компанийте са в обратна зависимост от техните цени.Все още си спомням,как съветваше хората да си продават ЕВРОХОЛД на 3 леваАко те е послушал някой,вероятно доста благословии си отнесъл,защото сега е на 5,45 ,колкото и да не ти се вярва.
Та и с тази компания имам чувството,че нещата ще се повторят,ти си говориш,цената си расте
Фактс, горното не е препоръка за нищо,но е благодарност за присъствието ти.Оценявам го.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от GenCho...а бе kork...ти къде беше като струваше 4 лева преди увеличението, та сега правиш такива умозаключения...тя , че е хубава акцията е хубава ама едва ли ще поскъпне още 4-5 пъти ...пък и идват разни ИПО-та на компаний от сектора....
не е препоръка...имам акций
Ами бях в СТАРА ПЛАНИНА ХОЛДИНГ ,където , цената когато го купувах беше 1 лев!!!, а сега колко е ,всеки може да смята,май е над 80 лева,ама може и да бъркам,така че, няма нищо лошо,че не съм купувал евроинс на 4 лева ,но има лошо да го купувам на 40 лева да речем.
радвам се за теб,че си на такава добра печалба,но и аз не се оплаквам
не е препоръка...имам акции,и още повече ще имам от това перспективно дружество.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Novaka_BullПървоначално изпратено от korkКолеги,тук го мислих,мислих, та го измислих и най-накрая влезнах в позицията,пък да видим какво ще стане.Анализа ми показва,че ще има радости тук
към края на месеца ще ми се освободят още средства и даже ще си допълня - не е препоръка имам акции
Иначе ЕВРОИНС го гледам отдавна,но тези дни си правих преструктуриране на портфейла,и бях се съсредоточил върху допълването от ЕВРОХОЛД, но като свърших с допълването от холдинга,реших,че трябва да се обърне подобаващо внимание и на този " нешлифован диамант" ЕВРОИНС , и му обърнах де,но вероятно ще допълвам периодично,че нещо не мога да си накупя толкова колкото искам,без да вдигна много цената,но ще го измисля.
Успех и на теб по твоите позиции
Коментар
�
Коментар