If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ок ама 17,57х0,75= 13,17 + 10% емоционално въздействие от сплита (справка една камара сплитове за собствена сметка) = 14,5
Sam si davash otgovora che taka akciqta se prevrusta v edna ot nadcenenite na pazara. Hubav si e eurins-a ama az ne sazalqvam che sell-nah na 17,5
Zelaq vi uspehi!
Мерси, успех и на теб, а колкото до цената смятам че възможностите на дружеството далеч не са изчерпани и това което днес е надценено през призмата на няколко месеца (не много) може да изглежда промоция.
но ако се оравдават такива очаквания цената след няколко месеца (не много) ще е друга
На мен ми се струва доста точно, макар че прогнозите ми в последно време се оказват доста скромни.
Но както се казва - каквото сабя покаже, мисля да се задържа още доста по тази позиция.
Айде да се съвземете малко а? Докога ще надувате балона, сметнете на колко сте оценили смешния пазарен дял от 4-5% в застрахователния пазар на БГ и сметнете колко трябва да струва целия застрахователен пазар, ще останете шокирани от цифрите
на не повече от други пазарни очаквания в една камара сектори от икономиката на БГ
Айде да се съвземете малко а? Докога ще надувате балона, сметнете на колко сте оценили смешния пазарен дял от 4-5% в застрахователния пазар на БГ и сметнете колко трябва да струва целия застрахователен пазар, ще останете шокирани от цифрите
Чудно ми е защо 144 още не влезнал в тази позиция, но може и да е влезнал!?
май не е, от 28 май насам 3001 купил, 2733 продал. Освен ако ги има от по-рано или са купени през кобос
Какво значение има къде влизат клиентите на Делта сток през платформата им Делта Брокер - сигурно има стотици. кобос или Дброкер се тая
Az puk ne moga da razbera kakvo vi e grija dali Delta Stock vlizat po tazi poziciq. Te sa nai-golemite sme6nici s tehnite oferti po 1 ili 2 broi4ici Ne moga da razbera brokera im kakvo celi s tova?
Коментар