IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от franky4fingers
    ок ама 17,57х0,75= 13,17 + 10% емоционално въздействие от сплита (справка една камара сплитове за собствена сметка) = 14,5
    Sam si davash otgovora che taka akciqta se prevrusta v edna ot nadcenenite na pazara. Hubav si e eurins-a ama az ne sazalqvam che sell-nah na 17,5

Zelaq vi uspehi!
    Мерси, успех и на теб, а колкото до цената смятам че възможностите на дружеството далеч не са изчерпани и това което днес е надценено през призмата на няколко месеца (не много) може да изглежда промоция.

но ако се оравдават такива очаквания цената след няколко месеца (не много) ще е друга

НЕ е ПРЕПОРЪКА - ИМАМ АКЦИИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
      Утре на ква кота отиваме 14,5 как ви се струва
      На мен ми се струва доста точно, макар че прогнозите ми в последно време се оказват доста скромни.
      Но както се казва - каквото сабя покаже, мисля да се задържа още доста по тази позиция.

Коментар

• ок ама 17,57х0,75= 13,17 + 10% емоционално въздействие от сплита (справка една камара сплитове за собствена сметка) = 14,5
        Sam si davash otgovora che taka akciqta se prevrusta v edna ot nadcenenite na pazara. Hubav si e eurins-a ama az ne sazalqvam che sell-nah na 17,5

Zelaq vi uspehi!

Коментар

• Първоначално изпратено от azikram
          е чак пък 14.50 - не ти ли се струва малко множко а? не че няма да съм мнооого доволен, но все пак макс. 13 лв очаквам
          ок ама 17,57х0,75= 13,17 + 10% емоционално въздействие от сплита (справка една камара сплитове за собствена сметка) = 14,5

Коментар

• е чак пък 14.50 - не ти ли се струва малко множко а? не че няма да съм мнооого доволен, но все пак макс. 13 лв очаквам

Коментар

• Утре на ква кота отиваме 14,5 как ви се струва

Коментар

• Първоначално изпратено от Moshito
                Айде да се съвземете малко а? Докога ще надувате балона, сметнете на колко сте оценили смешния пазарен дял от 4-5% в застрахователния пазар на БГ и сметнете колко трябва да струва целия застрахователен пазар, ще останете шокирани от цифрите

на не повече от други пазарни очаквания в една камара сектори от икономиката на БГ

Коментар

• Благодаря!

Коментар

• Da !

Коментар

• Колеги, само да питам. Днес ли беше последна дата за сключване на сделки, с право на участие в увеличението на капитала?

Коментар

• Айде да се съвземете малко а? Докога ще надувате балона, сметнете на колко сте оценили смешния пазарен дял от 4-5% в застрахователния пазар на БГ и сметнете колко трябва да струва целия застрахователен пазар, ще останете шокирани от цифрите

Коментар

• Първоначално изпратено от kaloian
                          Първоначално изпратено от Borsalino
                          Първоначално изпратено от НЕСТОР
                          Чудно ми е защо 144 още не влезнал в тази позиция, но може и да е влезнал!?
                          май не е, от 28 май насам 3001 купил, 2733 продал. Освен ако ги има от по-рано или са купени през кобос
                          Какво значение има къде влизат клиентите на Делта сток през платформата им Делта Брокер - сигурно има стотици. кобос или Дброкер се тая
                          Az puk ne moga da razbera kakvo vi e grija dali Delta Stock vlizat po tazi poziciq. Te sa nai-golemite sme6nici s tehnite oferti po 1 ili 2 broi4ici Ne moga da razbera brokera im kakvo celi s tova?

Коментар

• Първоначално изпратено от Borsalino
                            Първоначално изпратено от НЕСТОР
                            май не е, от 28 май насам 3001 купил, 2733 продал. Освен ако ги има от по-рано или са купени през кобос
                            Какво значение има къде влизат клиентите на Делта сток през платформата им Делта Брокер - сигурно има стотици. кобос или Дброкер се тая

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР

Коментар

• Чудно ми е защо 144 още не влезнал в тази позиция, но може и да е влезнал!?

Коментар

Working...
                                X