IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: .

Първоначално изпратено от zlak
    За куповача ...
    Макар че те са еднакви

Не е препоръка да правите така
    аз пък им препоръчвам горещо утре пак да го направят ама на 15 BGN

Коментар

• .

За куповача ...
      Макар че те са еднакви

Не е препоръка да правите така
      Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• 10000 бр. x 14 лв. - Не лоша сделка!

Коментар

• Investorrr и Hakkinen

Благодаря ви за бързите отговори!

Коментар

• добра цена за влизане!
            не е препоръка.
            Не е препоръка за покупка или продажба на акции.

Коментар

• След месец - месец и нещо ще получиш новите си акции автоматично без да се налага да правиш каквото и да било... За повече подробности, помоли брокера си да ти обясни
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Нищо не трябва да правиш, само чакаш след време /два-три месеца/ да ти дойдат допълнителните акции, както и дивидента по сметката ти в посредника, при които си.

Коментар

• Въпрос:

Понеже търгувам на БФБ от няколко дни и закупих акции на Евроинс преди 11.07. Какво следва сега от увеличението на капитала? до колкото разбрах за всеки три акции ще получа една нова, но това автоматично ли става?

Благодаря предварително за вашите отговори!

„От днес книжата на Евроинс се търгуват без право на дивидент и на участие в увеличението на капитала, което фиксира средна цена 13,93 лв. при обем от малко над 5 500 акции. Участниците на пазара се настройват за появата на отчетите за полугодието и предстоящите по-атрактивни IPO-та в края на месеца“, каза още Павлов.

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKO
                    Първоначално изпратено от marcy
                    Който се успал, успал аз хванах връхчето и съм доволен.
                    Би ли бил малко по-конкретен от какво си доволен!
                    Над 16 за днес така че малко но от сърце.
                    Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Вземи предвид и 2-та работни дни, необходими за сетълмент и ще ти стане ясно защо продават...
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Участва ли се в увеличението?

Въпрос,

който си е купил акции на EURINS миналата седмица и ги е продал днес ще участва ли в увеличението?

Пише, че право на участие в увеличението имат вписаните в ЦД към 13.07, а днес сме 12.07.. затова ми е чудно, че някой изобщо продава днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy
                          Който се успал, успал аз хванах връхчето и съм доволен.
                          Би ли бил малко по-конкретен от какво си доволен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Djabuvstina
                            Евроинс застрахова снимачния екип на документален филм за Перперикон
                            (EURINS)
                            12.07.2007 11:36

За снимките на нов документален филм, посветен на историята на древните траки, за първи път в България пристигна екип на Bellwether Media, London. Проектът е на Discovery Channel и британската телевизионна компания Channel Five, като заснемането е възложено на Bellwether Media, London.

Евроинс е дружеството, избрано да застрахова снимачния екип за периода на снимките. Застраховката е от вида „Обща гражданска отговорност”.

Режисьорът на едночасовия филм, Йън Дениа, планира заснемането на всички най-известни обекти у нас от тази епоха като Перперикон, Татул и Долината на тракийските царе. Филмът все още няма работно заглавие, но се предвижда да бъде завършен в края на 2007 г.

От днес книжата на застрахователното дружество се търгуват без право на участие в увеличението на капитала. Срещу всеки три притежавани акции към вчерашна дата ЗД Евроинс ще раздаде по една нова акция, безплатно.

Днес при изтъргувани 4106 броя, книжата на компанията се търгуват на нива от 13.50 до 14.70 лв. за ценна книга.
                            Да за България това си е новина – факта, че са се застраховали тука показва нарастващ потенциал на родните дружества от бранша. Имам предвид, че пазара е слабо развит все още, както всички знаем. Например разпространена застраховка като професионална отговорност се предлага предимно (да не казвам единствено) за професиите за които е задължителна, или поне до скоро беше така (проверявал съм ги дружество по дружество включително и филиалите на големите застрахователи). Тепърва ще навлизат нови продукти на нашия пазар и тепърва чужди фирми и граждани ще избират да работят с Български застрахователи.

Коментар

• Който се успал, успал аз хванах връхчето и съм доволен.
                              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Евроинс застрахова снимачния екип на документален филм за Перперикон
                                (EURINS)
                                12.07.2007 11:36

За снимките на нов документален филм, посветен на историята на древните траки, за първи път в България пристигна екип на Bellwether Media, London. Проектът е на Discovery Channel и британската телевизионна компания Channel Five, като заснемането е възложено на Bellwether Media, London.

Евроинс е дружеството, избрано да застрахова снимачния екип за периода на снимките. Застраховката е от вида „Обща гражданска отговорност”.

Режисьорът на едночасовия филм, Йън Дениа, планира заснемането на всички най-известни обекти у нас от тази епоха като Перперикон, Татул и Долината на тракийските царе. Филмът все още няма работно заглавие, но се предвижда да бъде завършен в края на 2007 г.

От днес книжата на застрахователното дружество се търгуват без право на участие в увеличението на капитала. Срещу всеки три притежавани акции към вчерашна дата ЗД Евроинс ще раздаде по една нова акция, безплатно.

Днес при изтъргувани 4106 броя, книжата на компанията се търгуват на нива от 13.50 до 14.70 лв. за ценна книга.

Коментар

Working...
                                X