IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
    Добре дошъл, приятелю.
    От тук не мърдам, с GAGBT - то се изложих, но тук няма да се повтори.
    Благодаря за топлото посрещане НЕСТОР .Мисля,че тук потенциала за растеж е много сериозен,а и цената ми се вижда отлична за вход,та и затова реших да влезна.Мисля,че сделката с Лев инс е показателна за потенциала на застрахователния пазар,гледам ,че и с Булстрад се развиват нещата много добре,и си правя изводи,че Евроинс не е оценен адекватно от пазара.Много е вероятно ,след ипото на Лев инс,пазара да реагира както и друг път е ставало,та реших да изпреваря събитията и да не се налага да влизам на много по-високи нива от сегашните.Нека не забравяме и кой е мажоритаря тук,тоест имаме добро корпоративно управление ,което както знаем рано или късно също се оценява подобаващо от пазара.Мисля,че съвсем скоро ще станем свидетели на точно такова адекватна оценка.
    Относно Гагарин,не се коси приятелю, за минали събития няма да говорим,ще гледаме напред.Мисля,че ЕВРОИНС и ЕВРОХОЛД съвсем скоро ще те накарат да забравиш пропуснатите ползи по други позиции

Успех по всичките ти позиции.

Може би е излишно ,но все пак да спомена, че горното не е препоръка за покупка или продажба на акции,само личното ми мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
      Колеги,тук го мислих,мислих, та го измислих и най-накрая влезнах в позицията,пък да видим какво ще стане.Анализа ми показва,че ще има радости тук
      Добер дошъл, аз съм тук от края на март и съм доволен

към края на месеца ще ми се освободят още средства и даже ще си допълня - не е препоръка имам акции

Коментар

• Добре дошъл, приятелю.
        От тук не мърдам, с GAGBT - то се изложих, но тук няма да се повтори.

Коментар

• Колеги,тук го мислих,мислих, та го измислих и най-накрая влезнах в позицията,пък да видим какво ще стане.Анализа ми показва,че ще има радости тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
            Супер се развива дружеството. Жалко че продадох много рано акциите си тук. Затова пък имам доволно количество от майчето му
            Някой има ли представа каква е прогнозата на мениджмънта за печалбата за 2007 г.?
            Усмихват се хитро и казват, че стоят зад прогнозите си

http://www.eurohold.bg/ Долу в ляво под индекса има добра и актуална презентация с прогнози и т.н.

Сигурно си я гледал, но все на някой ще му е от полза (подобна е на лондонската от преди увеличението)

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
              Аз тук допълних прилично още преди правото на новите акции.
              Очаквам с нетърпение новите висоти.
              Бих казал-разумна постъпка

Коментар

• Аз тук допълних прилично още преди правото на новите акции.
                Очаквам с нетърпение новите висоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                  Супер се развива дружеството. Жалко че продадох много рано акциите си тук. Затова пък имам доволно количество от майчето му
                  Някой има ли представа каква е прогнозата на мениджмънта за печалбата за 2007 г.?
                  Батя,като гледам какво се случва с Лев инс и с Булстрад ,мисля,че съвсем скоро тук ще има изстрелване.
                  то нали знаеш,има си някакви пазарни аномалии и рано или късно пазара ги изглажда.А това ще се отрази много положително и доволно на майката където и аз съм доста добре зареден

Мнението ми е лично и не е препоръка за покупка или продажба на акции.

Коментар

• Супер се развива дружеството. Жалко че продадох много рано акциите си тук. Затова пък имам доволно количество от майчето му

Коментар

• Браво! Очаквах добри резултати, но това мина очакванията ми! Само така!

Коментар

• Паричните потоци са ми много интересни. Кеша намалява много по-бързо от направените инвестиции май.

Коментар

• Otcheta e izljazyl !

Коментар

• Хе, хе, мечетата как ги лапнаха
                            Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Някой да знае колко струва 1 фракция че не съм погледнал че мойте не са кратни на 3 и искам да си купя. А и как да стане купуването.
                              Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• До Investor.bg: Хора update-нете информацията за EURINS, не е актуална - P/E не е толкова, Акциите не са толкова, ...

Подвеждате инвеститорите! Вижте ако искате бюлетина на Karoll (P/E=~22) или директно вземете информацията от БФБ!

Коментар

Working...
                                X