Първоначално изпратено от prodigal
Да обясним за несведущите, НЕГРАМОТНИТЕ ,почтенните продигали, cymru, и най- вече ПЕШОВЦИ /хора без интелект,без мисъл ,без шофьорски книжки дори ,хора с псевдо ,ама много псевдо хубавелки за партньорки ! То какви ли ,ще се прикачат към горните !
КАКТО И ДА Е !!!
ДА ОБЯСНИМ :free float! е свободният търгуем % акции от дадена компания !!
Да ,де обаче ,това се оказа световна тайна /свободният търгуем обем акции/,поне спрямо ИНВЕСТОР!
АБЕ ЛУЗАРИ : кокво ме боли к....а какво купувате и продавате по-между си ,при положение ,че аз притежавам 75% от компанията !!
Мен какво ме интересува ,че даден индивид спекулира
с нашите акции !!! БИ КАЗЪЛ МАЖОРИТАРЯ !!!/ има цитат ,подобен от Васил БОЖКОВ за ХДП /
КОЛКО ОТ ВАС ЛУЗАРИ , са наясно как се провежда акционерно събрание ????????
колко от вас ЛУЗАРИ са наясно какъв е free float на компанията ,как / законно се маниполират таблиците /продигал/
Ще ви кажа :
в бг акционерните събрания минават с лекота !!! Просто мажоритаря държи повече от 75% ОТ АКЦИИТЕ !
Направеното преди ИПО ,е било акция за привличани на алчни наивници !
уважаеми ЛУЗАРИ : малка справка :
мажоритаря на МАЙКРОСОФТ има 10%
мажоритаря на ЯХУ .............. .има 4%
Това са световни ,ЛИКВИДНИ ,КОМПАНИИ !!!
Според вас има ли разлика между мажоритарите на горните компании и нашите от бе-ге-то-вицата ,където мажоритаря ако няма 75% , ПРОСТО продава дяловете си !!!
Ще ви кажа и друго :
когато има акционерно събрание в МАЙКРОСОФТ ,ЯХУ и др. мажоритарите се въртят на пети за да угодят на АКЦИОНЕРИТЕ !!!
тука ,драги лузари е обратното :
умни хора,минотари, се въртят на пети / ПРОДИГАЛ / ,белким угодят на измамните мажоритари !! Готови са на всичко ,готови са ,дори на самоунижения :
например: prodigal:
МнениеПуснато на: 23:29:22 ч. | 06.11 Заглавие:евроинс
пич,/към чичко паричко /
дръж се естествено, ако мажоритаря пожелае ще ти промени табличните както си иска като цена и т.н.
Говорим за смешна сума що касае фрифлот Smile
В момента е предпочел да говорим за дружеството, ако имаш нещо да кажеш по същество ще го прочета с интерес утре.
коментар: то бива не свързан брътвеж ,то бива СЛУГИНАЖ , ама баста !
коментар : ебем ти слугинажа ,ебем ти парцаленото знаме на ОПТИМИСТИТЕ !!!!
Ти просто драги ,отдавна ,маниполираш ФОРУМА !
Мисля ,че е редно да избереш едно от двете :
-да признаеш ,че си платен МАНИПОЛАТУР и да се оттеглиш !!!
-ПРОСТО да се оттеглиш !!!
колкото ,за просто тройно правило , успешно разиграно с примери ЕВРО ИНС - КАОЛИН !!,признавам сгреших !!
Просто надцених умствените способности на ПРОДИГАЛ !
грешка ,надцених неговият МОРАЛ !
Коментар