IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dundo1
    Първоначално изпратено от kaloian
    Първоначално изпратено от Borsalino
    Първоначално изпратено от НЕСТОР
    Чудно ми е защо 144 още не влезнал в тази позиция, но може и да е влезнал!?
    май не е, от 28 май насам 3001 купил, 2733 продал. Освен ако ги има от по-рано или са купени през кобос
    Какво значение има къде влизат клиентите на Делта сток през платформата им Делта Брокер - сигурно има стотици. кобос или Дброкер се тая
    Az puk ne moga da razbera kakvo vi e grija dali Delta Stock vlizat po tazi poziciq. Te sa nai-golemite sme6nici s tehnite oferti po 1 ili 2 broi4ici Ne moga da razbera brokera im kakvo celi s tova?
    Мога ли да те питам каква е разликата между COBOS на който и да е посредник и Делта Брокер. Или като някой COBOS плеска по половин акция няма проблем, защото не знаеш от кой посредник е, а като някой клиент на Делта Брокер прави същите магарии ги храниш Делтата, защото вече там се вижда на кой посредник е поръчката.
    Май не си прав, защото разликата между двете онлайн програмки е само в качеството...

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman
      absolutno...4etete be xora!!!
      Ние четем, ама се успахме.

Коментар

• absolutno...4etete be xora!!!
        мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
          Ех мислех си да седна пред компа по-рано да продам малко ей така за спорта, винаги има по някой заспал
          И аз така мислех ама се успах.

Коментар

• Ех мислех си да седна пред компа по-рано да продам малко ей така за спорта, винаги има по някой заспал Не че пак няма да ги продам на подобни цени ако реша малко по натам

Коментар

• ЕВРОИНС

СПОКОЙНО, ТОВА СА ВРЕМЕННИ КОЛЕБАНИЯ

Коментар

• К"во става тук бе,да не са зястреляли пак някой!!!

Коментар

• ЕВРОИНС

Подкрепям колегата,че отчета на Евроинс ще бъде много добър за 6 месеца и цената ще е нагоре.

Коментар

• Не знам точната цена за утре, но при добър отчет после отиваме пак към 18. Абе, всичко се връща на този свят
                    Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                      Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                      Утре на ква кота отиваме 14,5 как ви се струва
                      На мен ми се струва доста точно, макар че прогнозите ми в последно време се оказват доста скромни.
                      Но както се казва - каквото сабя покаже, мисля да се задържа още доста по тази позиция.
                      Нестор, какво имаш предвид ?
                      Ами от 14,5 какво по-точно да имам пред вид. Ти сам си го казал и аз съм се съгласил, моите предположения са също някъде там, но 14,5 просто ми се струва , като за утре - приемливо.
                      във всеки случай утре ще е доста интересно.

все пак утрото е по мъдро от вечерта. айде лека и доходна

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                        На мен ми се струва доста точно, макар че прогнозите ми в последно време се оказват доста скромни.
                        Но както се казва - каквото сабя покаже, мисля да се задържа още доста по тази позиция.
                        Ами от 14,5 какво по-точно да имам пред вид. Ти сам си го казал и аз съм се съгласил, моите предположения са също някъде там, но 14,5 просто ми се струва , като за утре - приемливо.

Коментар

• Аз имам чувството,че ще тръгне и ще затвори на по-високи нива от тези които предполагате за утре ,но ще видим.Ще наблюдавам с интерес )

Коментар

• Първоначално изпратено от Djabuvstina
                            Az systo se chudja dali da ne ostana po-dylgo v pozicijata. Vse pak 6-mesechnijat otchet predstoi. Ako predpolojim che cenata se spre na 14,5 i sled tova otcheta se okaje uspeshen (v keto vsichki vjarvame) moje da vidim akcijata na niva okolo 15 - 15,30.
                            Tova sa moite predpolojenija. Ne e preporyka.

Uspeh na vsichki v pozicijata.
                            напълно възможно

Коментар

• Az systo se chudja dali da ne ostana po-dylgo v pozicijata. Vse pak 6-mesechnijat otchet predstoi. Ako predpolojim che cenata se spre na 14,5 i sled tova otcheta se okaje uspeshen (v keto vsichki vjarvame) moje da vidim akcijata na niva okolo 15 - 15,30.
                              Tova sa moite predpolojenija. Ne e preporyka.

Uspeh na vsichki v pozicijata.

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР

Коментар

Working...
                                X