If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чудно ми е защо 144 още не влезнал в тази позиция, но може и да е влезнал!?
май не е, от 28 май насам 3001 купил, 2733 продал. Освен ако ги има от по-рано или са купени през кобос
Какво значение има къде влизат клиентите на Делта сток през платформата им Делта Брокер - сигурно има стотици. кобос или Дброкер се тая
Az puk ne moga da razbera kakvo vi e grija dali Delta Stock vlizat po tazi poziciq. Te sa nai-golemite sme6nici s tehnite oferti po 1 ili 2 broi4ici Ne moga da razbera brokera im kakvo celi s tova?
Мога ли да те питам каква е разликата между COBOS на който и да е посредник и Делта Брокер. Или като някой COBOS плеска по половин акция няма проблем, защото не знаеш от кой посредник е, а като някой клиент на Делта Брокер прави същите магарии ги храниш Делтата, защото вече там се вижда на кой посредник е поръчката.
Май не си прав, защото разликата между двете онлайн програмки е само в качеството...
Ех мислех си да седна пред компа по-рано да продам малко ей така за спорта, винаги има по някой заспал Не че пак няма да ги продам на подобни цени ако реша малко по натам
На мен ми се струва доста точно, макар че прогнозите ми в последно време се оказват доста скромни.
Но както се казва - каквото сабя покаже, мисля да се задържа още доста по тази позиция.
Нестор, какво имаш предвид ?
Ами от 14,5 какво по-точно да имам пред вид. Ти сам си го казал и аз съм се съгласил, моите предположения са също някъде там, но 14,5 просто ми се струва , като за утре - приемливо.
във всеки случай утре ще е доста интересно.
все пак утрото е по мъдро от вечерта. айде лека и доходна
На мен ми се струва доста точно, макар че прогнозите ми в последно време се оказват доста скромни.
Но както се казва - каквото сабя покаже, мисля да се задържа още доста по тази позиция.
Нестор, какво имаш предвид ?
Ами от 14,5 какво по-точно да имам пред вид. Ти сам си го казал и аз съм се съгласил, моите предположения са също някъде там, но 14,5 просто ми се струва , като за утре - приемливо.
Az systo se chudja dali da ne ostana po-dylgo v pozicijata. Vse pak 6-mesechnijat otchet predstoi. Ako predpolojim che cenata se spre na 14,5 i sled tova otcheta se okaje uspeshen (v keto vsichki vjarvame) moje da vidim akcijata na niva okolo 15 - 15,30.
Tova sa moite predpolojenija. Ne e preporyka.
Az systo se chudja dali da ne ostana po-dylgo v pozicijata. Vse pak 6-mesechnijat otchet predstoi. Ako predpolojim che cenata se spre na 14,5 i sled tova otcheta se okaje uspeshen (v keto vsichki vjarvame) moje da vidim akcijata na niva okolo 15 - 15,30.
Tova sa moite predpolojenija. Ne e preporyka.
Коментар