IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да им се чуди човек на тез дето продават на тия нива ??????

не е препоръка, ама отчета според мен ще доста повече от добър

Коментар

• КФН потвърди проспекта на Евролийз ауто
      10.10.2007 16:20

Днес надзорът е потвърдил и проспект за вторично публично предлагане на облигации, издадени от Евролийз ауто АД. Емисията е в размер на 5 000 броя обикновени, обезпечени облигации с номинална стойност от 1000 евро всяка, с плаваща лихва в размер на 3-месечен EURIBOR+надбавка от 2,75% годишно, но не по-малко от 6%.

Плащанията са на всеки три месеца, а срокът на облигационния заем е 5 години като дата на издаване на емисията е 16 април 2007 г.

С дял от 53,34% в капитала на Евролийз Ауто АД е Еврохолд България АД, а с дял от 13,33% е Евроинс АД.

Коментар

• Търговията с автомобили с 13.1% ръст за януари-август 2007

http://money.ibox.bg/news/id_367048613

Коментар

• http://www.monitor.bg/bulgaria/artic...id=20&eid=1180

Коментар

• Първоначално изпратено от tedi79
            Първоначално изпратено от НЕСТОР
            Добре дошъл на борда! Тука компанията е яка , но и позицията също. Да се надяваме дълго време да ни радва.
            Дано, дано - и тях ги слагам във фризера, ти знаеш при кои..:-)!
            А, знам, знам. На борсата освен пари се печелят и други не парични активи. Поне за мен е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от tedi79
              Първоначално изпратено от НЕСТОР
              Добре дошъл на борда! Тука компанията е яка , но и позицията също. Да се надяваме дълго време да ни радва.
              По добре въобще не ги гледай как се търгуват да не се изкушиш

Успех Теди79 мисля че позицията ще ти донесе доста приятни емоции и кредитен рейтинг разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР

Коментар

• Добре дошъл на борда! Тука компанията е яка , но и позицията също. Да се надяваме дълго време да ни радва.

Коментар

• Колеги от тази седмица и аз съм тук - не можах да устоя като гледам каква компания се е събрала тук..:-), пък и нямах "застраховател" в портфейла.
                    Мисля че много ще ни радва Евроинс за в бъдеще, очаквам отлични отчети - дългосрочен ще съм тук.
                    Успехи на всички и голяма доходност!

Коментар

• Хайде да ни е честито нивото от 20 лв
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• За пръв път влезнах някъде в началото на вторичната търговия на 3.70 , после имаше някакво увеличение на капитала и цената стоя доста време на около 3.50 , аз си записах новите акции, но още се ядосвам защо не си купих тогава още акции.
                        Както и да е минало заминало. Обаче от това лято тази позиция, макар и доста увеличила се като цена, доста добре краси портфейла ми.
                        Дори Корк се включи в нея, при цялото ми уважение към него.
                        Не съм пророк, но докато не наизлезнат и други застрахователи, има доста да спечелим май.

Благодаря за пожеланията, успех и на теб по всичките ти позиции.!

Коментар

• Първоначално изпратено от НЕСТОР
                          Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                          Тази акция не се продава.
                          Аз само доливам тука!!!
                          дааа.... на мен ми е основна позиция в протфейла от март месец насам и доста кеф ми донесе тоз български застраховател, и го гледам, гледам и да ти кажа сещам се за поне 4 причини таз компанийка да стигне 300мил
                          капитализация

Успех, Нестор

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                            Тази акция не се продава.
                            Аз само доливам тука!!!

Коментар

• Тази акция не се продава.

Коментар

• Косвено в нашето джобче.

Успех колега!

Коментар