If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
КФН потвърди проспекта на Евролийз ауто
10.10.2007 16:20
Днес надзорът е потвърдил и проспект за вторично публично предлагане на облигации, издадени от Евролийз ауто АД. Емисията е в размер на 5 000 броя обикновени, обезпечени облигации с номинална стойност от 1000 евро всяка, с плаваща лихва в размер на 3-месечен EURIBOR+надбавка от 2,75% годишно, но не по-малко от 6%.
Плащанията са на всеки три месеца, а срокът на облигационния заем е 5 години като дата на издаване на емисията е 16 април 2007 г.
С дял от 53,34% в капитала на Евролийз Ауто АД е Еврохолд България АД, а с дял от 13,33% е Евроинс АД.
Колеги от тази седмица и аз съм тук - не можах да устоя като гледам каква компания се е събрала тук..:-), пък и нямах "застраховател" в портфейла.
Мисля че много ще ни радва Евроинс за в бъдеще, очаквам отлични отчети - дългосрочен ще съм тук.
Успехи на всички и голяма доходност!
За пръв път влезнах някъде в началото на вторичната търговия на 3.70 , после имаше някакво увеличение на капитала и цената стоя доста време на около 3.50 , аз си записах новите акции, но още се ядосвам защо не си купих тогава още акции.
Както и да е минало заминало. Обаче от това лято тази позиция, макар и доста увеличила се като цена, доста добре краси портфейла ми.
Дори Корк се включи в нея, при цялото ми уважение към него.
Не съм пророк, но докато не наизлезнат и други застрахователи, има доста да спечелим май.
Благодаря за пожеланията, успех и на теб по всичките ти позиции.!
дааа.... на мен ми е основна позиция в протфейла от март месец насам и доста кеф ми донесе тоз български застраховател, и го гледам, гледам и да ти кажа сещам се за поне 4 причини таз компанийка да стигне 300мил
капитализация
Коментар