IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Не са лоши такива облаци стига да си на място в уреченото време.
    И аз им помогнах на 24.30 на другарите да се отърват от част от бремето.
    За мене 50% (и отгоре биля) до 1- 1.5 год. са си добре.
    По ранко - още по добре.
    Аз съм от кота 26, не мисля, че има основание за драми, но и търпение ще си трябва

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
      Съответно леко глътнах вода, но засега сме далеч от удавянето. Позицийката е перспективна, но в момента тежки облаци са надвиснали над цената. Дано е за кратко
      Не са лоши такива облаци стига да си на място в уреченото време.
      И аз им помогнах на 24.30 на другарите да се отърват от част от бремето.
      За мене 50% (и отгоре биля) до 1- 1.5 год. са си добре.
      По ранко - още по добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        Уникредит селна на аукциона, сигурно е заради софикс..
        Съответно леко глътнах вода, но засега сме далеч от удавянето. Позицийката е перспективна, но в момента тежки облаци са надвиснали над цената. Дано е за кратко

Коментар

• Уникредит селна на аукциона, сигурно е заради софикс..

Коментар

• Ако ги свалят от СОФИКС , съвсем ще им потънат гемийте...

Тогава очаквам "спускане" до 25 , по-надолу е малко вероятно...
            не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Е дано да станат по-ефективни, засега не са.

Коментар

• едва ли има по-очаквана загуба, ако следиш нещата, имаха мноого дълъг ремонт след който би трябвало да са много по-ефективни

Коментар

• Наблюдавам това дружество от доста време, но нямам акции от него, явно добре съм преценил нещата. Щом през тази толкова силна година за този отрасъл има 9 мил. загуба .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                    Отчет, но не е за оптимисти.
                    То беше ясно, ама чак толкова.....

Коментар

• Отчет, но не е за оптимисти.

Коментар

• Нищо не казвате тук бе момчета и момичета.Аз реших да се набутам тук днес,пък ще видим квото сабя покаже. (И разбира се не е препоръка да търгувате по-тая и други позиции на БФБ-то.)

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                          Преди да стане ракиено време ще ви кажа че не бива да сте големи оптимисти тука. Дивидента е много малък за такова предприятие (даже се смях като го получих) и имам само останали малко акции тук, но като цяло съм много доволен от търговията с тези акции през годините, даже мога да твърдя че съм повлиявал съществено на цената 2 пъти. Цената на газа в Европа е 2, 5 пъти по-висока от тази в Сев Америка и това само по себе си не ги прави конкурентни на Внос. Ако мога да се пласирам да купя на около 28 лева може и па да скоча, че кеша не можах да го вкарам докрай
                          Аз не съм много оптимист тука засега, предполагам няма да има нито голяма печалба, нито дивидент за 2012 г. Имам интерес, но бих купил при някакви по-сериозни резултати.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                            Мислиш ли, че ще имат добра печалба в отчета?
                            Преди да стане ракиено време ще ви кажа че не бива да сте големи оптимисти тука. Дивидента е много малък за такова предприятие (даже се смях като го получих) и имам само останали малко акции тук, но като цяло съм много доволен от търговията с тези акции през годините, даже мога да твърдя че съм повлиявал съществено на цената 2 пъти. Цената на газа в Европа е 2, 5 пъти по-висока от тази в Сев Америка и това само по себе си не ги прави конкурентни на Внос. Ако мога да се пласирам да купя на около 28 лева може и па да скоча, че кеша не можах да го вкарам докрай

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Тука също трябваше да сме доста по нагоре.
                              Ма нищо, тамън по сгодни нива за още малко ракетно гориво да заредим.

После ще се чудят някои на следващите отчети как печалбите скачат в пъти, ама ракетата ще е вече високоооо
                              Мислиш ли, че ще имат добра печалба в отчета?

Коментар

• Тука също трябваше да сме доста по нагоре.
                                Ма нищо, тамън по сгодни нива за още малко ракетно гориво да заредим.

После ще се чудят някои на следващите отчети как печалбите скачат в пъти, ама ракетата ще е вече високоооо

Коментар

Working...
                                X