If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не са лоши такива облаци стига да си на място в уреченото време.
И аз им помогнах на 24.30 на другарите да се отърват от част от бремето.
За мене 50% (и отгоре биля) до 1- 1.5 год. са си добре.
По ранко - още по добре.
Аз съм от кота 26, не мисля, че има основание за драми, но и търпение ще си трябва
Съответно леко глътнах вода, но засега сме далеч от удавянето. Позицийката е перспективна, но в момента тежки облаци са надвиснали над цената. Дано е за кратко
Не са лоши такива облаци стига да си на място в уреченото време.
И аз им помогнах на 24.30 на другарите да се отърват от част от бремето.
За мене 50% (и отгоре биля) до 1- 1.5 год. са си добре.
По ранко - още по добре.
Уникредит селна на аукциона, сигурно е заради софикс..
Съответно леко глътнах вода, но засега сме далеч от удавянето. Позицийката е перспективна, но в момента тежки облаци са надвиснали над цената. Дано е за кратко
Наблюдавам това дружество от доста време, но нямам акции от него, явно добре съм преценил нещата. Щом през тази толкова силна година за този отрасъл има 9 мил. загуба .....
Нищо не казвате тук бе момчета и момичета.Аз реших да се набутам тук днес,пък ще видим квото сабя покаже. (И разбира се не е препоръка да търгувате по-тая и други позиции на БФБ-то.)
Преди да стане ракиено време ще ви кажа че не бива да сте големи оптимисти тука. Дивидента е много малък за такова предприятие (даже се смях като го получих) и имам само останали малко акции тук, но като цяло съм много доволен от търговията с тези акции през годините, даже мога да твърдя че съм повлиявал съществено на цената 2 пъти. Цената на газа в Европа е 2, 5 пъти по-висока от тази в Сев Америка и това само по себе си не ги прави конкурентни на Внос. Ако мога да се пласирам да купя на около 28 лева може и па да скоча, че кеша не можах да го вкарам докрай
Аз не съм много оптимист тука засега, предполагам няма да има нито голяма печалба, нито дивидент за 2012 г. Имам интерес, но бих купил при някакви по-сериозни резултати.
Преди да стане ракиено време ще ви кажа че не бива да сте големи оптимисти тука. Дивидента е много малък за такова предприятие (даже се смях като го получих) и имам само останали малко акции тук, но като цяло съм много доволен от търговията с тези акции през годините, даже мога да твърдя че съм повлиявал съществено на цената 2 пъти. Цената на газа в Европа е 2, 5 пъти по-висока от тази в Сев Америка и това само по себе си не ги прави конкурентни на Внос. Ако мога да се пласирам да купя на около 28 лева може и па да скоча, че кеша не можах да го вкарам докрай
Коментар