If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преразказфам една карикатура на Комарницки, в.Сега
Дете тича, около маса с чинии и прибори и вика
-Мамо, мамо, тате, тате...
Жената седи, явно чака съпруга си и гневно го пита
-Купи ли хляб!
Съпруга е ОД с два вестника под мишниците и още по-гневно
-Стига с тоя хляб, купих Труд и 24 часа!!!!!!!!
В.В. не управлявам и тази фирма ... Кулите се пълнят, но сега през лятото сигурно са доста празни. На мен лично ми харесва най-много книжарницата и итал. ресторант, нясои предпочитат фитнеса. Камъни от бъбреците не вадим, щото ще задръстим движението нагоре-надолу. Добиват обаче електричество.
Септември ще мога да ти отговоря с числа и проценти - сега както Тони предположи съзерцавам морските вълни.
Фортисов, привет!
Даваш идея да направим по-задълбочен анализ по въпросите ти от 1 до 3. Ще го представим в следващата фирмена презентация през септември.
На въпрос 4 отговора е да. Такава е логиката, която винаги сме излагали.
Момче намери работа на г-жа Вячева
Ще има среща с инвеститорите ли или просто презентация на сайта - не съм гледал календара?
Тази година - не - догодина - може би, защото сменихме адресът на управлението.
Чувам - асансьорите били толкова бръзи, че на човекът бъбреците му се разтягали до петите.
A stiga бе, остава и да са измислили нов патент за изхвърляне на бъбречни камъни в асаньор
Добре, че имам фарми за всеки случай ))))
Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Само от любопитство ОСА-та там ли я провеждаме - ей ще ме накарате да дойда!!!
Тази година - не - догодина - може би, защото сменихме адресът на управлението.
Чувам - асансьорите били толкова бръзи, че на човекът бъбреците му се разтягали до петите.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Тони, много си ранобуден. Реинвестирам 99% в различни проекти, вкл. в добри фирми извън групата, където знам че управлението е добро. Не очаквам бърза въззращаемост, а по-скоро добро развитие на компанията.
Даааа добро утро!!!
Снощи до късно четох и усмислях , а днес рано рано...
Вие май сте си взел няколко дни отпуск, а?
Жокери не давате .....
Успех!
И аз мисля зададох един въпрос преди няколко дни, но може би не сте го забелязал в лавината от питания - нещо ново покрай Софарма Бизнес Тауърс - нови наематели и т.н. Там нещата май няма да са лесни - вярно - най-добрата сграда, но пък и пазарът е пренаситен...
Само от любопитство ОСА-та там ли я провеждаме - ей ще ме накарате да дойда!!!
Ама наистина какъв е проблема да направим ОСА с онлайн участници - ще бъде супер!
И аз мисля зададох един въпрос преди няколко дни, но може би не сте го забелязал в лавината от питания - нещо ново покрай Софарма Бизнес Тауърс - нови наематели и т.н. Там нещата май няма да са лесни - вярно - най-добрата сграда, но пък и пазарът е пренаситен...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Фортисов, привет!
Даваш идея да направим по-задълбочен анализ по въпросите ти от 1 до 3. Ще го представим в следващата фирмена презентация през септември.
На въпрос 4 отговора е да. Такава е логиката, която винаги сме излагали.
Тони, много си ранобуден. Реинвестирам 99% в различни проекти, вкл. в добри фирми извън групата, където знам че управлението е добро. Не очаквам бърза въззращаемост, а по-скоро добро развитие на компанията.
Грахам, разбира се гледаме сериозно. Не го правим само за да си намираме работа. За ДВИ това е драстично повишаване на обема работа, но ни позволява да си сверим часовника. На този етап смятам, че по-големи - ти ги изброяваш - не са на дневен ред, а и надали имат практическа стойност. Само разходи ...
Тони, ти сам се поправи. Решението дотук е за 3%. То е направено по принцип. След приключване на първото вливане ще видим ефектите. Ако се избере същия метод - то ти правилно посочваш, че ще е необходимо ново изкупуване. Но са възможни и други варианти, които ние обсъждаме с консултантите си. Надявам се да изберем най-добрия, което ще е и по-лесно, защото вече ще имаме практически опит.
Мулти, ако направим прогноза за 5 г. трябва да я пратим първо на КФН. Но очаквам разчупване на монопола на НЗОК и нормализиране по този начин на пазара. Тогава ще отпадне чиновническата засекретеност на разходите и ще се види заблуждаващия характер на обвинения в монопол към Софарма, целящи единствено нанасянето на вреда - някои у нас така разбират конкуренцията.
Коментар