IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
    Ако се увеличи капитала, да кажем да стане 2 пъти повече от сегашния, цената на картоните пада двойно. Но поне имаме артии
    Принципно е така, но не пада точно кратно на броя на безплатни акции.
    Примерно при Каолина увеличението на капитала не свали цената точто с 2 пъти а с по-малко и инвеститорите имаха печалба....

п.п.
    Да добавя че днес дивидента от Софармата ми е по сметката...
    Last edited by markov; 31.08.2012, 10:05.
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Биков - това е винаги полезно, макар да не съм чувал за счетоводител-инвеститор.

Честит ти предварително хилядният пост.
      Аре стига глупости с тези хилядни постове бе, шмекер. Донев ще ти подари вратовръзка ли, що ли !? Или кафе на плажа. Антиреклама тотал
      Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Теоретично погледнато с тях рано или късно трябва да бъде увеличен капитала и раздадени безплатни акции.....или разпределен дивидент при наличие на достатъчно кеш и воля на мажоритаря....
        Ако се увеличи капитала, да кажем да стане 2 пъти повече от сегашния, цената на картоните пада двойно. Но поне имаме артии
        Не е препоръка

Коментар

• Биков - това е винаги полезно, макар да не съм чувал за счетоводител-инвеститор.

Честит ти предварително хилядният пост.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            счетоводство и контрол
            Мерси, действително би било полезно!

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
              Абе не че нещо, ама това, че има 200 милиона резерви и неразпределена печалба нищо не значи. Тези пари не са налични за инвестиции. В отчета си пише колко кеш имат. Малко над 30 милки. Правете разликата. Тез отчети така ги четете, че виждате това, което ви се иска на вас.
              Теоретично погледнато с тях рано или късно трябва да бъде увеличен капитала и раздадени безплатни акции.....или разпределен дивидент при наличие на достатъчно кеш и воля на мажоритаря....

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                На какво е съкращение СК?
                счетоводство и контрол

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант Разгледай мнение

Не се базикам. Аз лично съм завършил СК, и ми е много полезно.
                  На какво е съкращение СК?

Коментар

• Момци, ако нямате подходящо образование, а имате сериозни намерения да търгувате с акции и то с разум, четейки отчетите на компаниите, добър вариант е да инвестирате в едно курсче по Счетоводство. Със сигурност ще си струва инвестицията. Ще се отплати богато

Не се базикам. Аз лично съм завършил СК, и ми е много полезно.
                    После добавих една магистратурка по Корпоративни финанси... като се ориентирах вече на къде ме влече
                    Добрият, стар Батя

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                      Абе не че нещо, ама това, че има 200 милиона резерви и неразпределена печалба нищо не значи. Тези пари не са налични за инвестиции. В отчета си пише колко кеш имат. Малко над 30 милки. Правете разликата. Тез отчети така ги четете, че виждате това, което ви се иска на вас.
                      е нека да помечтая де!

Коментар

• Абе не че нещо, ама това, че има 200 милиона резерви и неразпределена печалба нищо не значи. Тези пари не са налични за инвестиции. В отчета си пише колко кеш имат. Малко над 30 милки. Правете разликата. Тез отчети така ги четете, че виждате това, което ви се иска на вас.

Коментар

• Може г-н Донев да е намислил да построи нова фабрика извън България.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Има близо 200млн. резерви и неразпределена печалба!!! Кво ги правите тези пари бре - да си купим някой бизнес!
                            7млн. за реклама(тука ми е шапката ) ееее Импе на една маса в тоя италиански ресторант трябва да ни събере чичо Оги - има бюджет!

п.с. здравен фонд има близък до групата ми с тия 200млн направете един застраховател и един пенсионен фонд за служителите!!!
                            Last edited by tony1975; 30.08.2012, 18:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
                              Как азиатките европейските и американските индекси са на червено а нашите са наопаки особено Софикс
                              Ганя е винаги наопак. Напълно нормално за БФБ е туй, не се чуди.
                              Все пак борсата отразява и народопсихологията, тя си е част от фундамента

Коментар

• хм, няма коментари по развитието на групата? като гледам резултатите май ще има шапки за всички .
                                Ръст в кредитите има обаче и интересно защо сега, като завода е вече построен - явно не са за него! Явно пак кредитираме вътрешния пазар.

Коментар

X