If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
така и не прочетох новото творение на ЕП,
като помня стария че зовеше 1,6 а тя цената отиде двойно нагоре - с голям интерес ще прегледам новите му размисли
И на мен да кажеш де
Мисля, че съм те питал - Що о ЕП?
така и не прочетох новото творение на ЕП,
като помня стария че зовеше 1,6 а тя цената отиде двойно нагоре - с голям интерес ще прегледам новите му размисли
Здрасти 15%
ами в момента кеша ми е 4лв, което явно показва че съм купил нещо!
може би на лични ще ти кажа.
ей ама аз днес купих и други неща от групата на г-н Донев, които са още на приемлива цена!
успех на всички, надявам се портфейла ви да се вдига , като моя!!!
Здрасти 15%
ей ама аз днес купих и други неща от групата на г-н Донев, които са още на приемлива цена!
Тони, няма лошо, че си продал акции тук, но преди дни някой беше постнал тук една мисъл на някой инвестиционен гуру, която ми се е набила много здраво в кратуната, и която гласеше нещо от сорта: Никога не продавай дадени акции, ако нямаш готов план кои други акции ще купиш с парите. Та да те питам какво ще правиш ти: ще купиш друга компания /и ако не е тайна коя би била тя/ или ще чакаш фармата да падне и да си ги възстановиш с профит?
Здрасти 15%
Относно продажбите за Май, имаме ръст от 30% на износа който падаше през Q1 и мен лично ме притесняваше че беше надолу заради както всички знаем Руският пазар. Този ръст е много добра индикация и за паричният поток който според мен ще е стабилен през 2013. Все пак при износа имаме доста по бързо разплащане!
Аз лично мисля че и фондовете може да инвестират скоро повечко кеш тук и да вдигнат цената, както вече казах 4 лв за мен е лесен таргет. До сега обема от началото на година е предимно Донев-Софарма Днес тези 250к може и да ги е взел фонд но това скоро ще стане ясно.
Относно продажбите за Май, имаме ръст от 30% на износа който падаше през Q1 и мен лично ме притесняваше че беше надолу заради както всички знаем Руският пазар. Този ръст е много добра индикация и за паричният поток който според мен ще е стабилен през 2013. Все пак при износа имаме доста по бързо разплащане!
Аз лично мисля че и фондовете може да инвестират скоро повечко кеш тук и да вдигнат цената, както вече казах 4 лв за мен е лесен таргет. До сега обема от началото на година е предимно Донев-Софарма Днес тези 250к може и да ги е взел фонд но това скоро ще стане ясно.
аз си имам фарми бе прецакан! Просто продадох част от 100-те си акции.
Тони, няма лошо, че си продал акции тук, но преди дни някой беше постнал тук една мисъл на някой инвестиционен гуру, която ми се е набила много здраво в кратуната, и която гласеше нещо от сорта: Никога не продавай дадени акции, ако нямаш готов план кои други акции ще купиш с парите. Та да те питам какво ще правиш ти: ще купиш друга компания /и ако не е тайна коя би била тя/ или ще чакаш фармата да падне и да си ги възстановиш с профит?
Разбира се че добре е направил. Няма какво да го бъзикаш , а и не ти е работа. Кеширал си е добър профит човека, намалил си е средната. Има бол той тук.
Определено напредва, доскоро отказваше да признае че има право и на сел
Нищо лошо не казвам. Мислех че е доживотен фен на чичо Оги. И чешма бяха намерили за да тече като по вода.
Не го очаквах така да се разкеши от засада. Сега дано не е това сигнал към чичо му и да вземе и той да селка в навалицата.
Не е препоръка ей! Умната
Но доколкото разбирам, Тони поне си е оставил някоя резервна акция и ще може да иде и на ОСА. Това му носи право и на шапка!
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Е браво бе, играч си. Що се нервиш сега. Кой колкото има си продава. Лошо няма.
Разбира се че добре е направил. Няма какво да го бъзикаш , а и не ти е работа. Кеширал си е добър профит човека, намалил си е средната. Има бол той тук.
Определено напредва, доскоро отказваше да признае че има право и на сел
Според мен ако г-н Донев е продал на 2.30 - 2.40лв., това е доста добра индикация.
Днес пак видях положителни новини относно продажбите от май. Предполагам до 21.06 все положителни новини ще има. После може да намалеят.
Досега писа цифри от отчетите и от тавана. Сега от къде взе бъдещите новини накъде щели да бъдат - кафе, боб, звездите???
Аз работя с боб и звезди, ама те не показват такива неща. Явно ти гледаш в друго небе !!!!
Коментар