If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Определено някой друг е развързал кесията тук, а обратното само поддържа огъня.
Софарма АД (“Дружеството”) информира, че от 6 Юни 2013 до и включително 12 Юни 2013 Дружеството изкупи обратно 46607 собствени акции представляващи 0.035% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 143731.48 на БФБ – София АД. Средната цена на изкупуване е BGN 3.08.
Според мен може би Телсо АД продават тук, те нали разкешиха малко и от Доверие. Но не купува чичо Оги иначе трябваше да пусне известие за увеличение дела си.
Определено някой друг е развързал кесията тук, а обратното само поддържа огъня.
Софарма АД (“Дружеството”) информира, че от 6 Юни 2013 до и включително 12 Юни 2013 Дружеството изкупи обратно 46607 собствени акции представляващи 0.035% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 143731.48 на БФБ – София АД. Средната цена на изкупуване е BGN 3.08.
Кво да говорим повече . А иначе то и ЕРП-тата също концептуално не са лоши. Обаче като цяло няма избор. Като излезеш с пари и се огледаш, все познатите лади и москвичи, понатруфени за купувачите и с превъртени километражи Който иска да мези, който иска, да .....
Пич, това твойто се нарича вадене на думи от контекста.
Обясних защо не съм купил. Просто съм риски тип и гоня по-високи доходности инвестирайки в по рискови акции. Иначе компанията е добра, за един балансиран фонд примерно е идеална.
Нали точно това се търсеше по-долу - стабилни компании с хубави мажовци, които да заменят КАО и ЕЛАРГ!? Избушеняци с лоши собственици имаме достатъчен избор
Както не може оная работа докрая и душата в рая, така и не може хем убави и лъскави, хем на евтиния
Успех и от мен!!
Здраве на екипа и на всички акционери!
Завода да е за пример в Европа. Както каза във вторник г-н Донев - над американските стандарти и ниво.
Коментар