Първоначално изпратено от vale1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Абе да не се повтарям, но такива хора и фирми трябва да се уважават в България иначе няма излизане от мизерията. Само след няколко дена ще е откриването и на най модерната фабрика в България, а това се случва в такива трудни за бизнеса времена.
Оставете го ЕП да си критикуваДано да не са го послушали много хора че сега с това развитие и резултати ще има да го споменават
Скоро ще видим резултатите и за Q2 и вярвам че ще имаме потвърждение на Q1!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеАз винаги вярвам, че Софарма и г-н Донев може да донесат добри новини във всеки един момент!!! Може и този път да е така !!! нямам предвид само дивидента, а всичко....
УСПЕХ
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеВ анкетата ти има такива, които очакват дивидент от 8ст и нагоре! Това реално са над 50% от попълнилите анкетата. Даже има и такива където са попълнили и над 13ст., макар и това да са малък процент от анкетираните.
Хората наистина трябва да погледнат оперативния кеш флоу на фирмата и какви са капиталовите разходи и да се запитат дали фирмата би имала между 11-20млн. лв в повече, за да им изплати такива дивиденти.
Според мен приоритет са заемите, а не високите дивиденти.
А все пак тази година е по специална за Сфарм.
Относно приходите очаквам допълнително добри постъпления от дивиденти от трейдинга и от продажби на акции на дъщерни и други дружества.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеВ анкетата ти има такива, които очакват дивидент от 8ст и нагоре! Това реално са над 50% от попълнилите анкетата. Даже има и такива където са попълнили и над 13ст., макар и това да са малък процент от анкетираните.
Хората наистина трябва да погледнат оперативния кеш флоу на фирмата и какви са капиталовите разходи и да се запитат дали фирмата би имала между 11-20млн. лв в повече, за да им изплати такива дивиденти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениесравнително слабо попълване на анкетата и затова я оставям до вторник вечер...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеПри по-ликвидните акции може би има смисъл да се прави отделна анкета.
Имаше интерес миналата година, а сега също доста се дискутира темата
Софарма 2Q 2013Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеНе знам за малките, обаче част от големите пари, дето се освободиха наскоро влизат много стабилно в Софарма! Еларг отива към Софарма и Атера, виждат се нещата!The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениекаквото било..било време е за корекция
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениекаквото било..било време е за корекция
Коментар
Коментар