IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
    ...
    Относно приходите очаквам допълнително добри постъпления от дивиденти от трейдинга и от продажби на акции на дъщерни и други дружества.
    ами да, тр и да се продават някои дялове, защото пък на други места тр. да се дава - собствени акции и сливания, та сега и дивиденти, та само да не стане много. Вярно, че затова и малко попрецаквате акционерите на севто (с коефициента), но то при сливанията не е гарантирано, че всеки е доволен

Коментар

• Абе да не се повтарям, но такива хора и фирми трябва да се уважават в България иначе няма излизане от мизерията. Само след няколко дена ще е откриването и на най модерната фабрика в България, а това се случва в такива трудни за бизнеса времена.

Оставете го ЕП да си критикува Дано да не са го послушали много хора че сега с това развитие и резултати ще има да го споменават

Скоро ще видим резултатите и за Q2 и вярвам че ще имаме потвърждение на Q1!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        Аз винаги вярвам, че Софарма и г-н Донев може да донесат добри новини във всеки един момент!!! Може и този път да е така !!! нямам предвид само дивидента, а всичко....
        УСПЕХ
        +1

Коментар

• Аз винаги вярвам, че Софарма и г-н Донев може да донесат добри новини във всеки един момент!!! Може и този път да е така !!! нямам предвид само дивидента, а всичко....
          УСПЕХ

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
            В анкетата ти има такива, които очакват дивидент от 8ст и нагоре! Това реално са над 50% от попълнилите анкетата. Даже има и такива където са попълнили и над 13ст., макар и това да са малък процент от анкетираните.
            Хората наистина трябва да погледнат оперативния кеш флоу на фирмата и какви са капиталовите разходи и да се запитат дали фирмата би имала между 11-20млн. лв в повече, за да им изплати такива дивиденти.
            Според мен приоритет са заемите, а не високите дивиденти.
            Защо се учудваш - и друг път сме ставали свидетели как на самото събрание О.Д. променя дивидента.
            А все пак тази година е по специална за Сфарм.
            Относно приходите очаквам допълнително добри постъпления от дивиденти от трейдинга и от продажби на акции на дъщерни и други дружества.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
              В анкетата ти има такива, които очакват дивидент от 8ст и нагоре! Това реално са над 50% от попълнилите анкетата. Даже има и такива където са попълнили и над 13ст., макар и това да са малък процент от анкетираните.
              Хората наистина трябва да погледнат оперативния кеш флоу на фирмата и какви са капиталовите разходи и да се запитат дали фирмата би имала между 11-20млн. лв в повече, за да им изплати такива дивиденти.
              Мисля, че кандидат-милионерите са настроени еуфорично и не пишат какво реално очакват, а какво им се иска

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                сравнително слабо попълване на анкетата и затова я оставям до вторник вечер...

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                  При по-ликвидните акции може би има смисъл да се прави отделна анкета.
                  Имаше интерес миналата година, а сега също доста се дискутира темата

Софарма 2Q 2013
                  сравнително слабо попълване на анкетата и затова я оставям до вторник вечер...
                  Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                    Не знам за малките, обаче част от големите пари, дето се освободиха наскоро влизат много стабилно в Софарма! Еларг отива към Софарма и Атера, виждат се нещата!
                    Как мислите ? Прехвърлят се големи пакети тук...
                    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                    не е препоръка

Коментар

• я кифте

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                        каквото било..било време е за корекция
                        корекция при брефа - да, може

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                          каквото било..било време е за корекция
                          При положение, че някой купува големи пакети, мисля, че няма да се бърза за корекция. Поне докато не стане ясно, кой купува или кой продава

Коментар

• каквото било..било време е за корекция

Коментар

• Абре знае ли се дали чичо Оги Инвест продава тези кифтаци по 250 хил. акции? Стана ясно, че не купива Фармата, ама кой продава.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Днес и аз си взех някоя бройка
                                добре дошъл!

Коментар

Working...
                                X