IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    РаЗновесен, за поред път твърдиш че някой има идея да тегли голям външен заем за да плаща изцяло депозитите в КТБ. Стига глупости! Заблудил си се жестоко!
    Ще се платят само тия до 100К евро, другите ще си чакат осребряване на активите, това е.
    Хайде ще видиш че за това ще го дадат.

Коментар

• РаЗновесен, за поред път твърдиш че някой има идея да тегли голям външен заем за да плаща изцяло депозитите в КТБ. Стига глупости! Заблудил си се жестоко!
      Ще се платят само тия до 100К евро, другите ще си чакат осребряване на активите, това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
        аз мисля, че който и да дойде на власт ще трябва да тегли заем за да оправи кашата на предишните управляващи, а това означава харчене което трябва да доведе до инфлация и следователно и икономически ръст

не е препоръка, просто изразявам мнение
        Не можеш да направиш инфлация с толкова малко пари. За инфлация в българия трябва да влезат към 7 до 10 милиарда лева и то те да отидат в потребление. А не по джобовете на 400 човека с депозити над гарантирания в КТБ. Какъвто за сега се очертава смисъла на този дълг.

Нито растеж ще докара това, нито потребление, нищо. само вдигане на данъците, бюджетни дефицити, оскъпяване на парите - и за държавата и за гражданите. Т.е. този кредит, взет за тези цели ще доведе до рецесия, а нищо чудно и депресия.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
          Вие май още не можете да схванете че никой не се интересува от газа. това е дъвка за политици и журналисти. реално няма никакво съществено икономическо значение. Освен в кухата глава на онзи вече бивш министър, дето хвърля милиарди все едно че са салфетки в чалготека, без да си има представа изобщо за какво говори.
          аз мисля, че който и да дойде на власт ще трябва да тегли заем за да оправи кашата на предишните управляващи, а това означава харчене което трябва да доведе до инфлация и следователно и икономически ръст

не е препоръка, просто изразявам мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz
            http://profit.bg/news/Naftogaz-Ukraj...id-129137.html мисля че заради тази новина
            Вие май още не можете да схванете че никой не се интересува от газа. това е дъвка за политици и журналисти. реално няма никакво съществено икономическо значение. Освен в кухата глава на онзи вече бивш министър, дето хвърля милиарди все едно че са салфетки в чалготека, без да си има представа изобщо за какво говори.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
              В Понеделник, много ще съжаляват, че са се назландисвали тази седмица.
              И защо си мислиш така. С какво точно пазара ще е изненадан толкова положително от това което ще се случи в неделя

Коментар

• В Понеделник, много ще съжаляват, че са се назландисвали тази седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Така е, може би така трябваше да се изразя, но честно казано скромността обикновено не ми влиза в ограниченията, които съм си наложил и доста често остава на заден план. Може би понякога на прекалено заден.
                  Споко , скромността е за тези които нямат други качества и умения

Коментар

Нищо не е 4.5 милиарда!
                    брях вий за нищо ги нямате тия пари бре

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
                      По-скромно би звучало ако ти мислиш като големите инвеститори , а не те като теб !
                      Така е, може би така трябваше да се изразя, но честно казано скромността обикновено не ми влиза в ограниченията, които съм си наложил и доста често остава на заден план. Може би понякога на прекалено заден.

Коментар

Нашият пък ще го изкупят на чуждите капиталови пазари с 4-5 презаписвания, както стана наскоро с рекордно ниска лихва около 3%

Извинявам се, ама аман от тъпаци дето много искат да си живеят в мизерията, но да не се теглят кредити при рекордно ниски лихви и благоприятна ситуация (исторически ниски лихви на централните банки, вчера мисля и германския дълг паднал за първи път в историята под 1% доходност на бондовете Явно им харесва
                        И за какво да се теглят кредити в България?За да търсят парите после от внуците на кредитополучателя ли ?В една държава след като няма закон за банкрупцията не ми говори за кредити.

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                          Ктб тук не играе , важното е че на бфб в понеделник няма да останат хартии
                          Защо точно в понеделник ?Защото ще имаме правителство ли ? Нищо няма да рипне в понеделник а най много да продължи да пада борсата до зимата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
                            Според мен трябва да си смениш ника на Плевел. Няма оттърване от твоите безсмислени коментари...
                            Къде видя безмислица в написаното.Наясно ли си със закона за банките и гарантираните депозити.Да не би да си на депозит с преференциална лихва в КТБ че подскачаш така .

Коментар

• Deloitte: Съживяването на родната икономика ще подкрепи банковия сектор

http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...sektor,181105/

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Ами ще те заболи за твоите инвестиции Както се казва всеки да си мисли за себе си.

А тази тема ще продължи да бъде много актуална много дълго време. Все ще се чака този пуст оптимизъм и той все няма да идва. Защото изнендаващо може би, но всеки който инвестира много пари в България мисли като мен.
                                По-скромно би звучало ако ти мислиш като големите инвеститори , а не те като теб !

Коментар

Working...
                                X