Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеаз мисля, че който и да дойде на власт ще трябва да тегли заем за да оправи кашата на предишните управляващи, а това означава харчене което трябва да доведе до инфлация и следователно и икономически ръст
не е препоръка, просто изразявам мнение
Нито растеж ще докара това, нито потребление, нищо. само вдигане на данъците, бюджетни дефицити, оскъпяване на парите - и за държавата и за гражданите. Т.е. този кредит, взет за тези цели ще доведе до рецесия, а нищо чудно и депресия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеВие май още не можете да схванете че никой не се интересува от газа. това е дъвка за политици и журналисти. реално няма никакво съществено икономическо значение. Освен в кухата глава на онзи вече бивш министър, дето хвърля милиарди все едно че са салфетки в чалготека, без да си има представа изобщо за какво говори.
не е препоръка, просто изразявам мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pzhttp://profit.bg/news/Naftogaz-Ukraj...id-129137.html мисля че заради тази новина
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеВ Понеделник, много ще съжаляват, че са се назландисвали тази седмица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТака е,може би така трябваше да се изразя, но честно казано скромността обикновено не ми влиза в ограниченията, които съм си наложил и доста често остава на заден план. Може би понякога на прекалено заден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеНищо не е 4.5 милиарда!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеПо-скромно би звучало ако ти мислиш като големите инвеститори , а не те като теб !може би така трябваше да се изразя, но честно казано скромността обикновено не ми влиза в ограниченията, които съм си наложил и доста често остава на заден план. Може би понякога на прекалено заден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеНашият пък ще го изкупят на чуждите капиталови пазари с 4-5 презаписвания, както стана наскоро с рекордно ниска лихва около 3%
Извинявам се, ама аман от тъпаци дето много искат да си живеят в мизерията, но да не се теглят кредити при рекордно ниски лихви и благоприятна ситуация (исторически ниски лихви на централните банки, вчера мисля и германския дълг паднал за първи път в историята под 1% доходност на бондоветеЯвно им харесва
Коментар
-
Първоначално изпратено от swot Разгледай мнениеКтб тук не играе , важното е че на бфб в понеделник няма да останат хартии? Нищо няма да рипне в понеделник а най много да продължи да пада борсата до зимата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеСпоред мен трябва да си смениш ника на Плевел. Няма оттърване от твоите безсмислени коментари....
Коментар
-
Deloitte: Съживяването на родната икономика ще подкрепи банковия сектор
http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...sektor,181105/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАми ще те заболи за твоите инвестицииКакто се казва всеки да си мисли за себе си.
А тази тема ще продължи да бъде много актуална много дълго време. Все ще се чака този пуст оптимизъм и той все няма да идва. Защото изнендаващо може би, но всеки който инвестира много пари в България мисли като мен.
Коментар
Коментар