Първоначално изпратено от Хайърсъзоff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеВ момента най-важното е да има легитимно правителство , а не такова назначено от някаква мишка в състав безотговорни временни службогонци .
А че ще има нови избори догодина или през 2016 това е сигурно .
Отново ли ще тръгваме от нулата..? Направихте ли плана вече..
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеВ момента най-важното е да има легитимно правителство , а не такова назначено от някаква мишка в състав безотговорни временни службогонци .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПравителство ще има, ... ДПС ще се откаже от властта
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеНа някои хора много им се иска точно това , за да правят пари в този период на безвластие .
Аз лично мисля че ще се състави правителство , защото всичко друго е безотговорност .
а и Рошко с тези партиино ангажирани служебни правителства ,вече ми идва в повече.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеНа някои хора много им се иска точно това , за да правят пари в този период на безвластие .
Аз лично мисля че ще се състави правителство , защото всичко друго е безотговорност .За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеНай- накрая трябва да вземем ние да оправим тази държава, умните и кадърни Българи, с разум в главите си.
До кога ще ни управляват алчни и продажни гадинки, мислейки само за собствените си банкови сметки и не виждайки на повече от 1 метър напред пред себе си.
Трябват ни управници умни и разумни, мислейки най-малко 5 години напред и правейки така, че българският народ да става все по-добре и по-добре.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТе това - някой ще каже, че не иска властта .....
Аз лично мисля че ще се състави правителство , защото всичко друго е безотговорност .
Коментар
-
Най- накрая трябва да вземем ние да оправим тази държава, умните и кадърни Българи, с разум в главите си.
До кога ще ни управляват алчни и продажни гадинки, мислейки само за собствените си банкови сметки и не виждайки на повече от 1 метър напред пред себе си.
Трябват ни управници умни и разумни, мислейки най-малко 5 години напред и правейки така, че българският народ да става все по-добре и по-добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ защо си мислиш така. С какво точно пазара ще е изненадан толкова положително от това което ще се случи в неделяЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
За мен е надолЕ....
В началото на седмицата мислех ,че феновете на борисоф ,ще купят нещо от акциите за да отпразнуват вярата в борисоФ-премиер и БФБ ще направи някакъв скок ,но май на нашата борса няма много такива фенове..
Имаче ,новините са лоши..
денят е трауерен заради безмислената смърт на хора за 230 лева , хората обезверени , тока увеличен с 10 % ,очакват се основните стоки и те да се качат ,ще се теглят заеми от 5 милиарда за КТБ и нашите хора ,банката е дупка ама не се знае колко огромна....
Политическата система се разпада...
Хората се чудят дали да ходят да гласуват...„
така ,че може и да има сериозен спад по някой позиции ,защото купувачи няма....
Коментар
Коментар