IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
    Защо е сигурно? Отново ли ще организирате протести срещу цената на тока...?
    Отново ли ще тръгваме от нулата..? Направихте ли плана вече..
    Е то е очевидно че това правителство няма да си изкара мандата. Широка коалиция от 3 или 4 партии няма как да бъде стабилна. Аз поне единствения вариант който виждам да се задържи е коалиция ГЕРБ+БСП

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
      В момента най-важното е да има легитимно правителство , а не такова назначено от някаква мишка в състав безотговорни временни службогонци .
      А че ще има нови избори догодина или през 2016 това е сигурно .
      Защо е сигурно? Отново ли ще организирате протести срещу цената на тока...?
      Отново ли ще тръгваме от нулата..? Направихте ли плана вече..

Коментар

• гледайте по битивито как хамерикански ясновидец предсказва бъдещето на българия . аз говоря за вълка той в кошарата

Коментар

• едно време какви сценаристи имаше . сега със затъпяване на поколенията и сценаристите са по тъпи

Коментар

• абе аз ич не вярвам в сценариите сътворени от мойте любимци гнидите ама баш преди изборите и ден на траур . нещо не ни ли тъпчат пак сладуранчовци сладуранчовците

Коментар

В момента най-важното е да има легитимно правителство , а не такова назначено от някаква мишка в състав безотговорни временни службогонци .
              По скоро другата есен 2 в едно с кметските...

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Правителство ще има, ... ДПС ще се откаже от властта

Коментар

На някои хора много им се иска точно това , за да правят пари в този период на безвластие .

Аз лично мисля че ще се състави правителство , защото всичко друго е безотговорност .
                  то правителство ще се състави ,въпроса е колко ще изкара.....
                  а и Рошко с тези партиино ангажирани служебни правителства ,вече ми идва в повече.....

Коментар

На някои хора много им се иска точно това , за да правят пари в този период на безвластие .

Аз лично мисля че ще се състави правителство , защото всичко друго е безотговорност .
                    Правителство ще има, ... ДПС ще се откаже от властта
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                      Най- накрая трябва да вземем ние да оправим тази държава, умните и кадърни Българи, с разум в главите си.
                      До кога ще ни управляват алчни и продажни гадинки, мислейки само за собствените си банкови сметки и не виждайки на повече от 1 метър напред пред себе си.
                      Трябват ни управници умни и разумни, мислейки най-малко 5 години напред и правейки така, че българският народ да става все по-добре и по-добре.
                      Както се казваше в един виц - "....поименно колега, поименно...."

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        Те това - някой ще каже, че не иска властта .....

Коментар

• Най- накрая трябва да вземем ние да оправим тази държава, умните и кадърни Българи, с разум в главите си.
                          До кога ще ни управляват алчни и продажни гадинки, мислейки само за собствените си банкови сметки и не виждайки на повече от 1 метър напред пред себе си.
                          Трябват ни управници умни и разумни, мислейки най-малко 5 години напред и правейки така, че българският народ да става все по-добре и по-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            И защо си мислиш така. С какво точно пазара ще е изненадан толкова положително от това което ще се случи в неделя
                            Те това - някой ще каже, че не иска властта .....

Коментар

• За мен е надолЕ....
                              В началото на седмицата мислех ,че феновете на борисоф ,ще купят нещо от акциите за да отпразнуват вярата в борисоФ-премиер и БФБ ще направи някакъв скок ,но май на нашата борса няма много такива фенове..
                              Имаче ,новините са лоши..
                              денят е трауерен заради безмислената смърт на хора за 230 лева , хората обезверени , тока увеличен с 10 % ,очакват се основните стоки и те да се качат ,ще се теглят заеми от 5 милиарда за КТБ и нашите хора ,банката е дупка ама не се знае колко огромна....
                              Политическата система се разпада...
                              Хората се чудят дали да ходят да гласуват...„
                              така ,че може и да има сериозен спад по някой позиции ,защото купувачи няма....

Коментар

• Днес накъде ще ни духне вятарът?

Коментар

Working...
                                X