IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    по скоро май там са назначили някакъв дървен философ(ти видя ли колко страници е становището), сигурно същия мозък спря дивидента на М+С!
    сега новия парламент няма ли да ги смени тия?
    Видях, четох, четох , ама писано , писано, като проект по ЕФ.
    5 пъти повторено едно и също и по -същество 2-3 реда.

Коментар

по скоро май там са назначили някакъв дървен философ(ти видя ли колко страници е становището), сигурно същия мозък спря дивидента на М+С!
      Сигурно е така - явно е крайно време някой от Кафенето да бъде опаткан като таласъм, за да спрат с безобразията си !!! Крастави чиновници, дето не са направили една сделка и нямат инвестиран един лев, да пречат на почтените хора инвеститори да си делкат дивиденти.

Долу, нихната кожа српска !!!
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
        Ще го бъде, но с променени и изчистени документи.
        КФН май започва да действа.

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
          Здравей Деси, каква ти е прогнозата за сливането, ще го бъде или не ?
          Ще го бъде, но с променени и изчистени документи.
          КФН май започва да действа.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
            http://www.fsc.bg/public/upload/files/menu/396_1.pdf

в 14 дневен срок обжалване
            Здравей Деси, каква ти е прогнозата за сливането, ще го бъде или не ?

Коментар

• Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнение
              КФН е отказала вливането с Българска роза Севтополис. Публикували са решението на сайта.
              http://www.fsc.bg/public/upload/files/menu/396_1.pdf

в 14 дневен срок обжалване

Коментар

аааааа трябва да се прибираме то вечерно ли ще е?
                Е - в четири часът, ама то сега денят е дълъг.

А точно в Имотаджийското е най-сосното дивидент.

...аре, че миналата година си бях сам-самичък на сборище - позорна работа.
                Last edited by Императорът; 23.05.2013, 19:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Супер - няма да се моткам насам-нататък.

Още имате време да се включите и в третото сборище.
                  аааааа трябва да се прибираме то вечерно ли ще е?

Коментар

• Супер - няма да се моткам насам-нататък.

Още имате време да се включите и в третото сборище.

Коментар

в кулите ще бъде - потвърдиха ми от IR отдела!
                      Що три в един ден?
                      Човека има и в трите, Добре че са на едно място, за да не обикаля

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Ми щото Илиенци е неприятно място - не обичам Северна София.

Наистина - де ще е сборището последно? Господин Донев - ако чете това - да каже...

Надявам се в могъщите кули - там ще е по-приятно - както май вече предложих - може и на покривът на МОЛ-чето - там има приятна тревичка ако се не лъжа и ще е ного готино.

В Центърът за лапане пък (на вторият етаж на МОЛ-чето) има всякакви кухни - има и китайско манджа, има и сушенце - ако си падате по такива работи... там можем да плюскаме между сборищата, че за вас не зная, но мен ми се събират три софармови в един ден...

Купихте ли си имотаджийски акциики със сосен дивидент, бе?
                        в кулите ще бъде - потвърдиха ми от IR отдела!
                        Що три в един ден?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          импе, що така подхождаш - да се мъкнеш???
                          нашата групичка чак от къде идва, а ти си на 30 мин път и пак проблем правиш......
                          на сила никой не ходи, нали знаеш !!!!!!!!!!
                          Ми щото Илиенци е неприятно място - не обичам Северна София.

Наистина - де ще е сборището последно? Господин Донев - ако чете това - да каже...

Надявам се в могъщите кули - там ще е по-приятно - както май вече предложих - може и на покривът на МОЛ-чето - там има приятна тревичка ако се не лъжа и ще е ного готино.

В Центърът за лапане пък (на вторият етаж на МОЛ-чето) има всякакви кухни - има и китайско манджа, има и сушенце - ако си падате по такива работи... там можем да плюскаме между сборищата, че за вас не зная, но мен ми се събират три софармови в един ден...

Купихте ли си имотаджийски акциики със сосен дивидент, бе?

Коментар

• КФН е отказала вливането с Българска роза Севтополис. Публикували са решението на сайта.

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
                              "Софарма АД (“Дружеството”) информира, че от 16 Май 2013 до и включително 22 Май 2013 Дружеството изкупи обратно 48520 собствени акции представляващи 0.037% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 139248.98 на БФБ – София АД. Средната цена на изкупуване е BGN 2.87.

Акциите бяха изкупени въз основа на решение на Общото събрание от 23.06.2010 година.

Общият брой на обратно изкупените акции след тази сделка е 4176521, представляващи 3.16% от акционерния капитал на Дружеството.
                              "
                              Източник - x3news
                              За последните 5 дни са изтъргувани общо 276918 броя от които 48520 си ги е купила Софарма.

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
                                "Софарма АД (“Дружеството”) информира, че от 16 Май 2013 до и включително 22 Май 2013 Дружеството изкупи обратно 48520 собствени акции представляващи 0.037% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 139248.98 на БФБ – София АД. Средната цена на изкупуване е BGN 2.87.

Акциите бяха изкупени въз основа на решение на Общото събрание от 23.06.2010 година.

Общият брой на обратно изкупените акции след тази сделка е 4176521, представляващи 3.16% от акционерния капитал на Дружеството.
                                "
                                Източник - x3news
                                "Барон Мюнхаузен" - няма лошо!

Коментар

X