Първоначално изпратено от vale1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Какво е обещал, напомни ми, че това беше наистина доста отдавна.
http://www.regal.bg/novini/bulgaria/...ompaniia_sred/
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеВ одитирания отчет печалбата малко е нараснала .
Дивидент е ясно ,че ще има - справка корпоративния календар.
Дали не е време О.Д. да си изпълни обещанието дадено при листване на акциите на полската борса ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
и как подобно изказване ще повлияе на курса на акциите?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЕ така се провеждат събрания, може да предложим на Чичо да вземе пример
Акционер в Daimler поиска да говори гол пред шефовете
Абсурдното шоу пред 6000 човека се провали
Годишната сбирка на акционерите на Daimler беше заплашена от рязка промяна в дневния ред, след като един от тях реши да се оплаче на висшия мениджмънт на компанията, че не му е разрешено да говори чисто гол пред другите акционери.
Дидрих Мюлер е сравнително непозната фигура в Германия и абсолютно непозната извън границите на страната, но е олицетворение на ужаса за шефовете на някои от големите германски компании – от Allianz до Bayer. Причината е, че той използва правото си на акционер на говори на общите събрания, за да поднесе някой веселяшки номер на топ мениджмънта.
В случая на Daimler той се оплака, че не му е било разрешено да говори пред акционерите и шефовете на компанията както майка го е родила.
„Много се радвам, че не успяхте да задействате плана си да се изкажете чисто гол – отвърна президента на Daimler Манфред Бишоф на 61-годишния Мюлер. – Моето разбиране за подходящо облекло, както и на по-голямата част от хората, събрани тук е различно от вашето.”
Годишните сбирки на акционерите на големите германски компании дават правото на всеки един акционер да задава въпроси на мениджмънта на съответната компания. Тази възможност често се използва от хора, които търсят внимание и задават въпроси, които нямат нищо общо с бизнеса.
Годишната събиране на акционерите на Daimler, проведено вчера в Берлин събра 6000 човека.
Миналата година сбирката се запомни с боя на двама акционери, които влязоха в остър спор за безплатните наденички на бюфета. Наложи се да се намеси полицията, а разправията тръгнала от това, че акционерите забелязали, че един от тях започва да събира наденички и се готви да си ги носи у дома.
Дидрих Мюлер, който се самоопределя като предприемач посещава стотици сбирки на акционери годишно, но не винаги успява да привлече вниманието на медиите.
Коментар
-
Е така се провеждат събрания, може да предложим на Чичо да вземе пример
Акционер в Daimler поиска да говори гол пред шефовете
Абсурдното шоу пред 6000 човека се провали
Годишната сбирка на акционерите на Daimler беше заплашена от рязка промяна в дневния ред, след като един от тях реши да се оплаче на висшия мениджмънт на компанията, че не му е разрешено да говори чисто гол пред другите акционери.
Дидрих Мюлер е сравнително непозната фигура в Германия и абсолютно непозната извън границите на страната, но е олицетворение на ужаса за шефовете на някои от големите германски компании – от Allianz до Bayer. Причината е, че той използва правото си на акционер на говори на общите събрания, за да поднесе някой веселяшки номер на топ мениджмънта.
В случая на Daimler той се оплака, че не му е било разрешено да говори пред акционерите и шефовете на компанията както майка го е родила.
„Много се радвам, че не успяхте да задействате плана си да се изкажете чисто гол – отвърна президента на Daimler Манфред Бишоф на 61-годишния Мюлер. – Моето разбиране за подходящо облекло, както и на по-голямата част от хората, събрани тук е различно от вашето.”
Годишните сбирки на акционерите на големите германски компании дават правото на всеки един акционер да задава въпроси на мениджмънта на съответната компания. Тази възможност често се използва от хора, които търсят внимание и задават въпроси, които нямат нищо общо с бизнеса.
Годишната събиране на акционерите на Daimler, проведено вчера в Берлин събра 6000 човека.
Миналата година сбирката се запомни с боя на двама акционери, които влязоха в остър спор за безплатните наденички на бюфета. Наложи се да се намеси полицията, а разправията тръгнала от това, че акционерите забелязали, че един от тях започва да събира наденички и се готви да си ги носи у дома.
Дидрих Мюлер, който се самоопределя като предприемач посещава стотици сбирки на акционери годишно, но не винаги успява да привлече вниманието на медиите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Сега и тая тема ли ще одрискаш?! Само чакаш нещо да поскъпне и веднага обявяваш че го имаш и си го взел много ниско. Аз лично въобще не ти вярвам и предполагам че не съм само аз.
Не желая никой да ми вярва за нищо. Както всеки друг, аз имам и добри и лоши стъпки, целта ми е добрите стътпки да са повече. Откак пиша във форума, всеки може да види кога какво съм писал. Не че обявявам всички мои сделки. Нямам това за цел, нито имам за цел някой да ми вярва или да ме мисли за успешен. Реакциите на форумците, включително и такива като твоите, са важни за мен, това е, за да следя нагласите. Колкото до Софарма - не ми вярвай, просто виж кога съм писал, че купувам тук и ще разбереш, че не е необходимо да вярваш, а просто да прочетеш старите мнения. Започнах да пълня ноември 2016, а за да си осигуря кеш, продавах изцяло или частично някои мои акции, повечето от които бяха направили доста добри движения от лятото насам. Не знам дали веднага писах, когато ги купих, но съм сигурност има поне 2 месеца, откак писах, че пълня тук. Ако искаш, мога да ти го изровя. Имам двуцифрено число сделки по позицията, но почти всичките са "купува". Това ми е 2-3 или 4-то мнение по темата, не знам кое точно, не ги броя.
Бъди здрав и успешен!
Притежавам акции на Софарма. Възможно е да греша за нещо или за всичко от написаното. Не знам спадове или ръстове предстоят по позицията. Препоръки нямам никакви.Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАко продавача ги е свършил, скоро може да сме над 4-ката особено ако другата седмица имаме добри новини за продажбите през март!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Татко Щърк Разгледай мнение
Хайде дано, че от ноември 2016 г, откак взех да пълня, се оказа, че съм с много повече Софарми, отколкото съм си мислил някога, че ще имам.
Притежавам акции Софарма. Не знам ръстове или спадове предстоят по позицията. Препоръки нямам.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАко продавача ги е свършил, скоро може да сме над 4-ката особено ако другата седмица имаме добри новини за продажбите през март!
Притежавам акции Софарма. Не знам ръстове или спадове предстоят по позицията. Препоръки нямам.Мненията ми не са препоръка за вземането на каквито и да било инвестиционни решения!
Коментар
-
Забелязвам и по други позиции се навъдиха поръчки от по 1,2,3 бройки. Така и не разбрах за какво се прави подобна глупост. Нареждат айсберг с по 1 бройка ли, ако изобщо позволява платформата? правят го с цел който продава/купува да се откаже заради комисиона от 2 кинта на сделка? Иначе Тонка днес да видим ще оближем ли 4ката
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
ще дойдеш, нали?
имам го пред вид, благодаря
Коментар
Коментар