IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Софарма АД (“Дружеството”) информира, че от 16 Май 2013 до и включително 22 Май 2013 Дружеството изкупи обратно 48520 собствени акции представляващи 0.037% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 139248.98 на БФБ – София АД. Средната цена на изкупуване е BGN 2.87.

Акциите бяха изкупени въз основа на решение на Общото събрание от 23.06.2010 година.

Общият брой на обратно изкупените акции след тази сделка е 4176521, представляващи 3.16% от акционерния капитал на Дружеството.
    "
    Източник - x3news

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
      Що министър? Не може ли Президентът? Нали сега е много модерно да се реве в общественото пространство, че в България нищо не се произвеждало и не се изнасяло.
      Президентът няма много общо с бюджета на здравната каса

Коментар

• Не съм сигурен дали ще мога ,да не правите някаква организация
        Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Ще ходиш ли на ОСА?

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
          Е нали трябва да има някой министър на отриването.
          Що министър? Не може ли Президентът? Нали сега е много модерно да се реве в общественото пространство, че в България нищо не се произвеждало и не се изнасяло.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
            Да бе. Времето се стопли, месец май мина. Хайде да се отваря този завод...
            Е нали трябва да има някой министър на отриването.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
              Да питаш чичо Оги, кога ще откриваме завода и дали ще има шапки и тениски за феновете
              Да бе. Времето се стопли, месец май мина. Хайде да се отваря този завод...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Ще ходиш ли на ОСА?
                Да питаш чичо Оги, кога ще откриваме завода и дали ще има шапки и тениски за феновете

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                  ами да
                  Ще ходиш ли на ОСА?

Коментар

• ами да
                    а, тотко ама ти заралийче ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                      И аз съм я виждал
                      а, тотко ама ти заралийче ли си?

Коментар

• И аз съм я виждал
                        в първите 2 покани пише Илиенско шосе, а в третата пише 3-етаж на кула Б???
                        Надявам се чичо Оги да каже последно къде

п.с. абе тука и зарата обикаля едно русо слънце с едно опелче с логото на СФАРМ(явно официален представител) - съгласен съм да я взема и нея да ме заведе на точното място

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Хе-хе - супер - цял ден ще си живеем в могъщите и сексапилни кули - чудесно - беше ми писнало да се мъкна до Илиенци.

Събранието щяло да бъде на някой си втори етаж - това означава - на озелененият покрив на МОЛ-чето - на теферич ще се сбираме ли?

Това ще е ного яко...
                          импе, що така подхождаш - да се мъкнеш???
                          нашата групичка чак от къде идва, а ти си на 30 мин път и пак проблем правиш......
                          на сила никой не ходи, нали знаеш !!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Хе-хе - супер - цял ден ще си живеем в могъщите и сексапилни кули - чудесно - беше ми писнало да се мъкна до Илиенци.

Събранието щяло да бъде на някой си втори етаж - това означава - на озелененият покрив на МОЛ-чето - на теферич ще се сбираме ли?

Това ще е ного яко...
                            в първите 2 покани пише Илиенско шосе, а в третата пише 3-етаж на кула Б???
                            Надявам се чичо Оги да каже последно къде

п.с. абе тука и зарата обикаля едно русо слънце с едно опелче с логото на СФАРМ(явно официален представител) - съгласен съм да я взема и нея да ме заведе на точното място
                            Last edited by tony1975; 21.05.2013, 19:43.

Коментар

• Хе-хе - супер - цял ден ще си живеем в могъщите и сексапилни кули - чудесно - беше ми писнало да се мъкна до Илиенци.

Това ще е ного яко...
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                                Тони адресът в поканата е друг

Софарма АД-София (3JR) свиква ОСА на 21.06.2013 год. от 11.00 ч. в гр. София, ул. Лъчезар Станчев № 5, при следния дневен ред:

Това е Софарма Бизнес Тауърс

Моля проверете поканите. Всички събрания вече са в Софарма Бизнес Таурърс

Поздрави
                                а?
                                благодаря Мъро - ами аз този текст го копнах от екстри (явно има грешка)-

"...Публикация на поканата за свикване на общо събрание на акционерите 20-05-2013 17:24

Софарма АД-София представи копие от публикация на покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите.
                                ОСА ще се проведе на 21-06-2013 г. от11:00 часа в София-1220 на адрес ул.Илиенско шосе 16 при следния дневен ред:

„Съветът на директорите, на основание чл.223 от ТЗ, свиква редовно заседание на Общото събрание на акционерите на “СОФАРМА” АД, което да се проведе на 21 юни 2013 год. от 11.00 часа в седалището на дружеството в гр. София, с място на провеждане на адрес: гр. София, ул. ”Лъчезар Станчев” № 5, а при липса на кворум на тази дата – на 5 юли 2013 год. на същото място и час, при следния дневен ред:
                                1. Приемане на годишен доклад на Съвета на директорите за дейността на дружеството през 2012 г.; Предложение за решение: ОСА приема Годишния доклад на Съвета на директорите за дейността на дружеството през 2012 г.;
                                2. Приемане на годишния доклад за дейността на Директора за връзки с инвеститорите през 2012 г.; Предложение за решение: ОСА приема представения Доклад за дейността на Директора за връзки с инвеститорите през 2012 г.;
                                3. Одобряване на Одиторския доклад за извършения одит на Годишния финансов отчет на Дружеството за 2012 год.; Предложение за решение: ОСА одобрява Одиторския доклад за извършения одит на Годишния финансов отчет на Дружеството за 2012 год.;
                                4. Приемане на одитирания Годишен финансов отчет на Дружеството за 2012 год.; Предложение за решение: ОСА приема одитирания Годишен финансов отчет на Дружеството за 2012 год.;"
                                Last edited by tony1975; 21.05.2013, 19:16.

Коментар

Working...
                                X