IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
    Импе а подарения жабок закичаш ли го на видно място, един вид като сосен дивиденто снасящ талисман ?
    Златният жабок стои винаги на едно от моите сака.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
      http://www.fsc.bg/public/upload/files/menu/396_1.pdf

в 14 дневен срок обжалване
      Пълен фарс стана това вливане.
      И за какво беше целия цирк!?
      За да не се даде някоя трошичка бонус на дребните акционери във Севто!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Ного ясно - на Медика - с червена, на Атерата - оранжева, на Честната игричка и Жабокът - зелена.....

Тематическа стилност един вид.
        Импе а подарения жабок закичаш ли го на видно място, един вид като сосен дивиденто снасящ талисман ?

Коментар

• Отвратителни простаци - да.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
            На мен ми стана много весело като видях че ОСА на Елхима си е минало без проблем и са си гласували дивидент по предложение на събранието, като дневния ред и предложенията в него са идентични с тези на М+С. Спят разни хора на едно място и периодично решават да демонстрират активност
            е а кажи ми де!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              по скоро май там са назначили някакъв дървен философ(ти видя ли колко страници е становището), сигурно същия мозък спря дивидента на М+С!
              сега новия парламент няма ли да ги смени тия?
              На мен ми стана много весело като видях че ОСА на Елхима си е минало без проблем и са си гласували дивидент по предложение на събранието, като дневния ред и предложенията в него са идентични с тези на М+С. Спят разни хора на едно място и периодично решават да демонстрират активност

Коментар

• ех тая Софарма бе - големи реклами в "Етажна собственост"

Коментар

ей опасен тоя Император бе!
                  Ного ясно - на Медика - с червена, на Атерата - оранжева, на Честната игричка и Жабокът - зелена.....

Тематическа стилност един вид.

Коментар

Опасен е - вярно !!!!!!!!!!!!!

Коментар

Фирмените цветове на Софарма са синьо и бяло - значи - със синя връзка.

Коментар

Импе с какъв възел ще си на ОСА-то, че да те позная - да се лепна до теб че съм срамежлив и други не познавам
                        Фирмените цветове на Софарма са синьо и бяло - значи - със синя връзка.

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                          Ще го бъде, но с променени и изчистени документи.
                          КФН май започва да действа.
                          Няма да жалят. Много натиснаха Севто-то с намаляването на цените на изкупуване, а отделно им дължат на 3 млн. лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            Нали обявих срещата при мен. Няма как да ме объркате
                            То и Императора няма как .
                            знам бе Форти майтапя се!

Коментар

Импе с какъв възел ще си на ОСА-то, че да те позная - да се лепна до теб че съм срамежлив и други не познавам
                              Нали обявих срещата при мен. Няма как да ме объркате
                              То и Императора няма как .

Коментар

Сигурно е така - явно е крайно време някой от Кафенето да бъде опаткан като таласъм, за да спрат с безобразията си !!! Крастави чиновници, дето не са направили една сделка и нямат инвестиран един лев, да пречат на почтените хора инвеститори да си делкат дивиденти.

Долу, нихната кожа српска !!!

Коментар

Working...
                                X