Първоначално изпратено от padre Bonaventura
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
И за какво беше целия цирк!?
За да не се даде някоя трошичка бонус на дребните акционери във Севто!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНого ясно - на Медика - с червена, на Атерата - оранжева, на Честната игричка и Жабокът - зелена.....
Тематическа стилност един вид.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНа мен ми стана много весело като видях че ОСА на Елхима си е минало без проблем и са си гласували дивидент по предложение на събранието, като дневния ред и предложенията в него са идентични с тези на М+С. Спят разни хора на едно място и периодично решават да демонстрират активност
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепо скоро май там са назначили някакъв дървен философ(ти видя ли колко страници е становището), сигурно същия мозък спря дивидента на М+С!
сега новия парламент няма ли да ги смени тия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеей опасен тоя Император бе!
Тематическа стилност един вид.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеей опасен тоя Император бе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеФирмените цветове на Софарма са синьо и бяло - значи - със синя връзка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Импе с какъв възел ще си на ОСА-то, че да те позная- да се лепна до теб че съм срамежлив и други не познавам
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЩе го бъде, но с променени и изчистени документи.
КФН май започва да действа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНали обявих срещата при мен. Няма как да ме объркате
То и Императора няма как .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Импе с какъв възел ще си на ОСА-то, че да те позная- да се лепна до теб че съм срамежлив и други не познавам
То и Императора няма как .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСигурно е така - явно е крайно време някой от Кафенето да бъде опаткан като таласъм, за да спрат с безобразията си !!! Крастави чиновници, дето не са направили една сделка и нямат инвестиран един лев, да пречат на почтените хора инвеститори да си делкат дивиденти.
Долу, нихната кожа српска !!!
Коментар
Коментар