IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

merci
    ще дойдеш, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

Кафето ще бъде веднага след като приключи ОС на Софарма. Мястото - кабинета на г-н Донев.
      merci

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

пусни нещо официално: място, час, агенда
        Кафето ще бъде веднага след като приключи ОС на Софарма. Мястото - кабинета на г-н Донев.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Аз пък си мисля, че април е между капките ??? ,но няма да е от мен
          е как - април излиза отчет за 1трим!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            На 24.04. кафето при г-н Донев е планирано за между двете ОС - на Софарма АД и Софарма трейдинг АД.
            Поканени са всички колеги !!!
            пусни нещо официално: място, час, агенда

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975
              Наскоро говорих с приятел и разбрах, че обратно и покупки на инсайдърите може да видим най-рано юни(заради онази директива).
              Аз пък си мисля, че април е между капките ??? ,но няма да е от мен

Коментар

• На 24.04. кафето при г-н Донев е планирано за между двете ОС - на Софарма АД и Софарма трейдинг АД.
                Поканени са всички колеги !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение

и какво точно искаше да кажеш с това?!
                  ами аз си мисля че това е компанията, която трябва макар и с умерена стъпка да почне да показва умерен и предвидим ръст на дивидента! Има всички предпоставки за това!
                  Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    Мениджмънта знае най-добре, но..... тук говорим за най-синия(за мен) син чип на БФБ, за най-публичната фармацевтична компания!
                    и какво точно искаше да кажеш с това?!
                    Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Мениджмънта знае най-добре, но..... тук говорим за най-синия(за мен) син чип на БФБ, за най-публичната фармацевтична компания!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Добре че не си на кормилото!
                        Той Господ се знае работата !
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Без да имам и най-бегла представа от кухнята, аз си смятам 7 ст. и то дългосрочно. Очевидно е, че има потенциал за нови пазари, което най-вероятно изисква инвестиции. Също така, палачинката с лихвените проценти се обръща. Да, все още е в много начален стадий, но тенденцията е ясна. И колкото и да е "секси" /както би се изразил Импето/ Софарма, няма начин кредитите и след време да не подскочат поне малко. Бих раздавал 7 ст., бих продължил с намаляването на кредитите и всичко останало бих инвестирал в пазари и продукти. Вижте как набързо я оправих Фармата. Не случайно управлявам активи за милиарди /последното е самоирония, разбира се/.

Добре че не си на кормилото! Вземи отпусни малко - къде 0,10/12 .....заради фенгуарда !

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                            а дивидентната доходност няма ли да е малка, ако се запази досегашния размер на дивидента?
                            Явно очакваш при такъв развой цената да хвръкне доста , тъй като 7 ст. на 3,80 лв. е 1,80% див. дохдност, което е над 2 пъти по-високо от най-добрите депозити! В такъв случай, всеки недоволен от ниската див. доходност ще може да излезе с добра капиталова доходност. А тези като мен /явно и като Форти/, ще се задоволяваме с ниската див. доходност и ще стискаме палци за новите продукти и пазари. И някъде в бъдещето ще го мислим.
                            Last edited by 15%; 20.03.2017, 19:39.
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• а дивидентната доходност няма ли да е малка, ако се запази досегашния размер на дивидента?
                              Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Без да имам и най-бегла представа от кухнята, аз си смятам 7 ст. и то дългосрочно. Очевидно е, че има потенциал за нови пазари, което най-вероятно изисква инвестиции. Също така, палачинката с лихвените проценти се обръща. Да, все още е в много начален стадий, но тенденцията е ясна. И колкото и да е "секси" /както би се изразил Импето/ Софарма, няма начин кредитите и след време да не подскочат поне малко. Бих раздавал 7 ст., бих продължил с намаляването на кредитите и всичко останало бих инвестирал в пазари и продукти. Вижте как набързо я оправих Фармата. Не случайно управлявам активи за милиарди /последното е самоирония, разбира се/.
                                Съгласен! Може запазване на дивидента или малък ръст. Печалбата да се използва за развитие на бизнеса и намаляване на кредитите - да се намери баланс. Ако догодина се види, че продажбите в Сърбия и САЩ нарастват - тогава лесна работа !!!!

Коментар

Working...
                                X