Първоначално изпратено от Ferry
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Кафето ще бъде веднага след като приключи ОС на Софарма. Мястото - кабинета на г-н Донев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
пусни нещо официално: място, час, агенда
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Аз пък си мисля, че април е между капките ???,но няма да е от мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНа 24.04. кафето при г-н Донев е планирано за между двете ОС - на Софарма АД и Софарма трейдинг АД.
Поканени са всички колеги !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
и какво точно искаше да кажеш с това?!
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМениджмънта знае най-добре, но..... тук говорим за най-синия(за мен) син чип на БФБ, за най-публичната фармацевтична компания!Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Добре че не си на кормилото!
!
Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Без да имам и най-бегла представа от кухнята, аз си смятам 7 ст. и то дългосрочно. Очевидно е, че има потенциал за нови пазари, което най-вероятно изисква инвестиции. Също така, палачинката с лихвените проценти се обръща. Да, все още е в много начален стадий, но тенденцията е ясна. И колкото и да е "секси" /както би се изразил Импето/ Софарма, няма начин кредитите и след време да не подскочат поне малко. Бих раздавал 7 ст., бих продължил с намаляването на кредитите и всичко останало бих инвестирал в пазари и продукти. Вижте как набързо я оправих Фармата. Не случайно управлявам активи за милиарди/последното е самоирония, разбира се/.
Добре че не си на кормилото!
Вземи отпусни малко - къде 0,10/12 .....заради фенгуарда !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеа дивидентната доходност няма ли да е малка, ако се запази досегашния размер на дивидента?, тъй като 7 ст. на 3,80 лв. е 1,80% див. дохдност, което е над 2 пъти по-високо от най-добрите депозити! В такъв случай, всеки недоволен от ниската див. доходност ще може да излезе с добра капиталова доходност. А тези като мен /явно и като Форти/, ще се задоволяваме с ниската див. доходност и ще стискаме палци за новите продукти и пазари. И някъде в бъдещето ще го мислим.
Last edited by 15%; 20.03.2017, 19:39.Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Без да имам и най-бегла представа от кухнята, аз си смятам 7 ст. и то дългосрочно. Очевидно е, че има потенциал за нови пазари, което най-вероятно изисква инвестиции. Също така, палачинката с лихвените проценти се обръща. Да, все още е в много начален стадий, но тенденцията е ясна. И колкото и да е "секси" /както би се изразил Импето/ Софарма, няма начин кредитите и след време да не подскочат поне малко. Бих раздавал 7 ст., бих продължил с намаляването на кредитите и всичко останало бих инвестирал в пазари и продукти. Вижте как набързо я оправих Фармата. Не случайно управлявам активи за милиарди/последното е самоирония, разбира се/.
Коментар
Коментар