If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
a ja ti kaji Svirku6ka na kolko iska6e da si kupuva6
taja skapana akcia?
Aбе хахо, няма ли да се научиш да пишеш на български? Имаме толкова хубава азбука, а ти все на маймуница пишеш?ю
А тази акция я продадох януари на едни дето много искаха... Но писал съм по въпроса, върни назад и ще намериш...
А на колко ще купя? Като купя ще ти кажа, засега е рано, много рано...
Problemut Svirku6ka e 4e dovodite ti sa 4e drujestvoto e skapano,
a su6tevremenno iska6 da kupuva6.
Факушка, колко лв. е акцията, че не виждам добре?? Ама нищо ти пак ще плеснеш с ръце и мухата ще избяга..Няма да е за сефте я..
Не ми бери грижата.
Интересна личност си ти. Инвеститор. Между другото как се разви 'инвестицията' ти в полимери? :lol:
Абе не мога да те мисля теб, разбирач си. :
Полимери ли? Бях от тези, които излязоха на 6-7 лв. лева при закупени на 4-4.5 лв... Да ми е честито нали? Аз и за други врътки мога да ти разкажа докато ти блееше по форумите и навлажняваше кешеца с потни ръчички..Примерно за последно Билборд..Следващата ми врътка ще е с Каолин..Вече и с предварителна обява ще ти играя Записвай си, че следващия път като се заинтерсуваш от сделките ми поне да си правилно информиран..
Факушка, колко лв. е акцията, че не виждам добре?? Ама нищо ти пак ще плеснеш с ръце и мухата ще избяга..Няма да е за сефте я..
Не ми бери грижата.
Интересна личност си ти. Инвеститор. Между другото как се разви 'инвестицията' ти в полимери? :lol:
Абе не мога да те мисля теб, разбирач си. :
taja skapana akcia?
Aбе хахо, няма ли да се научиш да пишеш на български? Имаме толкова хубава азбука, а ти все на маймуница пишеш?ю
А тази акция я продадох януари на едни дето много искаха... Но писал съм по въпроса, върни назад и ще намериш...
А на колко ще купя? Като купя ще ти кажа, засега е рано, много рано...
Ми че те само път между некакви села са строили напоследък, за накъм 6 милки...
Не знам за какво се пънат курилци, ама само ремонтни работи виждам... Ама по печалбата си личи, все пак 25 хиляди не са малко................ за дедо ми, да дострои курника, че му протече покрива. :lol:
Пепи, Пепи
кога още трябваше да я продадеш тази акция
Сега щеше да си напред с материала )
Абе пепчо, търсих, търсих, и не видях хдпат да е построил път някъде.
Видях, че са чистили пътища зимата, ринели сняг, хвърляли луга, най- добре им било лятно време
Ама не видях да са построили път някъде. Освен дето ремонтираха цариградско шосе и то изключително некачествено.
Я кажи за концесиите?
taja skapana akcia?
Пепи, Пепи
кога още трябваше да я продадеш тази акция
Сега щеше да си напред с материала )
Абе пепчо, търсих, търсих, и не видях хдпат да е построил път някъде.
Видях, че са чистили пътища зимата, ринели сняг, хвърляли луга, най- добре им било лятно време
Ама не видях да са построили път някъде. Освен дето ремонтираха цариградско шосе и то изключително некачествено.
Я кажи за концесиите?
Бюджета
Отварят хазната за пенсии и пътища
9 млрд. лв. са за възрастни, майки и безработни
Пътищата и пенсиите ще бъдат основните акценти в бюджета за 2009 г., научи "Стандарт". Парите за инвестиции се предвижда да бъдат увеличени с 18,1%, или 778,2 млн.лв. Така държавата ще похарчи за пътища, екологични проекти, ново оборудване и ремонти на болници, училища и административни сгради над 5 млрд. лв. На последното изнесено заседание на управляващата коалиция в Банско е решено чрез бюджета за 2009 г. поне 7% от БВП на страната да бъдат дадени за инвестиции.
Бюджета
Пътищата и пенсиите ще бъдат основните акценти в бюджета за 2009 г., научи "Стандарт". Парите за инвестиции се предвижда да бъдат увеличени с 18,1%, или 778,2 млн.лв. Така държавата ще похарчи за пътища, екологични проекти, ново оборудване и ремонти на болници, училища и административни сгради над 5 млрд. лв. На последното изнесено заседание на управляващата коалиция в Банско е решено чрез бюджета за 2009 г. поне 7% от БВП на страната да бъдат дадени за инвестиции.
Бюджета
Коментар