If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хахахаха. Надявам се ти като по-опитен и мъдър батко да ми дадеш няколко урока. И да - играл съм на тая светая светих на фондовите борси - БФБ, най-великият пазар под слънцето . Миналата година направих и добри пари благодарение на любимците ти от Капман, така че може да се каже, че не съм бил капо от възхода на Маестрото.
Защо обаче Горския реши сега да продава е странно...
Още по-странно е защо го прави точно сега, преди останалите акции да са достъпни за търговия. А най-странно е защо цената така скочи в първия ден на блокирането им.
Другари ние нека направиме 1,40печалба на акция без магистралите, пък нека "магистралките" си лаят.
Ako беше спечелил от всичките акции търгувани днес, щеше да изкараш точно 103.6 кинта. Не е малко, нали? :lol:
И то само ти, ако ще делкаш с другите двама-трима, нищо няма да ти остане. :lol:
На един познат леля му идва от село да продава домати на пазара в Младост1 и съм чувал да казва, че под 200 кинта на ден не пада.
Ха-ха-ха-хаааа
Драга ми Факушко,всеки твой пост изпълва съцето ми с наслада.Ама пак не си разбрала какво съм ти написал.
Другари ние нека направиме 1,40печалба на акция без магистралите, пък нека "магистралките" си лаят.
Ako беше спечелил от всичките акции търгувани днес, щеше да изкараш точно 103.6 кинта. Не е малко, нали? :lol:
И то само ти, ако ще делкаш с другите двама-трима, нищо няма да ти остане. :lol:
На един познат леля му идва от село да продава домати на пазара в Младост1 и съм чувал да казва, че под 200 кинта на ден не пада.
Ха-ха-ха-хаааа
Коментар