Другари ние нека направиме 1,40печалба на акция без магистралите, пък нека "магистралките" си лаят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ghettoffТака е..74 броя са малко Storm, ликвидност няма, няма акции..Но не се знае когато дойдат новите какво ще се случи..Колко ще е курса преди това? Кой знае? И с тези бройки можеше да падне курса, но не пада..Има защо явно..Аз не знам, аз не разбирам. Но пише глупости този който се заяжда..Нали вие не сте инвестирали? Какво ни обяснявате тогава колко глупави сме ние??? Ние ли си харчим парите или вие? Гледайте си кефа когато падат курсовете, радвайте се колко пари сте "спестили" и оставете нас "глупавите" намира..А пък Факи - еее, нека отиде на моренце, да охлади страстите малко..
Та така ... но да гледаш как оборота е 74 броя по 16,20 лева, възлизащ на крупната сума от 1 198,80 лева и да викаш - пазара ми говори ... нека бъдем реалисти все пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 33 degreeВъв вчерашните вестници ДиДжей СерГей много ясно го е казал:
- Сънувам цяла България опасана от магистрали...
Без коментари!!!
Време е !
Коментар
-
Така е..74 броя са малко Storm, ликвидност няма, няма акции..Но не се знае когато дойдат новите какво ще се случи..Колко ще е курса преди това? Кой знае? И с тези бройки можеше да падне курса, но не пада..Има защо явно..Аз не знам, аз не разбирам. Но пише глупости този който се заяжда..Нали вие не сте инвестирали? Какво ни обяснявате тогава колко глупави сме ние??? Ние ли си харчим парите или вие? Гледайте си кефа когато падат курсовете, радвайте се колко пари сте "спестили" и оставете нас "глупавите" намира..А пък Факи - еее, нека отиде на моренце, да охлади страстите малко..
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от ghettoffStorm, не се ли умори бе момче... Кой те кара да продаваш преди сплита, че да си блъскаш главата сега..Божков е хванал много проекти, особено в Северна България. Договорите са подписани, плащането е осигурено. Работи се, още наесен ще видиш резултати. До няколко месеца пушилката ще мине и парите от Европа също ще тръгнат. От цяла Европа имаме най-лошите пътища - най-много потенциал за растеж. Престанете да говорите глупости и вижте пазара какво ви казва...
Явно на теб освен пазара, и извънземните ти говорят .... или гледаш друг пазар може би ... не знам, човек. Но е това - 74 броя !!!!
Доколкото до Северна България, виж кой взе големия лот за 24 000 000 - не бяха Пътища, нали ? Ама карай, то за теб явно няма значение това, ти гледаш пазара, той с 74 броя по 16 лева ...
Ех ... гледай. Ама трябва и да виждаш, освен да гледаш в транс в една точка все пак.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от ghettoffStorm, не се ли умори бе момче... Кой те кара да продаваш преди сплита, че да си блъскаш главата сега..Божков е хванал много проекти, особено в Северна България. Договорите са подписани, плащането е осигурено. Работи се, още наесен ще видиш резултати. До няколко месеца пушилката ще мине и парите от Европа също ще тръгнат. От цяла Европа имаме най-лошите пътища - най-много потенциал за растеж. Престанете да говорите глупости и вижте пазара какво ви казва...
Явно на теб освен пазара, и извънземните ти говорят .... или гледаш друг пазар може би ... не знам, човек. Но е това - 74 броя !!!!
Доколкото до Северна България, виж кой взе големия лот за 24 000 000 - не бяха Пътища, нали ? Ама карай, то за теб явно няма значение това, ти гледаш пазара, той с 74 броя по 16 лева ...
Ех ... гледай. Ама трябва и да виждаш, освен да гледаш в транс в една точка все пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от ghettoffStorm, не се ли умори бе момче... Кой те кара да продаваш преди сплита, че да си блъскаш главата сега..Божков е хванал много проекти, особено в Северна България. Договорите са подписани, плащането е осигурено. Работи се, още наесен ще видиш резултати. До няколко месеца пушилката ще мине и парите от Европа също ще тръгнат. От цяла Европа имаме най-лошите пътища - най-много потенциал за растеж. Престанете да говорите глупости и вижте пазара какво ви казва...
Ех ... гледай. Ама трябва и да виждаш, освен да гледаш в транс в една точка все пак.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffStorm, не се ли умори бе момче... Кой те кара да продаваш преди сплита, че да си блъскаш главата сега..Божков е хванал много проекти, особено в Северна България. Договорите са подписани, плащането е осигурено. Работи се, още наесен ще видиш резултати. До няколко месеца пушилката ще мине и парите от Европа също ще тръгнат. От цяла Европа имаме най-лошите пътища - най-много потенциал за растеж. Престанете да говорите глупости и вижте пазара какво ви казва...
Ех ... гледай. Ама трябва и да виждаш, освен да гледаш в транс в една точка все пак.
Коментар
-
Storm, не се ли умори бе момче... Кой те кара да продаваш преди сплита, че да си блъскаш главата сега..Божков е хванал много проекти, особено в Северна България. Договорите са подписани, плащането е осигурено. Работи се, още наесен ще видиш резултати. До няколко месеца пушилката ще мине и парите от Европа също ще тръгнат. От цяла Европа имаме най-лошите пътища - най-много потенциал за растеж. Престанете да говорите глупости и вижте пазара какво ви казва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kod123Първоначално изпратено от StormЯвно ... като гледам, търгове няма, Тракия постепенно потъна някъде в бюрокрацията ... няма даже и работеща агенция, която да обяви търг - едната е закрита, другата още не е създадена ... въобще - пълна безметежност, а вече сме почти средата на август ... пари няма, някакви обещания валят, че правителството си щяло да си плати на тия, заради които ни спряха парите, ама явно ги е страх, щото идат избори и не се знае после да не вземат да ги съдят ... не че няма да си е за съд това, да дадеш пари за проекти, които са спряни от европата, ама ... с други думи - мазало ... хахаха !
Ами като ти е зле, отиди на море ... хахаха ! Там е добре, стига си писателствал по форумите !
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormЯвно ... като гледам, търгове няма, Тракия постепенно потъна някъде в бюрокрацията ... няма даже и работеща агенция, която да обяви търг - едната е закрита, другата още не е създадена ... въобще - пълна безметежност, а вече сме почти средата на август ... пари няма, някакви обещания валят, че правителството си щяло да си плати на тия, заради които ни спряха парите, ама явно ги е страх, щото идат избори и не се знае после да не вземат да ги съдят ... не че няма да си е за съд това, да дадеш пари за проекти, които са спряни от европата, ама ... с други думи - мазало ... хахаха !
Коментар
Коментар