IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Другари ние нека направиме 1,40печалба на акция без магистралите, пък нека "магистралките" си лаят.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Така де Storm, само че подобна ликвидност има по много позиции..Само тогава не разбирам защо не се оспорва тяхната стойност..

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
        Така е..74 броя са малко Storm, ликвидност няма, няма акции..Но не се знае когато дойдат новите какво ще се случи..Колко ще е курса преди това? Кой знае? И с тези бройки можеше да падне курса, но не пада..Има защо явно..Аз не знам, аз не разбирам. Но пише глупости този който се заяжда..Нали вие не сте инвестирали? Какво ни обяснявате тогава колко глупави сме ние??? Ние ли си харчим парите или вие? Гледайте си кефа когато падат курсовете, радвайте се колко пари сте "спестили" и оставете нас "глупавите" намира..А пък Факи - еее, нека отиде на моренце, да охлади страстите малко..
        Не е въпроса в нямянето. Както виждаш по котировките, акции има. Въпроса е по скоро че никой не иска да купува на тези нива. Символични сделки, а уж цялото това дробене бе заради повишаване на ликвидността. А тя .. ликвидността де, отиде на майната си. Значи за да постигнем равновесна точка, или трябва да паднем, или нещо трябва да се случи, но това, което трябва да се случи, няма поне идея засега да се случва ... спрени пари, отложени търгове, даже и агенцията я затвориха, че новата си няма ни шеф, ни правилници, нищо ... само сънищата на станишев, ако това това те успокоява.

Та така ... но да гледаш как оборота е 74 броя по 16,20 лева, възлизащ на крупната сума от 1 198,80 лева и да викаш - пазара ми говори ... нека бъдем реалисти все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
          Във вчерашните вестници ДиДжей СерГей много ясно го е казал:

- Сънувам цяла България опасана от магистрали...

Без коментари!!!
          Хахахаха !!! След като за ТРИ години не успя да направи НИЩО, а стигна до там, че под НЕГОВО УПРАВЛЕНИЕ спряха всички пари от Европата, време е да отиде да спи и да сънува.

Време е !

Коментар

• Всичко е много хубаво - осмия месец на годината ще си мине, а аз не виждам нито договори, нито обекти, по които да се работи активно, само една усмивка през зъби на нашите фенове. От усмивката през зъби до озъбването пътя е много кратък.

Не е препоръка за усвимки

Коментар

• Така е..74 броя са малко Storm, ликвидност няма, няма акции..Но не се знае когато дойдат новите какво ще се случи..Колко ще е курса преди това? Кой знае? И с тези бройки можеше да падне курса, но не пада..Има защо явно..Аз не знам, аз не разбирам. Но пише глупости този който се заяжда..Нали вие не сте инвестирали? Какво ни обяснявате тогава колко глупави сме ние??? Ние ли си харчим парите или вие? Гледайте си кефа когато падат курсовете, радвайте се колко пари сте "спестили" и оставете нас "глупавите" намира..А пък Факи - еее, нека отиде на моренце, да охлади страстите малко..

Коментар

• Във вчерашните вестници ДиДжей СерГей много ясно го е казал:

- Сънувам цяла България опасана от магистрали...

Без коментари!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                  Първоначално изпратено от B.Graham
                  Първоначално изпратено от Storm
                  Първоначално изпратено от ghettoff
                  Storm, не се ли умори бе момче... Кой те кара да продаваш преди сплита, че да си блъскаш главата сега..Божков е хванал много проекти, особено в Северна България. Договорите са подписани, плащането е осигурено. Работи се, още наесен ще видиш резултати. До няколко месеца пушилката ще мине и парите от Европа също ще тръгнат. От цяла Европа имаме най-лошите пътища - най-много потенциал за растеж. Престанете да говорите глупости и вижте пазара какво ви казва...
                  Ами това гледам, ghettoff !!! Какво ми казва пазара - 74 акции !!!

Явно на теб освен пазара, и извънземните ти говорят .... или гледаш друг пазар може би ... не знам, човек. Но е това - 74 броя !!!!

Доколкото до Северна България, виж кой взе големия лот за 24 000 000 - не бяха Пътища, нали ? Ама карай, то за теб явно няма значение това, ти гледаш пазара, той с 74 броя по 16 лева ...

Ех ... гледай. Ама трябва и да виждаш, освен да гледаш в транс в една точка все пак.
                  Айде честити 1000 поста.И докато стигнеш 2000 да се научиш каква е разликата между кеш и акции.
                  А, в тоя форум, като гледам тия с многото постовете какви глупости пишат, хич и неща да имам 2000 поста ... ще заприличам на теб, Пепи и ghettoff да гледам 74 броя и да викам - ей, колко са много и как пазара ми говори ... хахаха - не, благодаря !
                  Както искаш.Ама вземи поне научи разликата м/у кеш и акции, че не отива на корифей като тебе да се излага така.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                    Storm, не се ли умори бе момче... Кой те кара да продаваш преди сплита, че да си блъскаш главата сега..Божков е хванал много проекти, особено в Северна България. Договорите са подписани, плащането е осигурено. Работи се, още наесен ще видиш резултати. До няколко месеца пушилката ще мине и парите от Европа също ще тръгнат. От цяла Европа имаме най-лошите пътища - най-много потенциал за растеж. Престанете да говорите глупости и вижте пазара какво ви казва...

Явно на теб освен пазара, и извънземните ти говорят .... или гледаш друг пазар може би ... не знам, човек. Но е това - 74 броя !!!!

Доколкото до Северна България, виж кой взе големия лот за 24 000 000 - не бяха Пътища, нали ? Ама карай, то за теб явно няма значение това, ти гледаш пазара, той с 74 броя по 16 лева ...

Ех ... гледай. Ама трябва и да виждаш, освен да гледаш в транс в една точка все пак.
                    Айде честити 1000 поста.И докато стигнеш 2000 да се научиш каква е разликата между кеш и акции.
                    А, в тоя форум, като гледам тия с многото постовете какви глупости пишат, хич и неща да имам 2000 поста ... ще заприличам на теб, Пепи и ghettoff да гледам 74 броя и да викам - ей, колко са много и как пазара ми говори ... хахаха - не, благодаря !

Коментар

Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff

Коментар

• Storm, не се ли умори бе момче... Кой те кара да продаваш преди сплита, че да си блъскаш главата сега..Божков е хванал много проекти, особено в Северна България. Договорите са подписани, плащането е осигурено. Работи се, още наесен ще видиш резултати. До няколко месеца пушилката ще мине и парите от Европа също ще тръгнат. От цяла Европа имаме най-лошите пътища - най-много потенциал за растеж. Престанете да говорите глупости и вижте пазара какво ви казва...

Коментар

• Storm kaji sega shvana li razlikata mejdu cash i akcii ?
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kod123
                              Явно ... като гледам, търгове няма, Тракия постепенно потъна някъде в бюрокрацията ... няма даже и работеща агенция, която да обяви търг - едната е закрита, другата още не е създадена ... въобще - пълна безметежност, а вече сме почти средата на август ... пари няма, някакви обещания валят, че правителството си щяло да си плати на тия, заради които ни спряха парите, ама явно ги е страх, щото идат избори и не се знае после да не вземат да ги съдят ... не че няма да си е за съд това, да дадеш пари за проекти, които са спряни от европата, ама ... с други думи - мазало ... хахаха !
                              то от един левскар друго не можеш да очакваш да напише, значи на теб ти е добре да ти е зле , та и да става по- зле - магистрали няма, борсата пада, еврофондове няма , пари няма - само така, от ден на ден да ни става по- зле - ега ти логиката , ега ти чудото.!
                              О, цесекарчето !!!

Ами като ти е зле, отиди на море ... хахаха ! Там е добре, стига си писателствал по форумите !

Коментар

Явно ... като гледам, търгове няма, Тракия постепенно потъна някъде в бюрокрацията ... няма даже и работеща агенция, която да обяви търг - едната е закрита, другата още не е създадена ... въобще - пълна безметежност, а вече сме почти средата на август ... пари няма, някакви обещания валят, че правителството си щяло да си плати на тия, заради които ни спряха парите, ама явно ги е страх, щото идат избори и не се знае после да не вземат да ги съдят ... не че няма да си е за съд това, да дадеш пари за проекти, които са спряни от европата, ама ... с други думи - мазало ... хахаха !
                                то от един левскар друго не можеш да очакваш да напише, значи на теб ти е добре да ти е зле , та и да става по- зле - магистрали няма, борсата пада, еврофондове няма , пари няма - само така, от ден на ден да ни става по- зле - ега ти логиката , ега ти чудото.!

Коментар

Working...
                                X