Първоначално изпратено от ghettoff
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от ValuatorА може и да означаваче са решили да ги продадат през борсата и по този начин да легализират сериозен необлагаем доход
Така продаваха Маккап преди сплита на около 35 000 - 38 000 за акция. Не ми се мисли тогава какви кинти се направиха. А ние си набалончваме пак акцията, само защото Божков си купил акции по лев и 50. Всеки така иска.
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиМда, едни бързи 50% са добри пари. Лошото е, чер аз ги изпуснах и сега ме е яд. Е изкарах някакви дребни кинти за дъвки колкото да не съм съвсем капо. Аз много рядко се прецаквам но този път направо си се преебах. Сега ще изчакам да падне под 400 и може би ще купя.
Коментар
-
[quote="pana_bg"]Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от ValuatorА може и да означаваче са решили да ги продадат през борсата
и по този начин да легализират сериозен необлагаем доход
Напълно възможно е. Аз дългосрочно акции не държа така, че един такъв сценарии напълно ме устройва. Но при едно такова развитие дългосрочните яко ще гризнат дръвцето. Не е препоръка за каквото и да било.
Някой порив да те изненада по долни гащи.
Коментар
-
[quote="Цар Симеон Велики"]Първоначално изпратено от ValuatorА може и да означаваче са решили да ги продадат през борсата
Напълно възможно е. Аз дългосрочно акции не държа така, че един такъв сценарии напълно ме устройва. Но при едно такова развитие дългосрочните яко ще гризнат дръвцето. Не е препоръка за каквото и да било.
Някой порив да те изненада по долни гащи.* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от pana_bgПървоначално изпратено от СтенлиПървоначално изпратено от ValuatorА може и да означаваче са решили да ги продадат през борсата
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиВчера Божков и Хаджиянков прибраха солидни пакети, което само по себе си говори, че акциите на двете дружества ще вървят нагоре. От това по ясен сигнал та няма на къде. Разбира се ще има движения и надолу. За да можем ние спекулантите да правим кинти.Не е препоръка за каквото и да било.
?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ValuatorА може и да означаваче са решили да ги продадат през борсата
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиВчера Божков и Хаджиянков прибраха солидни пакети, което само по себе си говори, че акциите на двете дружества ще вървят нагоре. От това по ясен сигнал та няма на къде. Разбира се ще има движения и надолу. За да можем ние спекулантите да правим кинти.Не е препоръка за каквото и да било.
ща тогаа не га купиха на 1 стотинка.. сичките..
ми се прехендриха на единайсе стинки и лефче и педесе съответно...??
:shock:
... не другаде е отговора...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтенлиПървоначално изпратено от ValuatorА може и да означаваче са решили да ги продадат през борсата
?
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
Коментар