IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff
    Първоначално изпратено от Пепи
    ИСКАМЕ,

КОНЦЕСИИ, КОНЦЕСИИ, КОНЦЕСИИ..............................! ;-)))

ЕЕЕЕЕййййй, Пепи, къде се губиш бе? Хахахаха...Щом и Мони е вече в нашия отбор смятай..
    Не съм във вашият отбор. Но защо пък да не изкарам кинти от тази акция...

Коментар

• От апокалиптици не

можеш да вземеш думата............хахахаха.....! :-)))))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
        ИСКАМЕ,

ЕЕЕЕЕййййй, Пепи, къде се губиш бе? Хахахаха...Щом и Мони е вече в нашия отбор смятай..

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
          ИСКАМЕ,

- Мили деца, искате ли приказка?
          - Искаме, искаме, искаме...

Коментар

• Първоначално изпратено от mostovak
            Кви са теа нули от десно,бе
            ... къдье ва...???
            :shock:
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
              Първоначално изпратено от Valuator
              А може и да означава че са решили да ги продадат през борсата и по този начин да легализират сериозен необлагаем доход
              това е напълно вероятен сценарий, да ...
              Абсолютно вероятен.

Така продаваха Маккап преди сплита на около 35 000 - 38 000 за акция. Не ми се мисли тогава какви кинти се направиха. А ние си набалончваме пак акцията, само защото Божков си купил акции по лев и 50. Всеки така иска.

Не е препоръка!

Коментар

• ИСКАМЕ,

Коментар

• Кви са теа нули от десно,бе

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                    Мда, едни бързи 50% са добри пари. Лошото е, чер аз ги изпуснах и сега ме е яд. Е изкарах някакви дребни кинти за дъвки колкото да не съм съвсем капо. Аз много рядко се прецаквам но този път направо си се преебах. Сега ще изчакам да падне под 400 и може би ще купя.
                    Спокойно, важното е, че ти харесва...

Коментар

• [quote="pana_bg"]
                      Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                      А може и да означава че са решили да ги продадат през борсата и по този начин да легализират сериозен необлагаем доход
                      Напълно възможно е. Аз дългосрочно акции не държа така, че един такъв сценарии напълно ме устройва. Но при едно такова развитие дългосрочните яко ще гризнат дръвцето. Не е препоръка за каквото и да било.
                      Само да не станеш зорлем дългосрочен!..
                      Някой порив да те изненада по долни гащи.
                      Мен никога и нищо не ме изненадва. Аз съм най-добрия. При едно такова движение ще направя пачка.

Коментар

• [quote="Цар Симеон Велики"]
                        Напълно възможно е. Аз дългосрочно акции не държа така, че един такъв сценарии напълно ме устройва. Но при едно такова развитие дългосрочните яко ще гризнат дръвцето. Не е препоръка за каквото и да било.
                        Само да не станеш зорлем дългосрочен!..
                        Някой порив да те изненада по долни гащи.
                        * think positive * think simple * think big *
                        * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

• Първоначално изпратено от pana_bg
                          Първоначално изпратено от Стенли

Вчера Божков и Хаджиянков прибраха солидни пакети, което само по себе си говори, че акциите на двете дружества ще вървят нагоре. От това по ясен сигнал та няма на къде. Разбира се ще има движения и надолу. За да можем ние спекулантите да правим кинти. Не е препоръка за каквото и да било.
                          А дали ще е необлагаем, след като са ги придобили чрез блокова сделка ?
                          Да , естествено, че е облагаем. Щом е блокова. Ще обложат жълтите стотинки, за които става сделката...
                          +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator

Вчера Божков и Хаджиянков прибраха солидни пакети, което само по себе си говори, че акциите на двете дружества ще вървят нагоре. От това по ясен сигнал та няма на къде. Разбира се ще има движения и надолу. За да можем ние спекулантите да правим кинти. Не е препоръка за каквото и да било.
                            ... ако мислиш правилно..
                            ща тогаа не га купиха на 1 стотинка.. сичките..
                            ми се прехендриха на единайсе стинки и лефче и педесе съответно...??
                            :shock:
                            ... не другаде е отговора...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Няма значение как са ги придобили За блоковите сделки дружествата реализирали продажбата ще платят данък върху смешните десетина-двайсет-... хиляди лева
                              За последващите приходи, които ще реализират физическите лица, няма да са дължими данъци - ако са реализирани в нормална борсова сделка

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли

А дали ще е необлагаем, след като са ги придобили чрез блокова сделка ?
                                Да , естествено, че е облагаем. Щом е блокова. Ще обложат жълтите стотинки, за които става сделката...
                                * think positive * think simple * think big *
                                * be moderate * be cool * be yourself *

Коментар

Working...
                                X