If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ГраХаме ще подминеш Пепи, няма тема в която да не купуваш и да не ги чакаш "отдолу"... хахаха .. и това от месеци, само си погледни историята на коментарите и ще се хванеш за главата
Дай малко по сериозно.. поне един път направи някакъв анализ .. някое коефицентче поне.. някоя изтървана продажбица обяви.. мен ме е страх да продам някоя скромна бройка да не би да се набодя на някой твой мощен ордер и да бъда обявен за тъп мечок
Айде със здраве.
ГраХаме ще подминеш Пепи, няма тема в която да не купуваш и да не ги чакаш "отдолу"... хахаха .. и това от месеци, само си погледни историята на коментарите и ще се хванеш за главата
Дай малко по сериозно.. поне един път направи някакъв анализ .. някое коефицентче поне.. някоя изтървана продажбица обяви.. мен ме е страх да продам някоя скромна бройка да не би да се набодя на някой твой мощен ордер и да бъда обявен за тъп мечок
Айде със здраве.
Нямам изпусната продажбица.Аз продавам само като имам нужда от кеш.Имам изпуснати покупки.Доста за съжаление.И някой покупки имам които можех да направя на по-добри нива ама карай.Пазар е това.А коефициентите да ги дават спецовете.Аз съм финансово неграмотен.
Айде със здраве.
Ами купува човека не стиска.Той е играч и тренда е негов приятел.Не ги стиска докато се умори да гледа как цената се изсулва.
Айде със здраве.
Гледай какво става.Не можем да отлепим 500,а и падаме надолу.
А под 500 ще се пързаляме бързо към 300.
Е стига бе какви 300?Споко ти казвам.И на мене не ми е приятно Фазерчето да стои на тия обидно ниски нива ама си го държа.Еднакво добри компании са.Почти де.
Коментар