If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като говорите за сплит я се огледайте и помислете в тази пазарна ситуация дали е подходяща стратегия? То вече примери има
А щуротията с данъчните дрън дрън дрън като, че ли е заради промяната в данъчното облагане и следва да е еднократен акт Айде бегай-легай, че утре требе рано да се става
Като говорите за сплит я се огледайте и помислете в тази пазарна ситуация дали е подходяща стратегия? То вече примери има
А щуротията с данъчните дрън дрън дрън като, че ли е заради промяната в данъчното облагане и следва да е еднократен акт Айде бегай-легай, че утре требе рано да се става
Виждам, че доста задълбочено гледате отчета и се надявам, че сте наясно по въпрос, който ме интересува. Компанията явно е направила преоценка тази година и се питам дали отразения отсрочен данъчен пасив е в тази връзка и дали отсрочения данъчен пасив, който е в значителен размер, означава, че са решили да си платят предварително данък, който биха могли да платят следващи години.
Продадох през октомври, alex2511 - и не мисля да купувам преди да видя резултатите за Q1. Не злорадствам, само правя констатация и ви пожелавам фондовете и банките, които имат сериозни пакети в позицията да запазят спокойствие дотогава
Знам,аз също съм продавал и влизал, сега съм със добър пакет тук !!! За мен оргата е най качествената компания , това си е мое мнение.По принцип повечето годишни отчети са доста слаби, сещаме се защо свикнахме на н-кратни увеличения на печалби и приходи.
Продадох през октомври, alex2511 - и не мисля да купувам преди да видя отчетите за Q1. Не злорадствам, само правя констатация и ви пожелавам фондовете и банките, които имат сериозни пакети в позицията да запазят спокойствие дотогава.
Коментар