IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оргахим си търсят ДВИ. Скоро ще разберете защо...
    "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
      Палечке-Малечке, ами расте, защото мениджмънта не е ефективен. Назначават по шуро-баджанашка линия!
      Ти знаеш ли баш-шефа последните назначения по каква линия ги е направил?!

Та като отвори дума за броя на персонала.
      Едни умни хора са казали да смяташ как се движат показателите приходи на човек от персонала и печалба на човек от персонала. По последни данни и този раздут персонал оргата става МНОООООГО ЗЛЕ!

Ще се усетите вие, ама трябва постоянно да ви учи човек...
      Eх бате Кента, те много баджанаци имат този мениджмънт, може ли такива работи, никакъв срам, цели 286 човека, голяма рода, голямо нещо. Не е като да нямат.
      Пък да ти кажа той баш-шефа мога да си представя как си назначава хората, еле секретарката! Нормално човека да си я избира. И ти като станеш голям шеф и ти ще си я избираш.

Хайде, че мама ме вика да си лягам, стана късно.

Коментар

• Палечке-Малечке, ами расте, защото мениджмънта не е ефективен. Назначават по шуро-баджанашка линия!
        Ти знаеш ли баш-шефа последните назначения по каква линия ги е направил?!

Та като отвори дума за броя на персонала.
        Едни умни хора са казали да смяташ как се движат показателите приходи на човек от персонала и печалба на човек от персонала. По последни данни и този раздут персонал оргата става МНОООООГО ЗЛЕ!

Ще се усетите вие, ама трябва постоянно да ви учи човек...

Коментар

• Като нямат работа що им се увеличава персонала?

Кента въпроса е към тебе!!!

Средносписъчният брой на персонала за 2007 г. е бил 956 (2006 : 670)

Коментар

• Аз го разбирам човечеца Плюва по Оргата с надежда да излъже някой и да купи колкото се може по-евтино.Няма лошо ако му се върже някой ама след петъшното показно как се вземат акциите на уплашени кобосчета и изкупуване от Капман до 510 лв не ми се вярва току-така да му се върже някой затова сега човечеца ще плюе още по-настъпателно с надеждата да улови някой шаран с бастун

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
              Инокентие падаш до нивото на Психо и Пипона.А аз те похвалих онзи ден.
              Греъме, и ти ли вярваш на слуховете, че тези "хватки" в сетоводния отчет на оргата означавали, че ще има страшно добра новина?!?!?!?!?!

Хората са казали: ако на някой му личи, че е педераст, то значи е педераст!

Ако по отчета личи, че мениджмънта е гнусен и компанията върви на зле, то мениджмънта е гнусен и компанията върви на зле!

Всичко останало са празни надежди!
              ХЕ ХЕ , ако оргата върви на зле то тогава незнам къде трябва да са 90% от компаниите които са на борсата. inokentii готино плюваш ама сега ти е времето и твоята не е лесна много кеш и много страх.
              п.с. Човече празник имаш днес, излез почерпи се глътни въздух, пак ще вземеш един надник !

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                Греъме, и ти ли вярваш на слуховете, че тези "хватки" в сетоводния отчет на оргата означавали, че ще има страшно добра новина?!?!?!?!?!

Ако по отчета личи, че мениджмънта е гнусен и компанията върви на зле, то мениджмънта е гнусен и компанията върви на зле!

Е кажи че отчета е кофти и цената ще пада а не плювай цяла седмица.Всяка компания си има фенове.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Коментар

• Инокентие падаш до нивото на Психо и Пипона.А аз те похвалих онзи ден.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• НАЦИОНАЛНАТА АКАДЕМИЯ НА ЛЕКОВЕРНИТЕ ПОЧИТАТЕЛИ НА МОЗЪКОУВРЕЖДАЩИТЕ ТОКСИЧНИ СМЕСКИ

ОБЯВЯВА

ПЪРВА НАГРАДА

ЗА САМОЗАЛЪГВАНЕ И СЛЯПА ВЯРА В КОФТИ ДРУЖЕСТВА С ОЩЕ ПО-КОФТИ И РАЗВРАТЕН МЕНИДЖМЪНТ

НА

ПОЧИТАТЕЛИТЕ (горките)

НА ORGH

айде сега към цена 200 лева

Коментар

• На мен още ми е в списъка на харесваните и имам някакво вътрешно усещане, че по тази позиция ще има изкупувания.

Коментар

• Помислете върху размяна в момента борсата е пълна с добри дружества, които ще се качат с по 50, 70 , включително и 100% дори и повече. Докато положението е такова нищо не сте загубили но ако борсата тръгне нагоре а точно тук си остане или надолу тогава вече, ще има реални загуби.

ORGH беше и в моя списък на харесваните.

Успех

Не е препоръка.
                          Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от tedi79
                            Първоначално изпратено от pride
                            TEDI 79, сигурно си мислиш че Бриколаж са най-големия канал за реализация на продуктите на Оргахим. Ами просто им позвъни и ги питай. Там има и Лакпром и доста вносни бои, със значително по-високо качество. Ако искаш питай и Метро, където обемите са по-големи. А най-накрая питай и строителните фирми.

Айде до..виждане с твойте скромни акции.

Не е препоръка да правиш каквото и да е, а само да мислиш малко повече преди да ръсиш глупости.
                            pride, в много грешна посока си, нищо от това което си написал не е вярно... Пишеш само общи неща - нищо конкретно, жалко.
                            Отново не отговаряш на въпросите зададени ти по-долу...
                            Не искам да влизам в спорове с теб, защото ти си пристрастен/платен драскач, чиято работа е да пише против Оргахим - който ти се връзва, то си е за негова сметка...
                            Никът ти е направен преди да публикуват отчетите за Q3 на 2007 и от тогава до сега пишеш само глупости.

П.П.: "Айде до..виждане с твойте скромни акции."
                            Това изречение разкрива най-точно умствения ти багаж....

Пожелавам ти здраве и повече позитивизъм, другото с повече труд и дисциплина ще го постигнеш!..:-)

Хайде пък да гледаме числа и да си обясним скок от 9 пъти, за една година. Представяш ли си колко хора са изгорели за последните 3 месеца!

Коментар

• А бе за вас Пилони, Пипони анимационни филми няма ли? Какво е това One Men Show? Да не е решил Мариус Куркински да се изяви на борсата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи - Пипона
                                Все пак трябва да се погрижим да не се повтаря тази истерия от днес сутринта. То е нормално да искат някои хора по-бързо да продадат, но не така. Ще уплашите зайците и те ще избягат. Тогава, кой ще обере загубите. Бавно трябва да се действа за да може да се свари жабата преди да е изкочила от водата.

Не е препоръка за нищо.
                                Точно така, точно така! И аз така мисля.
                                Всички да се превърнат в сварени жаби.
                                А ние ще печелим.
                                Браво Пипон. Ти си моят гений.

Коментар

Working...
                                X