IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пепи - Пипона
    Все пак трябва да се погрижим да не се повтаря тази истерия от днес сутринта. То е нормално да искат някои хора по-бързо да продадат, но не така. Ще уплашите зайците и те ще избягат. Тогава, кой ще обере загубите. Бавно трябва да се действа за да може да се свари жабата преди да е изкочила от водата.

Не е препоръка за нищо.
    Пипон,на 4-ти километър има сериозна група специалисти, които няма да отхвърлят проблемат ти с лека ръка и ще го разгледат поотделно. При това със сигурност са сериозни хора и обсъждат много варянти на дадено състояние и подходи към него.

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
      Ako не сте забелязи този господин Пилоня ме пунтира.
      Сигурно защото вече е на -60 -80% и се е нахендрил на пилон
      Батко Инокентий, защо ме плюеш. Аз слушам само теб, а ти ме плюеш.
      Накрая ще ти дам половината от мойта печалба.
      Аз ти вярвам.

Коментар

• Все пак трябва да се погрижим да не се повтаря тази истерия от днес сутринта. То е нормално да искат някои хора по-бързо да продадат, но не така. Ще уплашите зайците и те ще избягат. Тогава, кой ще обере загубите. Бавно трябва да се действа за да може да се свари жабата преди да е изкочила от водата.

Не е препоръка за нищо.

Коментар

• Ako не сте забелязи този господин Пилоня ме пунтира.
          Сигурно защото вече е на -60 -80% и се е нахендрил на пилон

Коментар

• Първоначално изпратено от Пилоня
            Първоначално изпратено от Пепи - Пипона
            Сметнете разликата в печалбите и цените на акциите мината година и сега. Ще разберете къде е реалната цена в момента. А ако направят и някой сериозен одит. Ще има големи промоции. Не го приемайте като препоръка за каквото и да е.
            Пипона ми е кумир. Слушам само него и батко Инокентий. С техните съвети ще ми помогнат да спечеля много пари и да стана милионер.
            И за тях ще има. Ще им дам половината от печалбата.
            Пипон, продължавай да даваш съвети за хората като мене.
            Аз ти вярвам.
            Един и същи потребител с два ника, в медицината това се нарича раздвояване на личността или шизофрения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kavon
              Първоначално изпратено от AsA
              инресен отчет интересен съпорт по позицията
              Реакцията след отчета
              Това наистена беше много добро отново поздравления

:shock:
              Не е препоръка.

Коментар

Сметнете разликата в печалбите и цените на акциите мината година и сега. Ще разберете къде е реалната цена в момента. А ако направят и някой сериозен одит. Ще има големи промоции. Не го приемайте като препоръка за каквото и да е.
                Пипона ми е кумир. Слушам само него и батко Инокентий. С техните съвети ще ми помогнат да спечеля много пари и да стана милионер.
                И за тях ще има. Ще им дам половината от печалбата.
                Пипон, продължавай да даваш съвети за хората като мене.
                Аз ти вярвам.

Коментар

Ти хубаво не живееш май в България, но не следиш ли какво става с кремиковци. То на ликвидация отива, ти баш с него намери пример да ми даваш. ORGH изглежда за много хора евтина, защото я сравняват с цената и октмоври. Но поне да вземат по-реална база от преди големия балон - Януари - Януари и отчет, отчет.

Първоначално изпратено от EquityPrivate
                  Ne iskam da vzimam otnoshenie po tazi akcia, no prosto mi napravi vpechatlenie izkazvaneto ti. Mnogo greshen podhod, po moe mnenie. Cenite minalata godina biaha izkluchitelno naduti i niamaha nishto obshto s realnosta.
                  Kremikovtzi skochi 250% vupreki che realizira zaguba. Sega puk e s polojitelen rezultat, a akciata mu e silno podtisnata. Ta, nedei da tursish zakonomernost v tezi neshta.
                  Az tova kazvam - da ne se gleda istoricheskata cena ot minalata godina i finansovite pokazateli togava i da se kazva, che pri segashnite pokazateli cenata triabva da buda oshte po-visoka. Prosto togava cenite biaha nerealni.

Коментар

• Първоначално изпратено от коле54
                    Първоначално изпратено от inokentii
                    НАЦИОНАЛНАТА АКАДЕМИЯ НА ЛЕКОВЕРНИТЕ ПОЧИТАТЕЛИ НА МОЗЪКОУВРЕЖДАЩИТЕ ТОКСИЧНИ СМЕСКИ

ОБЯВЯВА

ПЪРВА НАГРАДА

ЗА САМОЗАЛЪГВАНЕ И СЛЯПА ВЯРА В КОФТИ ДРУЖЕСТВА С ОЩЕ ПО-КОФТИ И РАЗВРАТЕН МЕНИДЖМЪНТ

НА

ПОЧИТАТЕЛИТЕ (горките)

НА ORGH

айде сега към цена 200 лева

Доц. д-р Владимир Велинов:
                    Няма пари за психично болните
                    И България има своите скрити "красиви умове", казва шефът на специализираната клиника по съдебна психиатрия на Четвърти киломтър

http://www.duma.bg/2007/0707/190707/...stvo/ob-4.html

Пичове да съберен пари да пратим кентата
                    super! taka skoro ne biah se smial
                    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Ти хубаво не живееш май в България, но не следиш ли какво става с кремиковци. То на ликвидация отива, ти баш с него намери пример да ми даваш. ORGH изглежда за много хора евтина, защото я сравняват с цената и октмоври. Но поне да вземат по-реална база от преди големия балон - Януари - Януари и отчет, отчет.

Първоначално изпратено от EquityPrivate
                      Ne iskam da vzimam otnoshenie po tazi akcia, no prosto mi napravi vpechatlenie izkazvaneto ti. Mnogo greshen podhod, po moe mnenie. Cenite minalata godina biaha izkluchitelno naduti i niamaha nishto obshto s realnosta.
                      Kremikovtzi skochi 250% vupreki che realizira zaguba. Sega puk e s polojitelen rezultat, a akciata mu e silno podtisnata. Ta, nedei da tursish zakonomernost v tezi neshta.

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
                        НАЦИОНАЛНАТА АКАДЕМИЯ НА ЛЕКОВЕРНИТЕ ПОЧИТАТЕЛИ НА МОЗЪКОУВРЕЖДАЩИТЕ ТОКСИЧНИ СМЕСКИ

ОБЯВЯВА

ПЪРВА НАГРАДА

ЗА САМОЗАЛЪГВАНЕ И СЛЯПА ВЯРА В КОФТИ ДРУЖЕСТВА С ОЩЕ ПО-КОФТИ И РАЗВРАТЕН МЕНИДЖМЪНТ

НА

ПОЧИТАТЕЛИТЕ (горките)

НА ORGH

Доц. д-р Владимир Велинов:
                        Няма пари за психично болните
                        И България има своите скрити "красиви умове", казва шефът на специализираната клиника по съдебна психиатрия на Четвърти киломтър

http://www.duma.bg/2007/0707/190707/...stvo/ob-4.html

Пичове да съберен пари да пратим кентата

Коментар

• Да към 200 лева, към 200 лева!
                          Аз вярвам на Инокентий и правя, каквото той каже.
                          После ще му дам половината от мойта печалба.
                          На батко Инокентий всичко му е ясно, да знаете!

Коментар

• НАЦИОНАЛНАТА АКАДЕМИЯ НА ЛЕКОВЕРНИТЕ ПОЧИТАТЕЛИ НА МОЗЪКОУВРЕЖДАЩИТЕ ТОКСИЧНИ СМЕСКИ

ОБЯВЯВА

ПЪРВА НАГРАДА

НА

ПОЧИТАТЕЛИТЕ (горките)

НА ORGH

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от pride
                                TEDI 79, сигурно си мислиш че Бриколаж са най-големия канал за реализация на продуктите на Оргахим. Ами просто им позвъни и ги питай. Там има и Лакпром и доста вносни бои, със значително по-високо качество. Ако искаш питай и Метро, където обемите са по-големи. А най-накрая питай и строителните фирми.

Айде до..виждане с твойте скромни акции.

Не е препоръка да правиш каквото и да е, а само да мислиш малко повече преди да ръсиш глупости.
                                pride, в много грешна посока си, нищо от това което си написал не е вярно... Пишеш само общи неща - нищо конкретно, жалко.
                                Отново не отговаряш на въпросите зададени ти по-долу...
                                Не искам да влизам в спорове с теб, защото ти си пристрастен/платен драскач, чиято работа е да пише против Оргахим - който ти се връзва, то си е за негова сметка...
                                Никът ти е направен преди да публикуват отчетите за Q3 на 2007 и от тогава до сега пишеш само глупости.

П.П.: "Айде до..виждане с твойте скромни акции."
                                Това изречение разкрива най-точно умствения ти багаж....

Пожелавам ти здраве и повече позитивизъм, другото с повече труд и дисциплина ще го постигнеш!..:-)

Коментар

Working...
                                X