IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има ОСА на 08.02. ако не се лъжа
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от pride
      Пиша от шест месеца в тази тема. Нищо лично, но спекулацията по тази позиция беше очевидна. Всеки сам да преценява каква може да бъде реалната цена
      Мисля пазара ще каже каква ще цената . Това е борса малко си се объркал със реалните цени

Коментар

Пиша от шест месеца в тази тема. Нищо лично, но спекулацията по тази позиция беше очевидна. Всеки сам да преценява каква може да бъде реалната цена
        И каква е според теб?

Коментар

• Пиша от шест месеца в тази тема. Нищо лично, но спекулацията по тази позиция беше очевидна. Всеки сам да преценява каква може да бъде реалната цена

Коментар

Мисля че тук имаме проблем....
            От минимум година плюеш по Оргахим.Нещо лично ли имаш срещу тях?И щом нямаш акции защо пишеш по темата?
            Life won't wait for you.

Коментар

Мисля че тук имаме проблем. Грахам да не петни името
              Interesen prochit na Graham.

Коментар

Какво пак не ти е ясно?
                За името не ми стана ясно.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Какво пак не ти е ясно?

Коментар

• Край спокоен съм Дано призивите ти по позицията да са били пропорционални на закупените бройки за да се успокоиш и ти че много пропаганда.
                    Нищо лично

Коментар

Мисля че тук имаме проблем. Грахам да не петни името
                      Я пак?
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Мисля че тук имаме проблем. Грахам да не петни името

Коментар

• Първоначално изпратено от Kenanov
                          Оууу анатемосаха ме ... просто завиждам на неограничения му кеш и мощните му вербални интервенции за ЪП ЪП.
                          Грахаме купи ли сега най после от Оргата на Факторите та да мирясаш?
                          За да си спокоен приятелю кеша свърши заради Фактори които ми продадоха.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Оууу анатемосаха ме ... просто завиждам на неограничения му кеш и мощните му вербални интервенции за ЪП ЪП.
                            Грахаме купи ли сега най после от Оргата на Факторите та да мирясаш?

Коментар

• "Това чукане чаках" ...... Благодаря на Фактори.Сега може да поемаме напред
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от profix
                                Първоначално изпратено от B.Graham
                                И толкова ли са им силиците на паниките?Баси.
                                Беше леко опитче за създаване на паника, особено като спряха Кобоса по едното време.
                                Заради тях не можах да купя на промоция.
                                Аз успях, но мисляя тук ще има промоции още известно време, ще се вредиш и ти.

Коментар

Working...
                                X