Първоначално изпратено от BGold
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
TEDI 79, сигурно си мислиш че Бриколаж са най-големия канал за реализация на продуктите на Оргахим. Ами просто им позвъни и ги питай. Там има и Лакпром и доста вносни бои, със значително по-високо качество. Ако искаш питай и Метро, където обемите са по-големи. А най-накрая питай и строителните фирми.
Айде до..виждане с твойте скромни акции.
Не е препоръка да правиш каквото и да е, а само да мислиш малко повече преди да ръсиш глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prideИ как разбра че са №1, да не си правил пазарно проучване, или с Алекс сте обиколили магазините в Ямбол?
Айде стига, тази еуфория ви донесе малко пари - живи и здрави може да се видим но ОС. Запазил съм си 1 акция.
Не отговаряш на въпросите зададени ти по-долу...
Само пускаш тънки и "остроумни" безмислици по повод Оргахим, мениджмънта и дистрибуцията...
Моят безплатен съвет е ти да обиколиш магазините в София и да видиш кой е номер 1..... като начало почни от "Бриколаж" ...но стига за теб не си заслужава..:-)
Оргахим е лидер в бранша си и скоро това няма да се промени. Всеки да си направи сам изводите защо се прави тази преоценка - аз за себе си съм си я направил и съм доволен. От силната подкрепа днес по позицията явно и други са си я направили..:-)
Успехи на всички съакционери тук (дори и на тези с по 1 акция). Гледайте по позитивно на нещата и не търсете негативното..:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от prideИ как разбра че са №1, да не си правил пазарно проучване, или с Алекс сте обиколили магазините в Ямбол?
Айде стига, тази еуфория ви донесе малко пари - живи и здрави може да се видим но ОС. Запазил съм си 1 акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prideПървоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от prideМисля си приятелю, че е крайно време в Оргата да влезе свестен одитор и да каже на всички Вас какво е реалното положение
Проблемът им е че боя имат и други... Мегахим/с подкрепата на Du Pont/, Лакпром - №1 в София, и всички останали знайни и незнайни бъркалници в страната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prideПървоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от prideМисля си приятелю, че е крайно време в Оргата да влезе свестен одитор и да каже на всички Вас какво е реалното положение
Проблемът им е че боя имат и други... Мегахим/с подкрепата на Du Pont/, Лакпром - №1 в София, и всички останали знайни и незнайни бъркалници в страната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от prideМисля си приятелю, че е крайно време в Оргата да влезе свестен одитор и да каже на всички Вас какво е реалното положение
Коментар
-
Първоначално изпратено от kamachoПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от KavonПървоначално изпратено от AsAинресен отчет интересен съпорт по позициятаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от KavonПървоначално изпратено от AsAинресен отчет интересен съпорт по позицията
Коментар
Коментар