IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BGold
    Tи ползал ли си продуктите на Мегахим и Лакпром. Аз - да. Пълен боклук в сравнение с тези на Оргахим са
    ДА БЕ ДА. КОЙ ПРОДУКТ ПО ТОЧНО НА ЛАКПРОМ Е БОКЛУК

Коментар

• Tи ползал ли си продуктите на Мегахим и Лакпром. Аз - да. Пълен боклук в сравнение с тези на Оргахим са

Коментар

• TEDI 79, сигурно си мислиш че Бриколаж са най-големия канал за реализация на продуктите на Оргахим. Ами просто им позвъни и ги питай. Там има и Лакпром и доста вносни бои, със значително по-високо качество. Ако искаш питай и Метро, където обемите са по-големи. А най-накрая питай и строителните фирми.

Айде до..виждане с твойте скромни акции.

Не е препоръка да правиш каквото и да е, а само да мислиш малко повече преди да ръсиш глупости.

Коментар

• Сметнете разликата в печалбите и цените на акциите мината година и сега. Ще разберете къде е реалната цена в момента. А ако направят и някой сериозен одит. Ще има големи промоции. Не го приемайте като препоръка за каквото и да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от pride
            И как разбра че са №1, да не си правил пазарно проучване, или с Алекс сте обиколили магазините в Ямбол?

Айде стига, тази еуфория ви донесе малко пари - живи и здрави може да се видим но ОС. Запазил съм си 1 акция.
            Честити 100 мнения - 99 от тях срещу Оргахим...хм, не е зле..:-)

Не отговаряш на въпросите зададени ти по-долу...
            Само пускаш тънки и "остроумни" безмислици по повод Оргахим, мениджмънта и дистрибуцията...

Моят безплатен съвет е ти да обиколиш магазините в София и да видиш кой е номер 1..... като начало почни от "Бриколаж" ...но стига за теб не си заслужава..:-)

Оргахим е лидер в бранша си и скоро това няма да се промени. Всеки да си направи сам изводите защо се прави тази преоценка - аз за себе си съм си я направил и съм доволен. От силната подкрепа днес по позицията явно и други са си я направили..:-)

Успехи на всички съакционери тук (дори и на тези с по 1 акция). Гледайте по позитивно на нещата и не търсете негативното..:-)

Коментар

И как разбра че са №1, да не си правил пазарно проучване, или с Алекс сте обиколили магазините в Ямбол?

Айде стига, тази еуфория ви донесе малко пари - живи и здрави може да се видим но ОС. Запазил съм си 1 акция.
              Ще разбереш качеството и отново ще си говорим , мисля че тези 2-3 години ще бъдат особенно интересни, бъди жив и здрав .

Коментар

• И как разбра че са №1, да не си правил пазарно проучване, или с Алекс сте обиколили магазините в Ямбол?

Коментар

Първоначално изпратено от alex2511
                  Първоначално изпратено от pride
                  Мисля си приятелю, че е крайно време в Оргата да влезе свестен одитор и да каже на всички Вас какво е реалното положение
                  pride, изпускаш едно важно нещо, Оргата има толкова много боя, че те ако не могат да замажат положението, няма кой.....

Проблемът им е че боя имат и други... Мегахим/с подкрепата на Du Pont/, Лакпром - №1 в София, и всички останали знайни и незнайни бъркалници в страната.
                  И като имат какво от това.Оргахим е номер 1.То много може да се опитват с пръдня боя да правят ама Оргахим е лидер.Ти като не ти харесва Оргата не влизай в нея.Какво само тук пишеш.Лични проблеми с някой от собсвениците на Оргахим ли имаш.

Коментар

Първоначално изпратено от alex2511
                    Мисля си приятелю, че е крайно време в Оргата да влезе свестен одитор и да каже на всички Вас какво е реалното положение
                    pride, изпускаш едно важно нещо, Оргата има толкова много боя, че те ако не могат да замажат положението, няма кой.....

Проблемът им е че боя имат и други... Мегахим/с подкрепата на Du Pont/, Лакпром - №1 в София, и всички останали знайни и незнайни бъркалници в страната.
                    Аз незнам да имат проблеми а и мисля че имат много нови продукти не само боя. Интересно всичките ти мнения само тук и само отрицателни !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511

Коментар

• Първоначално изпратено от kamacho
                        Първоначално изпратено от B.Graham
                        Първоначално изпратено от Kavon
                        Първоначално изпратено от AsA
                        инресен отчет интересен съпорт по позицията
                        Реакцията след отчета
                        B.Graham ей така ще му се изцъклят очичките на pride след време като удвои цената Оргата
                        Life won't wait for you.

Коментар

Коментар

Ти сигурно знаеш кажи

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              Първоначално изпратено от Kavon
                              Първоначално изпратено от AsA
                              инресен отчет интересен съпорт по позицията
                              Реакцията след отчета
                              B.Graham ей така ще му се изцъклят очичките на pride след време като удвои цената Оргата

Коментар

• Мисля си приятелю, че е крайно време в Оргата да влезе свестен одитор и да каже на всички Вас какво е реалното положение

Коментар

Working...
                                X