If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги малко съдействие-кой изсипва по позицията на Оргата основно?
Май всички са на принципа: "Дай да бегам че си е...ло мамата"
Питай Камачо, той е специалист по холандските въпроси. Мойто мнение го изразих през Окт. м.г., Холандците на италианците, те пък на гърците, а те на българските кобосчета.
Ти голяма врачка се извъди.Като те слуша човек ще си помисли че си ял лайното на баба Ванга та затова така виждаш в бъдещето.По-полекичка бе приятел.Като гледах днес как се изкупиха акциите не смятам да се притеснявам
Колеги малко съдействие-кой изсипва по позицията на Оргата основно?
Май всички са на принципа: "Дай да бегам че си е...ло мамата"
Питай Камачо, той е специалист по холандските въпроси. Мойто мнение го изразих през Окт. м.г., Холандците на италианците, те пък на гърците, а те на българските кобосчета.
лемура е готен подкрепата също все пак това е Оргахим, тук интерес ще има още дълго време. Всеки по-голямо ДФ има в портфейла си ОРГХ което е супер. Поликолора спомага но единствено като заплаха виждам ставането на публична компания на Лакпром на Синергон холдинг, някои имали идея за тази компания!?
Hunter , аз точно втория ти постинг имах предвид , а относно срока за амортизация , зависи от полезния живот на актива , а метода на амортизация от начина на черпене на икономическата изгода.
В ОПР-то разход за данък 4233 хил. не означава че ще платят толкова тази година, една част от тях е задължение за тази година , а другата се намира в пасива в отсрочен данъчен пасив.
Да, това е така, може би е трябвало да го уточня - сложих го по default както е, защото няма как да знам всяка машина преди колко години е купена.
За данъка - точно това имах предвид, но не бях сигурен 100%.
Благодаря ти за уточненията! Явно не съм бил достатъчно ясен.
Hunter , аз точно втория ти постинг имах предвид , а относно срока за амортизация , зависи от полезния живот на актива , а метода на амортизация от начина на черпене на икономическата изгода.
В ОПР-то разход за данък 4233 хил. не означава че ще платят толкова тази година, една част от тях е задължение за тази година , а другата се намира в пасива в отсрочен данъчен пасив.
Коментар