Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНе знам кой изобщо продава на тези ниваСофарма също катери
може сега да върнем малко. Да видим до края на месеца - аз за никъде не бързам
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнениеДа припомня, че Софарма изкупи акциите на Доверие миналия месец на цена около 1,09. Продавачите бяха дружества на Донев и Стоев - Телекомплект и Елфарма. Защо някой си мисли, че Донев е готов да даде повече пари на акция на миноритарните акционери отколкото на себе си.
Или може би някой си представя че ще има честна оценка на дружествата при сливането - оптимисти.
Мисля че интереса по тази позиция доста бързо ще затихне....
Коментар
-
Да припомня, че Софарма изкупи акциите на Доверие миналия месец на цена около 1,09. Продавачите бяха дружества на Донев и Стоев - Телекомплект и Елфарма. Защо някой си мисли, че Донев е готов да даде повече пари на акция на миноритарните акционери отколкото на себе си.
Или може би някой си представя че ще има честна оценка на дружествата при сливането - оптимисти.
Мисля че интереса по тази позиция доста бързо ще затихне....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНе знам кой изобщо продава на тези ниваСофарма също катери
Коментар
-
Вчера като гледах справедливите стойности по метода на дисконтираните потоци на чст от дружествата в отчета и се чудих как такива дисбаланси не траят дълго и нещо ще се случи. Само на доверие капитал е 44 милиона евро някъде за 100%. Дружестяото изглежда много атрактивно и си мисля всеки би искал такъв играч в отбора си. Бат Оги си свърши работата и е нормално да си го вземе като трофей в колекцията. Това придобиване си е за учебницитеKeep going ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Утре едва ли, но до края на седмицата знае ли човекЩе видим дали ще има и много продавачи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеУтре не ми се милси къде отиваме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа не стане дубъл...Успех на умните , които не продадоха
Коментар
Коментар