IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
    Мнения за отчета? Мен ми направи впечаление, че ДОнев купува
    Яко

4. Огнян Иванов Донев – 28,970 (увеличение от 8,394 бр. през тримесечието)

Коментар

Май и вашата не е лесна,?! и при фпп също?! )))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

За отчета ще говорим другият месец, в този неконсолидираният няма ново инфо! Донев е купил някакви дребни бройки не е кой знае какво. Ама от къде да купува като той и неговите съдружници държат почти всички активни акции.

Коментар

• Мнения за отчета? Мен ми направи впечаление, че ДОнев купува

Коментар

• Вчера минаха 5000 броя, те така бързо ще се изнижат Че да ходим на 1 лв.

Коментар

Това трябва да е добра новина, това са едни 125 хиляди лева които висят на аска Нищо работа

Съдейки по оборота през последната година тук ще ни трябва поне още ЕДНА за докато приключи продавача.
              Освен ,ако няма пакетна СДЕЛКА.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                Вече знаем със сигурност че Американският фонд е продавач. От близо 600 хиляди акции през 2015 към Май имат 180 хиляди акции останали.
                Това трябва да е добра новина, това са едни 125 хиляди лева които висят на аска Нищо работа

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
                  Поне докато свършат бройките на клиента на 107, сипващ на 70 стинки от поне 2 месеца
                  Интересно ще стане, ако другарите допуснат създаването на мегафонд, подобен на румънския. Тук почти 35 % от акциите са в "неосъзнати" собственици от масовата приавантизация.
                  Вече знаем със сигурност че Американският фонд е продавач. От близо 600 хиляди акции през 2015 към Май имат 180 хиляди акции останали.

Коментар

Цената се държи в ниското засега, да видим колко още време
                    Поне докато свършат бройките на клиента на 107, сипващ на 70 стинки от поне 2 месеца
                    Интересно ще стане, ако другарите допуснат създаването на мегафонд, подобен на румънския. Тук почти 35 % от акциите са в "неосъзнати" собственици от масовата приавантизация.

Коментар

Цената се държи в ниското засега, да видим колко още време
                      няма стълпотворение при бриколаж, саше...

Коментар

• Цената се държи в ниското засега, да видим колко още време

Коментар

• И тук има раздвижване не е кой знае какво но пак е нещо

Хидроизомат АД-София

Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 12:28

Хидроизомат АД във връзка чл.28 ал.2 от Наредба 2/17.09.2003г. на КФН уведомява, че на 24.06.2016г. е подписан договор за възлагане на обществена поръчка за извършване на СМР с Община Кубрат на стойност 548 хил.лв., което представлява повече от 10% от средните приходи на дружеството за последните три години.

Коментар

• Много ме дразни тоя дето натиска Как може да виждаш добра сделка да продадеш на 0.70 на 5 г. дъно

Коментар

• Какъв по-добър сигнал от това шефа/инсайдър да купи голям пакет

Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                              Най накрая стана ясно кой е купил пакета - Борис Анчев Борисов (председател на УС и изпълнителен директор). Доста тънко е взел пакета - а продавача може и да е чуждият фонд (поне не виждам засега да са продали нито Софарма, нито Софарма Трейдинг, нито другите дружества на Донев). Няма ли вече да видим подкрепа от Огнян Донев и приятели ?

Борис Анчев Борисов, Изпълнителен директор, Доверие Обединен Холдинг АД

Дата на сделката Дата на сетълмент Емитент Вид на сделката придобиване/разпореждане Вид на финансовите инструменти Брой финансови инструменти Единична цена Място на сключване на сделката

20.5.2016 26.5.2016 Доверие Обединен Холдинг АД придобиване Акции 533030 0,717 БФБ-София АД

Коментар

• Аз се учудвам, че тук още спиме, при този отчет който излезе

Коментар

Working...
                                X