Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеЗащо е този ръст преди увеличението.Нали е на 4,2лв.Колко може да струват правата?Тук май се търсят шарани да може чиче да си превърти някоя бройка и после да си я вземе евтино.
Внимавайте от тънки сметки, да не се отзове пак в редиците на Изненаданите камилчета дето яхтсмените сме им все виновни
- 2 Харесвания
Коментар
-
Само за уточнение ... и аз считам печалбите на банката за екселски ,,,,засега....поне докато не се отразят фактически на холдинга...обаче .... what if .... раздадат дивидент? Тази година /мноооого малко вероятно....но догодина?...... Когато/а не ако/ пеачлбата от екселска стане реална?.... Дотогава ще си правиме дружески закачки ама после .....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеДа, бе, вместо да разкарат този балоняк, те дигат дела си!Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеЗащо е този ръст преди увеличението.Нали е на 4,2лв.Колко може да струват правата?Тук май се търсят шарани да може чиче да си превърти някоя бройка и после да си я вземе евтино.
2. Който искаше да напуска кораба "Доверие" го напусна, при голямата разпродажба миналата седмица.
3. Цената се задържа изкуствено, заради увеличението на капитала
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Има ли акция, която да нямаш? Освен Спиди де, те са балоняк
Ти защо се изненадваш.. сякаш не знаеш че започнах годината с ДОХ под номер 1 в портфейла.. нали те гледам колко стриктно ме следиш, няма как да си пропуснал това инфо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
На мен лично не ми звучи като проблем, тъй като съм пълен до козиркатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Може и преди него щом минат правата ще заспи положението.... виждаш ли как нещата вече излизат от контрол.. чакаха на 4.3.. чичо вече не смее да продавамай и другите не им стиска..
Проблема на тази акции е, че тръгнели няма купуване.. който я следи знае за какво говоря.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПреди увеличението няма да емай и другите не им стиска..
Проблема на тази акции е, че тръгнели няма купуване.. който я следи знае за какво говоря.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПреди увеличението няма да е
Коментар
Коментар