Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Това е много похвално, пожелавам на човека още много успехи, но как ги направи тези успехи при условие че БФБ едвам крета от няколко месеца освен ако не търгува постоянно и само печели като непрекъснато хваща всички дъна и върхове?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПознавам човек, който започна да се връща на пазара декември 2019 г. И досега печалбата му изчислена в екселската табличка с функцията XIRR е към 200 процента на годишна база. Няма регистрация във форума и не се хвали.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПознавам човек, който започна да се връща на пазара декември 2019 г. И досега печалбата му изчислена в екселската табличка с функцията XIRR е към 200 процента на годишна база. Няма регистрация във форума и не се хвали.
Както е известно, хората са различни...Last edited by Ender; 12.03.2021, 22:24.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМисля, че доста ясно обясних къде съм бил, докато сте купували Спиди на 18-23 лева. дано всички сте направили по-голям профит от мен, макар лично аз да се съмнявам, не защото аз съм гениален, а защото вие се разбивате в по 20 позиции с по 100 акции всяка, та това, че Алтерко се е вдигнало със 150% няма как да ви компенсира другите акции, които са нараснали много по-малко от Спиди (спиди е третата най-растяща акция за последната година), особено като се има предвид, че всички, които имате акции в Алтерко, имате загуба за годината от инвестицията си в Доверие, която я нетира - чиста статистика. Здраве и успехи!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеособено като се има предвид, че всички, които имате акции в Алтерко, имате загуба за годината от инвестицията си в Доверие, която я нетира - чиста статистика.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Понякога имам чувството, че говоря със стена - ти му казваш, че Спиди е третата най-успешна акция на БФБ за последната 1 година (лесно се вижда, като цъкнеш в инвестора и зададеш период от една година), като единственоте по-добри от нея са алтерко и неохим, то ти рупа ли, рупа. Няма как да са ми били портфейла от 100% спиди на БФБ (чез електро го купих малко преди ъпа на 21000 лева, та не се брои), най-малкото защото всеки с Алтерко има и Доверие, а загубата в Доверие за последната 1 година почти му нетира ръста в Алтерко. да не говорим, че тези с над 30% тежест на Алтерко в портфейла им са единици. Чиста математика. Толкоз. Наздраве, че си имам други задачи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Понякога имам чувството, че говоря със стена - ти му казваш, че Спиди е третата най-успешна акция на БФБ за последната 1 година (лесно се вижда, като цъкнеш в инвестора и зададеш период от една година), като единственоте по-добри от нея са алтерко и неохим, то ти рупа ли, рупа. Няма как да са ми били портфейла от 100% спиди на БФБ (чез електро го купих малко преди ъпа на 21000 лева, та не се брои), най-малкото защото всеки с Алтерко има и Доверие, а загубата в Доверие за последната 1 година почти му нетира ръста в Алтерко. да не говорим, че тези с над 30% тежест на Алтерко в портфейла им са единици. Чиста математика. Толкоз. Наздраве, че си имам други задачи
Някакви комплекси ли що ли? Гузен негонен ? А за ушивките в хима нещо да споделите?
А виждаме, че вече и Неохим се включва в класацията - няма лошо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеКакво значение има, може да е бил на околосветско с некоя яхта.
А ти къде беше на 18-23, че не му отговори на човека?
Ако следваш читави мажоритари като при Тбс , Алтерко , Спиди и Софком - вероятността за висока доходност е огромна.
С две думи ако играеш като него " на сигурно " то вероятността да спечелиш е много висока . Това да питаш Грую къде е бил на 18 лева при Спиди е все едно да питам теб къде си бил при Алтерко на 1.7 . Съжалявам че не съм бил там, но пък се кефя че не съм бил на 10 лева при Спарки, Енемона ли беше или Енергони - все тая. Не съм бил на Хим на 17 лева също .
Потенциала на компаниите е по-скоро процес и се вижда от нас непросветените впоследствие а не в самото начало.Last edited by MrSi; 12.03.2021, 22:18.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
За какво алтерко се сети сега? Ставаше дума за спиди и чез, за ушивките при мумифуцирания и евереста.
А темата беше на Доверие. Бърка ти в здравето алтерко.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМисля, че доста ясно обясних къде съм бил, докато сте купували Спиди на 18-23 лева. дано всички сте направили по-голям профит от мен, макар лично аз да се съмнявам, не защото аз съм гениален, а защото вие се разбивате в по 20 позиции с по 100 акции всяка, та това, че Алтерко се е вдигнало със 150% няма как да ви компенсира другите акции, които са нараснали много по-малко от Спиди (спиди е третата най-растяща акция за последната година), особено като се има предвид, че всички, които имате акции в Алтерко, имате загуба за годината от инвестицията си в Доверие, която я нетира - чиста статистика. Здраве и успехи!
А темата беше на Доверие. Бърка ти в здравето това алтерко.
- 1 like
Коментар
-
Мисля, че доста ясно обясних къде съм бил, докато сте купували Спиди на 18-23 лева. дано всички сте направили по-голям профит от мен, макар лично аз да се съмнявам, не защото аз съм гениален, а защото вие се разбивате в по 20 позиции с по 100 акции всяка, та това, че Алтерко се е вдигнало със 150% няма как да ви компенсира другите акции, които са нараснали много по-малко от Спиди (спиди е третата най-растяща акция за последната година), особено като се има предвид, че всички, които имате акции в Алтерко, имате загуба за годината от инвестицията си в Доверие, която я нетира - чиста статистика. Здраве и успехи!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеКакво значение има, може да е бил на околосветско с некоя яхта.
А ти къде беше на 18-23, че не му отговори на човека?Last edited by zlatna treska; 12.03.2021, 21:37.
- 1 like
Коментар
-
Много хора направиха (направихме) много над 50% тази година, но не го тръбим постоянно, а се подхилкваме на хилавите 50% на грую, ама какво от това. Добре е да се печели и толкоз. Някои имат нужда от това да се хвалят, други нямат. Това е пазара. Мене грюу ме кефи, внася хумор във форума.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеГерасиме, като ми кажеш що ти беше хиберниращ ника (това си го цъкни в гугъл какво значи), ще ти кажа къде съм бил.
Кажи сега за хиберниращия ник
А ти къде беше на 18-23, че не му отговори на човека?
- 1 like
Коментар
Коментар