Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Добре де, ама какво чакаха инвеститорите, когато цената беше 3,20 лв.? Нещата бяха ясни и тогава, както ще са ясни и на 7,50 примерно.
Реторичен въпрос задавам.),просто такива са ми впечатленията.За сравнение сега се предлагат поне 20 пъти повече бройки отколкото тогава,просто цената беше падната с много малък обем
Last edited by спекуланта; 01.04.2021, 21:52.
Коментар
-
Добре де, ама какво чакаха инвеститорите, когато цената беше 3,20 лв.? Нещата бяха ясни и тогава, както ще са ясни и на 7,50 примерно.
Реторичен въпрос задавам.Естествено ще чака за права евентуално. Иначе цената ще хвръкне.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Реторичен въпрос задавам.Last edited by realista; 01.04.2021, 17:43.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Кой ще им го организира този пакет на бабешките /не се заяждам, а питам/? Мисля, че никой знаещ за случващото се няма права над тези акции, за да ги продава.
Аз си го представям, че ще отидат на закриващия аукцион и за някакви минутки ще им се реши цената. Ако има желаещи за всички права /нещо в което аз вярвам/, то цената им би трябвало да бъде над 1 ст. /по спомен моята платформа не може да купува по-ниско/. Та оттам бих имал 4,20 + 7 ст право + време в което задължително трябва да съм на платформата + ходене до ИП. Случвало се е да записвам и дистанционно, но трябва да им се моля , да ги увещавам и т.н. Та според мен АКО човек иска да увеличи дела си в Доверие, по-лекичко би минал да си купи сега на 4,30 ако пак има сипвания вместо да гони дивото за 3 ст. разлика.
Реторичен въпрос задавам.
Коментар
-
Да, явно така ще стане. Само че за мен е малко опасничко тогава, че ще вземе да има търсене и цената може да отиде на 2-3-5-10 ст х 7 броя.
Коментар
-
Да, явно така ще стане. Само че за мен е малко опасничко тогава, че ще вземе да има търсене и цената може да отиде на 2-3-5-10 ст х 7 броя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Е точно на аукциона, де.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Кой ще им го организира този пакет на бабешките /не се заяждам, а питам/? Мисля, че никой знаещ за случващото се няма права над тези акции, за да ги продава.
Аз си го представям, че ще отидат на закриващия аукцион и за някакви минутки ще им се реши цената. Ако има желаещи за всички права /нещо в което аз вярвам/, то цената им би трябвало да бъде над 1 ст. /по спомен моята платформа не може да купува по-ниско/. Та оттам бих имал 4,20 + 7 ст право + време в което задължително трябва да съм на платформата + ходене до ИП. Случвало се е да записвам и дистанционно, но трябва да им се моля , да ги увещавам и т.н. Та според мен АКО човек иска да увеличи дела си в Доверие, по-лекичко би минал да си купи сега на 4,30 ако пак има сипвания вместо да гони дивото за 3 ст. разлика.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБебешките ми се струва, че ще ги купят всичките в пакет. Може и външен да се намърда. Ще видим.
Аз си го представям, че ще отидат на закриващия аукцион и за някакви минутки ще им се реши цената. Ако има желаещи за всички права /нещо в което аз вярвам/, то цената им би трябвало да бъде над 1 ст. /по спомен моята платформа не може да купува по-ниско/. Та оттам бих имал 4,20 + 7 ст право + време в което задължително трябва да съм на платформата + ходене до ИП. Случвало се е да записвам и дистанционно, но трябва да им се моля , да ги увещавам и т.н. Та според мен АКО човек иска да увеличи дела си в Доверие, по-лекичко би минал да си купи сега на 4,30 ако пак има сипвания вместо да гони дивото за 3 ст. разлика.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеБатя, не си прав, бабешки права ще има за всички дори ще останатМного ясно, че така се прави, старото си е старо
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Това със стойността на молдовската банка е разтегливо понятие... Да ако се намери стратегически инвеститор да я купи и ако ДОХ реши да е продаде... Дотогава като акционер на ДОХ твоята стойност е печалбата на холдинга не на банката дори и да не е раздават... Другото е активи оценени на някаква си цена..която може по никакъв начин да се материализира към акционерите..
Няма как акцията да струва примерно 1 лв. и когато се случи доброто развите изведнъж да стане 25 лв. Нали по пътя до случването или не на това чакано събитие тя ще има някаква цена между двете, според това как пазара оценя шансовете за добър изход, текущите новини, рокади в мениджмънт, дивиденти от банката към ДОХ и т.н.
Цар Пазар ще си каже думата!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Това със стойността на молдовската банка е разтегливо понятие... Да ако се намери стратегически инвеститор да я купи и ако ДОХ реши да е продаде... Дотогава като акционер на ДОХ твоята стойност е печалбата на холдинга не на банката дори и да не е раздават... Другото е активи оценени на някаква си цена..която може по никакъв начин да се материализира към акционерите..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Аз на държащите тук им желая едно, печалбите на банката да не си останат екселски като във Фибанк примерно !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар