IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Цял ден спят и в 89-тата минута се разлетеха кюфтета.....
    Просто алтерко превърна много хора в скучаещи безделници и не вСеки може да се справи с тази “тегоба”

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Цял ден спят и в 89-тата минута се разлетеха кюфтета.....
      Изнервят се хората, чакат чакат и няма

Коментар

• Цял ден спят и в 89-тата минута се разлетеха кюфтета.....
        Life won't wait for you.

Коментар

• Уведомление по чл. 151, ал. 4 от ЗППЦК

На 09.11.2021 г. в „Марицатекс“ АД е получено уведомление от „ИНДУСТРИАЛЕН ХОЛДИНГ – ДОВЕРИЕ“ АД, ЕИК: 121683066, притежаващо пряко 422 247 броя акции с право на глас или 90.05% от гласовете в общото събрание на акционерите на „Марицатекс“ АД. Уведомлението е относно регистрация в Комисията за финансов надзор на търгово предложение за закупуване на всички 46 674 броя акции с право на глас на останалите акционери на „Марицатекс“ АД, на основание чл. 149a, ал. 1 от ЗППЦК.

Във връзка с горното и на основание чл. 151, ал. 4 от ЗППЦК „Марицатекс“ АД оповестява съществените условия по регистрираното търгово предложение. Прикачени файлове: Уведомление от Марицатекс АД по чл.151 ал.4 от ЗППЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

е бъзикам се де!!!
            Не го приемай лично.

Ти ли ни затапи така?
            Това е цитат, а не лично мнение.....обърни внимание на кавичките.....

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение

"КЛЕТВИТЕ СЕ ВРЪЩАТ !!!"
              е бъзикам се де!!!
              Не го приемай лично.

Ти ли ни затапи така?
              Last edited by tony1975; 08.11.2021, 14:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение

"КЛЕТВИТЕ СЕ ВРЪЩАТ !!!"
                Нищо не се връща така власта учи стадото, че нали се сещаш ако всички почнат да ги проклетисват.... не че нещо им е станало.. но за тяхно спокойствие...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975
                  пръстчетата да му изсъхнат на тоя каролец, дето спря хубавия ръст!
                  "КЛЕТВИТЕ СЕ ВРЪЩАТ !!!"

Коментар

• Не се карайте, нема смисъл..... акцията стана супер - много ликвидна, може да влизаш и излизаш с големи суми; растяща със солиден темп; печалбата на дружеството се увеличава постоянно.... правете си кефа и пари в същото време..... а вие спорите - не го разбирам

Коментар

Ще ти отговоря за втори и последен път! Защото мисля, че пак не си прав. Може и да не е умишлено, но сега ти подвеждаш аудиторията от четящи с това си изказване. Ето защо с уважение към успехите ти на БФБ и за времената в които ми "помагаше"(по твоя си начин) ти казвам, че пак не си прав!

Това ти поредно "любезно" по мой адрес изказване е от 15.06. след кафето при ОД, помниш ли?
                      Там ОД достатъчно ясно и подробно разясни, че в ДоХ той вече е никой и си търгува всеки месец с акции на дружеството без да е длъжен да репортва. Ето защо аз твърдя, че ОД и сега е на пазара при ДоХ. Декември може да се включи някое свързано дружество, но ОД вероятно и сега търгува с акции на ДоХ, според мен.
                      “Сладура” аз такова нещо не съм чул нито съм разбрал а претендирам че чувам изключително добре.... може да сте си чурулика ли на четири очи нейде .... както обикновенно.... помня и едно друго събрание със “ 10 лв но не знам кога” на което ти не беше... Рада видим ще имаме ли щастие до Коледа?

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                        Докато не дойде декември и чичо да отнесе тези техничарчета които си играят на анализ и на спеколативни вълнички....
                        Ще ти отговоря за втори и последен път! Защото мисля, че пак не си прав. Може и да не е умишлено, но сега ти подвеждаш аудиторията от четящи с това си изказване. Ето защо с уважение към успехите ти на БФБ и за времената в които ми "помагаше"(по твоя си начин) ти казвам, че пак не си прав!

Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Попитайте сладура 75 той седеше от ляво на Донев...белкем е разбрал нещо!
                        Това ти поредно "любезно" по мой адрес изказване е от 15.06. след кафето при ОД, помниш ли?
                        Там ОД достатъчно ясно и подробно разясни, че в ДоХ той вече е никой и си търгува всеки месец с акции на дружеството без да е длъжен да репортва. Ето защо аз твърдя, че ОД и сега е на пазара при ДоХ. Декември може да се включи някое свързано дружество, но ОД вероятно и сега търгува с акции на ДоХ, според мен.
                        Last edited by tony1975; 06.11.2021, 20:28.

Коментар

"Мара Денчева", от месеци не обръщам внимание на бръщолевенето ти тук, главно заради факта че парите не ти дават право да се държиш арогантно и просташки с хората от които нямаш келипир.
                          Но понеже днес скучая, ще ти отделя няколко минути и ще повторя постовете си - определени от теб като тъпотии и поръчка:

- " Ако са фондовете на ОББ, ще има много мъка." - Вчера, 08:19

- "...Самопредполагах, разбира се - не са много аутсайдърите с големи бройки при ДоХ....ОББ имат доста и в други позиции, а натиска е силен само тук, така че може и да не са те естествено..." - Вчера, 16:55

И сега преди да ми обясниш, как нищо не става от мен, колко не ги разбирам нещата и как няма по-добър от теб, и как можеш да покажеш разпечатки от ИП, и колко големи играчи, и информации знаеш, и как ти викат евала, и колко хора си спасил от фалит - СПРИ!!!

Предпочитам да си пусна изказването на Тиквата от изборната нощ - абсолютно се припокривате по изказ и по изложение, и по хвалене.

Усмихнат ден на всички
                          Мг на бариерата е скука ,но гледай алтерко и се кефи... нека ти напомня за родният град....

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                            Истината е, че имаме една класическа корекция от върха на 8.02 до към 7.54, която си свърши перфектно работата. Следващата седмица очаквам нов връх в диапазона 8.20-8.40 после корекция до 8 и така нататък. Таргета е 10 около Коледа/ НГ
                            Докато не дойде декември и чичо да отнесе тези техничарчета които си играят на анализ и на спеколативни вълнички....

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                              Чисто технически 8.20 се явява съпротива и след това остава върхът от 2007 да бъде преодолян. Между другото, акцията се намира в перфектен възходящ канал. Лично аз ще наблюдавам дали ще излезе от границите на канала и в коя посока ще е пробивът

Браво! Супер, страхотен анал в канал!
                              Според мен си запазваш правото на "междинни коти за разтоварване", но те така или без ще си дойдат...
                              или прегазят... в друг канал,- уважени или не от големите, а не от ритейла...,

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                                Чисто технически 8.20 се явява съпротива и след това остава върхът от 2007 да бъде преодолян. Между другото, акцията се намира в перфектен възходящ канал. Лично аз ще наблюдавам дали ще излезе от границите на канала и в коя посока ще е пробивът

Сложих лайк!
                                Ето това е пост за който искам да ти благодаря!
                                Има графика, има кратък текст с анализ за нас аматьорите и няма "ще ги лупкаме ли" и "Пр*дна и са о*ра". Въобще пожелавам си повече такива включвания от Агресивния бик/Sofix
                                Last edited by tony1975; 06.11.2021, 13:06.

Коментар

Working...
                                X