Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЦял ден спят и в 89-тата минута се разлетеха кюфтета.....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Уведомление по чл. 151, ал. 4 от ЗППЦК
На 09.11.2021 г. в „Марицатекс“ АД е получено уведомление от „ИНДУСТРИАЛЕН ХОЛДИНГ – ДОВЕРИЕ“ АД, ЕИК: 121683066, притежаващо пряко 422 247 броя акции с право на глас или 90.05% от гласовете в общото събрание на акционерите на „Марицатекс“ АД. Уведомлението е относно регистрация в Комисията за финансов надзор на търгово предложение за закупуване на всички 46 674 броя акции с право на глас на останалите акционери на „Марицатекс“ АД, на основание чл. 149a, ал. 1 от ЗППЦК.
Във връзка с горното и на основание чл. 151, ал. 4 от ЗППЦК „Марицатекс“ АД оповестява съществените условия по регистрираното търгово предложение. Прикачени файлове:Уведомление от Марицатекс АД по чл.151 ал.4 от ЗППЦК
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
е бъзикам се де!!!
Не го приемай лично.
Ти ли ни затапи така?
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
"КЛЕТВИТЕ СЕ ВРЪЩАТ !!!"е бъзикам се де!!!
Не го приемай лично.
Ти ли ни затапи така?Last edited by tony1975; 08.11.2021, 14:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
"КЛЕТВИТЕ СЕ ВРЪЩАТ !!!"така власта учи стадото, че нали се сещаш ако всички почнат да ги проклетисват.... не че нещо им е станало.. но за тяхно спокойствие...
- 1 like
Коментар
-
Ще ти отговоря за втори и последен път! Защото мисля, че пак не си прав. Може и да не е умишлено, но сега ти подвеждаш аудиторията от четящи с това си изказване. Ето защо с уважение към успехите ти на БФБ и за времената в които ми "помагаше"(по твоя си начин) ти казвам, че пак не си прав!
Това ти поредно "любезно" по мой адрес изказване е от 15.06. след кафето при ОД, помниш ли?
Там ОД достатъчно ясно и подробно разясни, че в ДоХ той вече е никой и си търгува всеки месец с акции на дружеството без да е длъжен да репортва. Ето защо аз твърдя, че ОД и сега е на пазара при ДоХ. Декември може да се включи някое свързано дружество, но ОД вероятно и сега търгува с акции на ДоХ, според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеДокато не дойде декември и чичо да отнесе тези техничарчета които си играят на анализ и на спеколативни вълнички....
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Попитайте сладура 75 той седеше от ляво на Донев...белкем е разбрал нещо!
Там ОД достатъчно ясно и подробно разясни, че в ДоХ той вече е никой и си търгува всеки месец с акции на дружеството без да е длъжен да репортва. Ето защо аз твърдя, че ОД и сега е на пазара при ДоХ. Декември може да се включи някое свързано дружество, но ОД вероятно и сега търгува с акции на ДоХ, според мен.Last edited by tony1975; 06.11.2021, 20:28.
Коментар
-
"Мара Денчева", от месеци не обръщам внимание на бръщолевенето ти тук, главно заради факта че парите не ти дават право да се държиш арогантно и просташки с хората от които нямаш келипир.
Но понеже днес скучая, ще ти отделя няколко минути и ще повторя постовете си - определени от теб като тъпотии и поръчка:
- " Ако са фондовете на ОББ, ще има много мъка." - Вчера, 08:19
- "...Самопредполагах, разбира се - не са много аутсайдърите с големи бройки при ДоХ....ОББ имат доста и в други позиции, а натиска е силен само тук, така че може и да не са те естествено..." - Вчера, 16:55
И сега преди да ми обясниш, как нищо не става от мен, колко не ги разбирам нещата и как няма по-добър от теб, и как можеш да покажеш разпечатки от ИП, и колко големи играчи, и информации знаеш, и как ти викат евала, и колко хора си спасил от фалит - СПРИ!!!
Предпочитам да си пусна изказването на Тиквата от изборната нощ - абсолютно се припокривате по изказ и по изложение, и по хвалене.
Усмихнат ден на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеИстината е, че имаме една класическа корекция от върха на 8.02 до към 7.54, която си свърши перфектно работата. Следващата седмица очаквам нов връх в диапазона 8.20-8.40 после корекция до 8 и така нататък. Таргета е 10 около Коледа/ НГ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЧисто технически 8.20 се явява съпротива и след това остава върхът от 2007 да бъде преодолян. Между другото, акцията се намира в перфектен възходящ канал. Лично аз ще наблюдавам дали ще излезе от границите на канала и в коя посока ще е пробивът
Браво! Супер, страхотен анал в канал!
Според мен си запазваш правото на "междинни коти за разтоварване", но те така или без ще си дойдат...
или прегазят... в друг канал,- уважени или не от големите, а не от ритейла...,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеЧисто технически 8.20 се явява съпротива и след това остава върхът от 2007 да бъде преодолян. Между другото, акцията се намира в перфектен възходящ канал. Лично аз ще наблюдавам дали ще излезе от границите на канала и в коя посока ще е пробивът
Ето това е пост за който искам да ти благодаря!
Има графика, има кратък текст с анализ за нас аматьорите и няма "ще ги лупкаме ли" и "Пр*дна и са о*ра". Въобще пожелавам си повече такива включвания от Агресивния бик/SofixLast edited by tony1975; 06.11.2021, 13:06.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар