IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дигнах я малко.
    Ама и смешна е и бройката.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Да и някак синхрон има между сделките при сфарм и дох, май ще се окажеш прав..
      Днес едва ли, но от вчера може и да има нещо.

Коментар

• Защо имам усещането, че някой имитира "продавач" докато напълни кошницата си и се скри.

Коментар

При видими над 40к броя "продава"???
          Гигантско затапване.
          Не е..

Коментар

• И внезапно 20к поръчки отдясно изчезнаха.....

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Досега май не съм виждал толкова видими продавачи.
              Да и някак синхрон има между сделките при сфарм и дох, май ще се окажеш прав..

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                Вярно, събират се доста продавачи на 7,98 и 8.
                Сякаш се чака прахосмукачка
                Взема и аз да сложа да видим кой ще е
                Ще смогнеш ли да ги скриеш?

Коментар

• Вярно, събират се доста продавачи на 7,98 и 8.
                  Сякаш се чака прахосмукачка
                  Взема и аз да сложа да видим кой ще е

Коментар

Гигантско затапване.
                    Досега май не съм виждал толкова видими продавачи.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                      Изглежда,че продавачите скоро ще бъдат пречупени.
                      Гигантско затапване.
                      Last edited by tony1975; 12.11.2021, 11:32.

Коментар

• Изглежда,че продавачите скоро ще бъдат пречупени.

Коментар

• Сега виждам къде може би съм засегнал Грую....едно "и" съм сложил вместо "ѝ".....относно адвоката на ПИБ Харко от село Осеня.... Даже не знаех удареното "ѝ" къде се намира на клавиатурата,баси...
                          Груец, сори....мисъндърстендинг се получи
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Тук имаме фундаментални различия за това, къв е смисълът от форума - за мен е обмяна на мнения (без обиди, най, удри, шит и т.н.), а мненията няма как да се еднотипни, и по добре да не са. За теб май не е така - всеки, който не е с мен и не вика НАЙ, е против мен. И то при положение че ти си от най-толерантните...

Та така - успех и дано се реализира и този ти план. За мен е безкрайно рисков и с 0 шанс за успех, ако нямаш инфо от седене на коленце на честния частник. А за степич съм ти казвал, че го познвам от първо лице, единствено число - ще се въздържа от коментар защо изобщо се е навил да се споменава името му заедно с това на родения в београду
                            Да напомним на масите, че груеца вижда смисъл във форума да няма обиди, най, удри и шит, а именно той обижда най-много, псува като мъж, което не право добро впечатление, говори за акции с Най голям потенциал и други подобни. Ето това е шизофрения и ето защо лежи често в диспансера.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Тук имаме фундаментални различия за това, къв е смисълът от форума - за мен е обмяна на мнения (без обиди, най, удри, шит и т.н.), а мненията няма как да се еднотипни, и по добре да не са. За теб май не е така - всеки, който не е с мен и не вика НАЙ, е против мен. И то при положение че ти си от най-толерантните...
                              Не си прав.Не съм те обиждал, дори не съм те иронизирал.Сложих емотиконче след "дудненето".Първите към 50 повтаряния,че Доверие не струва, даже не съм ги коментирал. Приех ти мнението, както и по другите позиции.Коментирали сме, че сме правили почти едни и същи неща, по едно и също време, в едни и същи акции, без да се познаваме и уговаряме.....ПИБ,БТХ,ЧЕЗ, Спиди.....Често ни се припокриват мненията и затова в началото не реагирах .... Навремето като нарекох момчетата от фенклуба на Софарма - секта, макар че са ми симпатични и ги уважавам, е зщото така се държаха .....най....чичо оги.... и т.н.... Е извинявай ама постоянното повтаряне на балона Доверие и Алтерко те прави ако не същия то поне подобен.Всички знаем какво мислиш.Аз лично не отричам мнението ти, но ....това е нонстоп... Леко дразнещо е...За мен леко, но за някой може и да повече
                              Та така...Без лоши чувства....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Груев се упражнява, за да е в добра форма. Пледоарии и т.н. Не му се връзвайте, а и известна противоположна гледна точка не е излишна.

Коментар

Working...
                                X