If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега виждам къде може би съм засегнал Грую....едно "и" съм сложил вместо "ѝ".....относно адвоката на ПИБ Харко от село Осеня.... Даже не знаех удареното "ѝ" къде се намира на клавиатурата,баси...
Груец, сори....мисъндърстендинг се получи
Тук имаме фундаментални различия за това, къв е смисълът от форума - за мен е обмяна на мнения (без обиди, най, удри, шит и т.н.), а мненията няма как да се еднотипни, и по добре да не са. За теб май не е така - всеки, който не е с мен и не вика НАЙ, е против мен. И то при положение че ти си от най-толерантните...
Та така - успех и дано се реализира и този ти план. За мен е безкрайно рисков и с 0 шанс за успех, ако нямаш инфо от седене на коленце на честния частник. А за степич съм ти казвал, че го познвам от първо лице, единствено число - ще се въздържа от коментар защо изобщо се е навил да се споменава името му заедно с това на родения в београду
Да напомним на масите, че груеца вижда смисъл във форума да няма обиди, най, удри и шит, а именно той обижда най-много, псува като мъж, което не право добро впечатление, говори за акции с Най голям потенциал и други подобни. Ето това е шизофрения и ето защо лежи често в диспансера.
Тук имаме фундаментални различия за това, къв е смисълът от форума - за мен е обмяна на мнения (без обиди, най, удри, шит и т.н.), а мненията няма как да се еднотипни, и по добре да не са. За теб май не е така - всеки, който не е с мен и не вика НАЙ, е против мен. И то при положение че ти си от най-толерантните...
Не си прав.Не съм те обиждал, дори не съм те иронизирал.Сложих емотиконче след "дудненето".Първите към 50 повтаряния,че Доверие не струва, даже не съм ги коментирал. Приех ти мнението, както и по другите позиции.Коментирали сме, че сме правили почти едни и същи неща, по едно и също време, в едни и същи акции, без да се познаваме и уговаряме.....ПИБ,БТХ,ЧЕЗ, Спиди.....Често ни се припокриват мненията и затова в началото не реагирах .... Навремето като нарекох момчетата от фенклуба на Софарма - секта, макар че са ми симпатични и ги уважавам, е зщото така се държаха .....най....чичо оги.... и т.н.... Е извинявай ама постоянното повтаряне на балона Доверие и Алтерко те прави ако не същия то поне подобен.Всички знаем какво мислиш.Аз лично не отричам мнението ти, но ....това е нонстоп... Леко дразнещо е...За мен леко, но за някой може и да повече
Та така...Без лоши чувства....
Коментар