If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако няма възражения си мисля, че до 30 март трябва да излезе защото тогава изтичат 3 работни дни за производство, 25 за ускорено проучване и 10 за решение и публикуване.
Благодаря за информацията. Възможно е да имат някаква вътрешна информация. Преди малко някой ми е продал от БенчМарк Финанс.
Ето и малко материал за четене: http://www.investor.bg/novini-i-anal...ri-doh-234034/
Не е препоръка.
Малко offtopic - някой може ли да ми помогне на лично как да си добавя подпис. Написал съм нещо за подпис, но не излиза като пиша мнение.
Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Ами незнам, но когато някои хора започват да убеждават и да уверяват, заявявайки че не продават и че купуват, започва да изглежда силно подозрително! И избират правилен тайминг, когато е в началото на корекция след ръст от около 70%! Какво друго да си помислиш! Ако започнеш и ти да уверяваш, че не продаваш а купуваш и акцията ще потъне сигурно!
4f4 ще ми кажеш ли дали и аз продавам, че ми стана интересно!?
Ами незнам, но когато някои хора започват да убеждават и да уверяват, заявявайки че не продават и че купуват, започва да изглежда силно подозрително! И избират правилен тайминг, когато е в началото на корекция след ръст от около 70%! Какво друго да си помислиш! Ако започнеш и ти да уверяваш, че не продаваш а купуваш и акцията ще потъне сигурно!
Ако няма възражения си мисля, че до 31 март трябва да излезе защото тогава изтичат 3 работни дни за производство, 25 за ускорено проучване и 10 за решение и публикуване.
Last edited by Mr.Profit; 28.03.2017, 12:33.
Причина: променям на 31 март защото не преброих 3 март за празник и така се увеличава с 1 ден
Коментар