Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеРаботи ли ти напълно платформата....
че слагам поръчки а сделките са минали....
Efocs
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМоже някой да знае нещо, дето другите не го знаят .
Не е препоръка....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеНай- вече за фирмите на Цветан Василев,там наистина имаше срииииииив.
Хим от 2,4 до 1, 55....близо 40%....
ССВ от 1,62 до 93 ст....също 40 %
ЗХБГ от 62 ст до 35 ст....над 45%....
Газ от 12 лв ,сега 6 и нещо...
софарма
ЕУБГ от 1,12 до 78 ст...
Евроинс от 1,30 до 95 ст...
А това е само началото...
тези който се крепят ще паднат от веднъж....
Гледайте Спарки и Енемонката.....
За мен купуването в ССВ над 93-95 ст.... е обречено...
Скоро купуваче ще купувача /мажо/ малки количества около лефчето а спекулантите ще го изнудват до 90 ст.....
Не е препоръка....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеАбе какво става с този пазарНарода яко се панира
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТе много глупости могат да измислят, това не значи че ще минават. Аз за това не веднъж съм казвал че ако трябва да залагам какво ще направят някакви политици - все едно къде по света - е че ще от торбата с п...ки баш х..я ще извадят.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНашите ще клекнат веднага. Ще им бъде казано да клекнат, даже да паднат за десет. Ала мен не ме притеснява това, а по скоро докъде могат да стигнат европейските политици в отчаянието си. Сигналът не ми харесва, другото е прах в очите.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТези неща се приемат с пълно мнозинство. Дори и нашите политици да клекнат, остават Ирландия, Люксембург.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеБългария не е данъчен рай а черна дупка.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСори, ама на бфб да търгуваш на форуърд РЕ си е меко казано несериозно.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЗа жалост Брюксел отново не играе в интерес на нашите инвеститори.
Готвят минимална данъчна ставка за целия ЕС. Кой му пука за данъчния рай България.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЗа жалост Брюксел отново не играе в интерес на нашите инвеститори.
Готвят минимална данъчна ставка за целия ЕС. Кой му пука за данъчния рай България.
Коментар
�
Коментар