Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеДнес беше много яко
Наздраве!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСофикс, наздраве
Това е вчерашния ми цитат, а кешът ми вече е 0
"До преди 2 дни кешът ми бе 7-8%, от днес вече е 20%. Ще се радвам, ако с това темпо се освободя и от останалите 80% акции, но се съмнявам. По-скоро вярвам, че тези 20% кеш отново няма да ми стигнат да напазаря всичко на по-"тънки" цени, ....."
Наздраве!Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеВсички са против Бойко, а оптимизма се изпари. Няма логига.Би трябвало да има свръх оптимизъм, защото почти сигурно ще загуби и след това....оставка.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от s3 Разгледай мнениеАми с такива скапани избори: първо у нас че не спечелихме от раз с г-жа Цачева, после днес и в щатите, какво добро да чакаме.
Дано в неделя народа да му дойде ума и да му се каже че може да загубим стабилитета. Всички свикнахме на доброто, на стабилитет и сигурност за нас, сега да видят хората какво ще стане ако не изберем г-жа Цачева и настане паника и ужас.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от s3 Разгледай мнение.... какво ще стане ако не изберем г-жа Цачева и настане паника и ужас.Life won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от s3 Разгледай мнениеАми с такива скапани избори: първо у нас че не спечелихме от раз с г-жа Цачева, после днес и в щатите, какво добро да чакаме.
Дано в неделя народа да му дойде ума и да му се каже че може да загубим стабилитета. Всички свикнахме на доброто, на стабилитет и сигурност за нас, сега да видят хората какво ще стане ако не изберем г-жа Цачева и настане паника и ужас.
Коментар
� -
Дано в неделя народа да му дойде ума и да му се каже че може да загубим стабилитета. Всички свикнахме на доброто, на стабилитет и сигурност за нас, сега да видят хората какво ще стане ако не изберем г-жа Цачева и настане паника и ужас.:ужас
Коментар
�
Коментар