If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Недейте така бе хора , бъдете по колегиални! Веднъж познал , трипъти назад дал - случват се такива работи по пазара!
На едни се случва, на други всеки път И аз щях да се радвам преди да потеглим на север, да има една корекция от 10ина процента, но засега не се очертава.
Ти пак го обърна ..щото гробарите ще ни видят сметката ...
До края на м. март трябва да съм продал всичко което съм купил...
Пък всеки си има акъл....
не е препоръка..
не е препоръка..
Чер(ве)ната станция Монти къде изчезна? Опищя всичко с апокалиптичните си прогнози, превърна "оптимизма" в "политика", а когато се видя, че е въздух под налягане - изчезна?! Моментът е много поучителен за по-младите колеги, които по-лесно се лъжат.
не е препоръка..
Чер(ве)ната станция Монти къде изчезна? Опищя всичко с апокалиптичните си прогнози, превърна "оптимизма" в "политика", а когато се видя, че е въздух под налягане - изчезна?! Моментът е много поучителен за по-младите колеги, които по-лесно се лъжат.
Обб Премиум е активно управляван фонд. Нямат задължение да инвестират веднага средствата, даже могат да продадат за 200 хил. ако искат Друг е въпроса, че и те и инвеститорите ги сравняват с някакъв бенчмарк и едва ли ще направят второто
Направо съм учуден от част от хората търгуващи и пишещи тук. Пазара върна с някакви 2-3% средно (гледам Софикс, ясно че дадени позиции са върнали повече за разлика от други, които за същия период са на плюс) и почнаха да се чертаят апокалиптични пригнози как едва ли не се връщаме на Софикс 400. И то от някаква смешна корекция, ако може въобще да се нарече така. Не знам какво щяха да правят, ако наистина имаше нормална корекция от 10-15%.
Коментар