Първоначално изпратено от Mr.Profit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Понеже тук се използва термина "комарджийство" искам да споделя, че за мен в основата на всичките ни действия стои обоснования избор. По този начин "комар" може да се назове и ходенето на работа от 9 до 5, майката на децата ни, хобитата ни и т.н.
Ето тази статия ми направи много силно впечатление преди време и я споделям защото е по темата
http://www.tradeciety.com/trading-is...g-your-spouse/Last edited by Mr.Profit; 18.04.2017, 17:18.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениесъс или без крачмар е!?!))) "Без кръчмар" става и бързо и лесно))) Ако обаче е "с кръчмаря", как е направена, като не знаеш на каква цена ще ти осъмне хартията на следващия ден (например)!?!? т.е. как я сметна бъдещата цена на картоните за да стане и сметката?!
- 1 like
Коментар
-
precakanoto, в тази игра сами сме си кръчмари. Риска сам си го смятам, поръчката сам си я пускам, стопа и таргета пак сам си ги правя. Твоето повече ми прилича все едно моля за някаква милостиня... осъзнавам, че за теб нещата изглеждат така, но приеми и моето мнение, което е различно.
УспехKeep going ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mr.Profit...Сметката е направена...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеЕлана, но предполагам, че е въпрос и на преговори
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеСпоред мен не е до стискане, а до планиране - кога, къде, как и защо ще действаш. Наскоро направих репо при 8% лихва и имам план как да действам. Сметката е направена и мога да спя спокойно
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
той батя като го гледам първо репо е взел и след това е купил акцииразбрахте ме какво има впредвид
Успех Играчи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Това е следващата стъпка в еволюцията на всеки трейдър. Защо компаниите взимат кредити? Когато станеш много добър в това, което правиш това е естественото развитие.разбрахте ме какво има впредвид
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеДобре бе Батя, защо ти е тоя комарджийски начин на тъгуване?!Нямаш ли достатъчно собствен капитал та ползваш и заемен? Защо си увеличаваш риска? Въобще спиш ли спокойно с този стил на търгуване?
Не го приемай като заяждане или критика. Просто аз никога не съм търгувал с пари, които трябва да връщам ими е малко странно това което правите вие.
Keep going ...
- 1 like
Коментар
Коментар