Първоначално изпратено от nachev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Георги Найденов за глобалната рецесия
Приказките за идваща, приближаваща, надничаща и прочее рецесия вече не са изненадващи и никому не правят впечатление.
За мен по-скоро беше интересна темата (след 10-та минута на видеото), в която става дума, че е в ход (в съвсем начална фаза) една процедура, която е инициирана от Франция и благовидно е наречана ... за хармонизиране и по-ефективни данъчни процедури - бла-бла-бла.
Тревожно! Един човек с каскет бил казал някога за определени житейски ситуации: Отдолу не искат, отгоре не могат!
Не са добре нещата.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Както и се дига с приказки и заклинания....Някой вуду магия не знаеш ли,може и да ти пуснат аванта?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
ти още не си разбрал как се "събаря курса"Last edited by Grosss; 16.01.2019, 17:53.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
На бида над 100000бр ,на аска няма и 20 000 и с 30-40 акции събарят курса ......тук хептен ни хванахте за балъци.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
крепят леко и меко да е спускането за да няма скочили от блока
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТук някакво ниско ниво на Софикс ли се гони ,че е тая сингания?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Oп, безкозче, чакай да те похваля - ти си бил от агитките бряПри това май от синята? Може и да сме се срещали някъде, знае ли човек
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениеНа Ташунко му се подигравате, ама нещата с камионите в Америка са така, живял съм няколко години там (не съм карал камион де) и имам такива познати...
прос шофьор с плътна натовареност може да изкара $100к за година ... а и покупателната способност на тая сума там е бая по голяма от 100к еур в Европа, където ни дерат с безбожни цени за елементарни работи - че даже ние продават и усещането че щом купуваме нещо по скъпо то е и по хубаво...
Коментар
� -
На Ташунко му се подигравате, ама нещата с камионите в Америка са така, живял съм няколко години там (не съм карал камион де) и имам такива познати...
прос шофьор с плътна натовареност може да изкара $100к за година ... а и покупателната способност на тая сума там е бая по голяма от 100к еур в Европа, където ни дерат с безбожни цени за елементарни работи - че даже ние продават и усещането че щом купуваме нещо по скъпо то е и по хубаво..."the trend is your friend until the end..."
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Много яко.
При това май от синята? Може и да сме се срещали някъде, знае ли човек
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКолко струват машините с които пренасяхте специалната пратка? Интересно ми е. Може да звучи като любопитство, но ти отваряш темата.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
сигурно си използват техните камиони но ремаркетата са различни.Last edited by 15%; 16.01.2019, 15:20.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКолко струват машините с които пренасяхте специалната пратка? Интересно ми е. Може да звучи като любопитство, но ти отваряш темата.
Коментар
�
Коментар