IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Тук някакво ниско ниво на Софикс ли се гони ,че е тая сингания?
    крепят леко и меко да е спускането за да няма скочили от блока
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Тук някакво ниско ниво на Софикс ли се гони ,че е тая сингания?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Oп, безкозче, чакай да те похваля - ти си бил от агитките бря При това май от синята? Може и да сме се срещали някъде, знае ли човек
        И аз бях в синята!

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
          На Ташунко му се подигравате, ама нещата с камионите в Америка са така, живял съм няколко години там (не съм карал камион де) и имам такива познати...

прос шофьор с плътна натовареност може да изкара $100к за година ... а и покупателната способност на тая сума там е бая по голяма от 100к еур в Европа, където ни дерат с безбожни цени за елементарни работи - че даже ние продават и усещането че щом купуваме нещо по скъпо то е и по хубаво...
          Добре де..........след като е такъв боец за образец що му трябва да ни трови нервите ,че и неговите с нашият умрял пазар?

Коментар

• На Ташунко му се подигравате, ама нещата с камионите в Америка са така, живял съм няколко години там (не съм карал камион де) и имам такива познати...

прос шофьор с плътна натовареност може да изкара $100к за година ... а и покупателната способност на тая сума там е бая по голяма от 100к еур в Европа, където ни дерат с безбожни цени за елементарни работи - че даже ние продават и усещането че щом купуваме нещо по скъпо то е и по хубаво...
            "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Много яко.
              Oп, безкозче, чакай да те похваля - ти си бил от агитките бря При това май от синята? Може и да сме се срещали някъде, знае ли човек
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                Колко струват машините с които пренасяхте специалната пратка? Интересно ми е. Може да звучи като любопитство, но ти отваряш темата.
                Може да не са машини. По скоро хазартни материали, хазмат му казват у америка по спомен. Сигурно това кара Ташунко.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

сигурно си използват техните камиони но ремаркетата са различни.
                  Няма значение дали са техни, нали все някой ги е плащал. Камионите, ремаркетата се купуват, имат поддръжка. Това е все едно някой бакшиш да каже - изкарах днес 100 лева без газта, значи взимам 2000 заплата. А лизинга, а лицензите, а фирмите, а станцията, данъци и т.н....?
                  Last edited by 15%; 16.01.2019, 16:20.
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                    Колко струват машините с които пренасяхте специалната пратка? Интересно ми е. Може да звучи като любопитство, но ти отваряш темата.
                    сигурно си използват техните камиони но ремаркетата са различни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Гледай само да не ми махаш от лудницата.И там летят на совалки хахаха.А днес каква специална пратка хвърлихме мммм красота.За 2 ч работа 2150 $ чисто останаха след нафтата.Ти си чакай совалките хихихихихи. !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

И ти си ходил по мачове 90те. Респект. Беше яко.
                        Много яко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                          Кеширалите, що мълчите, кеш в устата ли държите!
                          И ти си ходил по мачове 90те. Респект. Беше яко.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

така или иначе гащите ще ги напълнят

моя съвет е да слагат каските, че се задават тежки месеци ....... дано не са години...
                            Пука ти, ти нали имаш акции за нула лева. Странно защо си губиш времето тук след като не притежаваш НИЩО.

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение

Сода бикарбонат да не сте пренасяли?
                              Кристъл мет по скоро

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Гледай само да не ми махаш от лудницата.И там летят на совалки хахаха.А днес каква специална пратка хвърлихме мммм красота.За 2 ч работа 2150 $ чисто останаха след нафтата.Ти си чакай совалките хихихихихи. !!!
                                Сода бикарбонат да не сте пренасяли?

Коментар

Working...
                                X