If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На Ташунко му се подигравате, ама нещата с камионите в Америка са така, живял съм няколко години там (не съм карал камион де) и имам такива познати...
прос шофьор с плътна натовареност може да изкара $100к за година ... а и покупателната способност на тая сума там е бая по голяма от 100к еур в Европа, където ни дерат с безбожни цени за елементарни работи - че даже ние продават и усещането че щом купуваме нещо по скъпо то е и по хубаво...
Добре де..........след като е такъв боец за образец що му трябва да ни трови нервите ,че и неговите с нашият умрял пазар?
На Ташунко му се подигравате, ама нещата с камионите в Америка са така, живял съм няколко години там (не съм карал камион де) и имам такива познати...
прос шофьор с плътна натовареност може да изкара $100к за година ... а и покупателната способност на тая сума там е бая по голяма от 100к еур в Европа, където ни дерат с безбожни цени за елементарни работи - че даже ние продават и усещането че щом купуваме нещо по скъпо то е и по хубаво...
сигурно си използват техните камиони но ремаркетата са различни.
Няма значение дали са техни, нали все някой ги е плащал. Камионите, ремаркетата се купуват, имат поддръжка. Това е все едно някой бакшиш да каже - изкарах днес 100 лева без газта, значи взимам 2000 заплата. А лизинга, а лицензите, а фирмите, а станцията, данъци и т.н....?
Гледай само да не ми махаш от лудницата.И там летят на совалки хахаха.А днес каква специална пратка хвърлихме мммм красота.За 2 ч работа 2150 $ чисто останаха след нафтата.Ти си чакай совалките хихихихихи. !!!
Колко струват машините с които пренасяхте специалната пратка? Интересно ми е. Може да звучи като любопитство, но ти отваряш темата.
Гледай само да не ми махаш от лудницата.И там летят на совалки хахаха.А днес каква специална пратка хвърлихме мммм красота.За 2 ч работа 2150 $ чисто останаха след нафтата.Ти си чакай совалките хихихихихи. !!!
Коментар